moca je ovih dana jeo neku boraniju sumnjivog kvaliteta i roka trajanja, svaki dan se pitamo da li će uopšte doćiМолим?
(опалим те моцо кад дођеш)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moca je ovih dana jeo neku boraniju sumnjivog kvaliteta i roka trajanja, svaki dan se pitamo da li će uopšte doćiМолим?
(опалим те моцо кад дођеш)
Сад ћу да му шибнем порукуmoca je ovih dana jeo neku boraniju sumnjivog kvaliteta i roka trajanja, svaki dan se pitamo da li će uopšte doći
Što bi rekli Mormoni 'nikad nismo stigli dovde, bježmo'Moma preblijedio, prosleđuje mi link, evo je tebi veli.
Добро, знате да сте га у том случају угасили је л даNa kraju morao prsho
ne čudi me ni za njega, ni za tebe@nedobra лиги није знао ко си, питај ко те одмах препознао :руменко:
Tzv. momin refleksДобро, знате да сте га у том случају угасили је л да
Još ne može da povjeruje.Моца каже да га не дирам, добро му је у гробу, неће на тему
Ja sam mislila da su nama zenama po difoltu zakljucani pendzeriJednog dana sam htela nešto da kažem @adelaidea i možete misliti koliko mi je teško bilo što sam naišla na zaključana vrata. Da sam tog dana ponela srce od kuće, tačno bi mi prepuklo.
Где сте ***** стиго здравко чолић
@peti ligament
@Зоки @Red @момоа @pikax @eveline @pura moca @nedobra @Bambi @Alter_Ego_

i ja kad se sad nisam šlogiralaГде сте ***** стиго здравко чолић
@peti ligament
@Зоки @Red @момоа @pikax @eveline @pura moca @nedobra @Bambi @Alter_Ego_
U moje selo se ne zaključava, ali svi misle da jeste, pa ako neko i proba, ti se praviš mrtva i nemaš pojma da nije.Ja sam mislila da su nama zenama po difoltu zakljucani pendzeri
Aham, to je trik! ZapamtićuU moje selo se ne zaključava, ali svi misle da jeste, pa ako neko i proba, ti se praviš mrtva i nemaš pojma da nije.
Zaprati me za više saveta.Aham, to je trik! Zapamtiću![]()