- Poruka
- 83.999
Ti si na garnijeru.. jel da?Dodola koristi šaumu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si na garnijeru.. jel da?Dodola koristi šaumu?
Pa ne, ja sam skromna žena, koristim Afroditu od litar.Ti si na garnijeru.. jel da?

Paaa, nemam još peškir, već kesu. A i nisam odavno crvenokosa.Koja bi bila prikladna muzika za svečano skidanje peškira sa glave i upoznavanje sa bojom kose fanova crvenkapice?

Ako objaviš moje gole slike ja šaljem tvoj ***** svima u ppI daj ne pričajte gluposti smoriće te mi Dodoly.. a to je smrtni greh.. jer je ona sexy mama.. jel ste videli njene slike sa plaže?
Ja ne smem više da je spominjem,rekla je da mi je zabranjeno da je smaramI daj ne pričajte gluposti smoriće te mi Dodoly.. a to je smrtni greh.. jer je ona sexy mama.. jel ste videli njene slike sa plaže?
To je mojkurac zapravo,samo što on uhvatio pa ne puštaAko objaviš moje gole slike ja šaljem tvoj ***** svima u pp
Nisam znao da ti qratz liči na litar ipo flašu od prolom vode hahahahaTo je mojkurac zapravo,samo što on uhvatio pa ne pušta
i dalje svi muvaju forumašice tvojim kujcem?To je mojkurac zapravo,samo što on uhvatio pa ne pušta
Ako objaviš moje gole slike ja ću svima da pošaljem šišmirišov ***** u ppNisam znao da ti qratz liči na litar ipo flašu od prolom vode hahahaha
Ne ja moovam sa flasom od prolom vode..i dalje svi muvaju forumašice tvojim kujcem?
pa kad se ja stidimi dalje svi muvaju forumašice tvojim kujcem?
Nemoy sad da se driblamo.. kad svi znamod a voliš pivo.. i ćevape..volim prolom vodu
pa šta sam ti ja sad skrivijo?Ako objaviš moje gole slike ja ću svima da pošaljem šišmirišov ***** u pp
Znaš ti dobro nemoj da se praviš blesavpa šta sam ti ja sad skrivijo?
Jao brate bolje da si ga odseko... vidiš da ti donosi samo probleme i popularnost...pa šta sam ti ja sad skrivijo?
Šta fali orošavanju prolom vode...ti si heki mudra devojka i svidja mi se kako razmišljaš
sama reč kaže....e,da neko voli rosu,ha,kapljice
prolom brttttt,kidanje,lomljava!