hvala, poz i ti njega
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala, poz i ti njega
Поставила сам ти смислена питања, али ни на једно нисам добила одговор. Важно је да схватиш у свом простаклуку да сам ја дама, а и да нисам плашљива. Имам инхибиција и на интернету јер сам пристојна, за разлику од искомплексираних особа, које своје лично незадовољство трансферују на друге. Сама чињеница да желиш да дехуманизујеш некога говори о егосинтоној дисторзији твоје свести па из тога проистиче иста таква перцепција о другима.Kad postavis smisleno pitanje mozda i dobijes odgovor.
I nije depersonalizacija nego dehumanizacija, ja sam mnogo radikalniji sa protivnicima.
ignorПоставила сам ти смислена питања, али ни на једно нисам добила одговор. Важно је да схватиш у свом простаклуку да сам ја дама, а и да нисам плашљива. Имам инхибиција и на интернету јер сам пристојна, за разлику од искомплексираних особа, које своје лично незадовољство трансферују на друге. Сама чињеница да желиш да дехуманизујеш некога говори о егосинтоној дисторзији твоје свести па из тога проистиче иста таква перцепција о другима.
Remi?Laku noć Moco , super je bilo.
Od egosintone distorzije tjemo te pravitizbogom
dobila me sve al nisam bio loš za onoliko koliko igram. otvarao sam se kao slepac namerno el da sam se otvarao knjiški sprcavala bi me u 15 poteza, ovako je bilo duže a i zanimljivije
Probao si je na haos, pa šta budedobila me sve al nisam bio loš za onoliko koliko igram. otvarao sam se kao slepac namerno el da sam se otvarao knjiški sprcavala bi me u 15 poteza, ovako je bilo duže a i zanimljivije
eo ovdede ste svi
ne znameo ovde
jel znaš ono kad je čola trebo da ima nastup u paraćinu
prodali 17 karata i chola popizdi oće da ide kući a upravnik mu reko: nemojte cholo molim vene znam
oćeš da mi ispričaš?
kpje vkno?mislim da ne treba da pijem vino
u što ti fora, pa nisam toliko popila da ne vidim šta si hteo da napišeškpje vkno?
ša ima kottebe ovako jesi mi okeju što ti fora, pa nisam toliko popila da ne vidim šta si hteo da napišeš
malvazija neka
da li ti deluje da sam okej?ša ima kottebe ovako jesi mi okej
evo ne znam dalsi il nisida li ti deluje da sam okej?
e isto tako i ja ne znam da li sam ili nisamevo ne znam dalsi il nisi
kad mi oćemo!e isto tako i ja ne znam da li sam ili nisam
a ti jel si okej i kaće se družimo?