pa jel mora stalno o šahu i da se ja osećam kao najgluplja u društvupa mi smo kulturica .
Nije da k****** sad nekog , fino divanimo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa jel mora stalno o šahu i da se ja osećam kao najgluplja u društvupa mi smo kulturica .
Nije da k****** sad nekog , fino divanimo.
otišla da spava i vrlo se nedobro naspavala, dođe mi da se obesim od jutrosa nedobra de se dela
Ja sam najgora od sve dece, ne sekiraj se.pa jel mora stalno o šahu i da se ja osećam kao najgluplja u društvu
Nemoj sad, post je, sačekaj malo.otišla da spava i vrlo se nedobro naspavala, dođe mi da se obesim od jutros
zato ja i postim, da mi se ne omakne slučajno neko bešenjeNemoj sad, post je, sačekaj malo.
vi prdite jos goremi žene ne prdimo
Imas li slusalice za preporuku sa mikrofonom i usb prikljuckom da su prihvatljive cenovno? Znaci mid range za posao i muziku. Imam senhajzer ali to mi je iskljucivo za slusanje muzike.takoe vi puštate kineze
ne znam burazere ništa o slušalicamaImas li slusalice za preporuku sa mikrofonom i usb prikljuckom da su prihvatljive cenovno? Znaci mid range za posao i muziku. Imam senhajzer ali to mi je iskljucivo za slusanje muzike.
onti se razume samo u gramofoneve i podne obloge od vinilaImas li slusalice za preporuku sa mikrofonom i usb prikljuckom da su prihvatljive cenovno? Znaci mid range za posao i muziku. Imam senhajzer ali to mi je iskljucivo za slusanje muzike.