- Poruka
- 54.882
Сад ми мало непријатно што немам негативне асоцијације, нити било какве баријере према свим врстама алкохола 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nemam ni ja. Imam blagi strah od tekile jer ne mozes na noge kad te presece.Шта сад као сви сте фини
isključivo je na ijekavici, i ovde i onde, tako da nikada više nećeš biti zbunjenaЧек, Миланче пијаниста? Па шта ме буниш са ијекавицом : Р

Не него се оматорилоШта сад као сви сте фини
Ево ти га зелениНе него се оматорило
Не знам за подморницуNemam ni ja. Imam blagi strah od tekile jer ne mozes na noge kad te presece.
Ne znam jel neko u mladim danima pio podmornicu?
To je bila jedna dosta krs kombinacija, nazovimo je uslovno koktel, dostupna mom siromasnom dzepu u Beogradu neke 2006
Ал стварно јесте, сад размишљам. Ја не знам кад сам последњи пут била пијана, ал сад да ти кажем, вечерас да негде заблејим и да се напијем, сутрадан не бих патила због врсте или количине алкохола, него због неспавања хДЕво ти га зелени
Е могли смо нешто сад у децембруisključivo je na ijekavici, i ovde i onde, tako da nikada više nećeš biti zbunjena![]()
sad je april mackoЕ могли смо нешто сад у децембру
pa ajdeЕ могли смо нешто сад у децембру

Ја се надам да се одужи до априла јер у априлу је 40sad je april macko
Šta sam uradila? Možda je i slučajno.Aloe @Red pa nemoj odmah tako!
Pa odmah zelenom na zelenkaŠta sam uradila? Možda je i slučajno.
Tek sam ušla veliš, kad stigoh problem da napravim.Šta sam uradila? Možda je i slučajno.
Zelenko je najbolji i uvek može. Ko čokolada, recimo.Pa odmah zelenom na zelenka![]()
Pa bukvalno, pre minut došla, pre pet napravila nešto. Niko ne zna kako, ali dešava se.Tek sam ušla veliš, kad stigoh problem da napravim.
Ovo je iznenađenje, rekoh vidim li dobro da me to Strki tagovala. Pa de si, vratila si se?Ух, заборавила сам @Baudrillard
Znači, mi svi da pocrkamo, ti ni da se javiš. Dobro...Ovo je iznenađenje, rekoh vidim li dobro da me to Strki tagovala. Pa de si, vratila si se?
LjubomornaZnači, mi svi da pocrkamo, ti ni da se javiš. Dobro...

Normalno!Ljubomorna![]()
Mhm, izbezobrazio se (doduse ja ne tagujem, ne zovem, ne pitam. Osim za NonuNormalno!
Mi tagujemo, zovemo, pitamo gde je, on ćuti, ko nas j....
ja imam ceteresjednu a oduzi mi je bio i kasam mladji bioЈа се надам да се одужи до априла јер у априлу је 40