gost 427461
Ističe se
- Poruka
- 2.538
WTF je BMK?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj pod hitno mora kod mene na časove taktike i strategije, kako na fin i kulturan način da ne vadi.Strki jel sam ti prico sto imamo jednog kolegu na faksu koji ide okolo i proziva najprizemnije a onda dodje i krene svima da se slihta a nama muka.... Mnogo gadno bre
Ма јок, кусур не узимам, задржи.Uzvraćam sa penisom u erekciji.
Taj pod hitno mora kod mene na časove taktike i strategije, kako na fin i kulturan način da ne vadi.
Oces sad da ti zovem specijalca da te maklja ovde, zove se na MO, a preziva na LJAC..
A da, ako zaista mislis da je ovo sto ti radis fino i kulturno onda si u gadnom problemu.. Prizemno, jako prizemno i prosto...
El sam to propustio Strki? : (
Sotire, znaš šta ti je činiti!
Naravno.Ocu.. Samo da mi odobri. Jbg i ja mora postujem neku hijerarhiju
men stvarno nije jasno šta ti radiš po ceo dan na krsti.El sam to propustio Strki? : (
Nisam bio na forumu kad se kačila.men stvarno nije jasno šta ti radiš po ceo dan na krsti.
Nemoj da lažeš čoveka, nisu baš toliko velike.znas kaka je mocna fotka bila, velke sise, sve u fulu!

у страху су велике очи?Nemoj da lažeš čoveka, nisu baš toliko velike.![]()
AMEN!Idem sad. Ajd malo i meni foumskoj sirotinji udelite koji forumski lajk, Bog vama udelio sreću, zdravlje i veselje.
Moćna, toples može i na pp. Uzvraćam sa penisom u erekciji.