trenutna desavanja u kafani

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svidja mi se, Brisel je EU capital pa dolaze ljudi iz celog sveta, nema ljudskog oblika koji ovde nisam videla, neki po izgledu prolaze kao vanzemaljci.
Dobro je jer svako moze da zaradi, svi nesto rade, ima posla na svim jezicima, od najobicnijih poslova pa do visokih profila.
Bez papira je bolje se ne pojavljivati, to ne prolazi. Mozes se muciti nekoliko godina dok te ne izbace ili sam odes.
Malo radim, malo ucim.
Naletela sam na neki luksuz pa mogu da ucim.
Ti? Ti si rodjena tu?

Svidja mi se, Brisel je EU capital pa dolaze ljudi iz celog sveta, nema ljudskog oblika koji ovde nisam videla, neki po izgledu prolaze kao vanzemaljci.
Dobro je jer svako moze da zaradi, svi nesto rade, ima posla na svim jezicima, od najobicnijih poslova pa do visokih profila.
Bez papira je bolje se ne pojavljivati, to ne prolazi. Mozes se muciti nekoliko godina dok te ne izbace ili sam odes.
Malo radim, malo ucim.
Naletela sam na neki luksuz pa mogu da ucim.
Ti? Ti si rodjena tu?

Bila sam u Briselu davno bješe na produženim vikendom

Lijep je Brisel :)

Ja sam ovde rodjena :)

Meni se Nemacka jako svidja po organizaciji i svemu, zato vise vucem na holandski dio Belgije, ali mi se ne svidja sto bi se morala odreci svog drzavljanstva ako bih htjela dobiti njemacko.

- - - - - - - - - -

U kom si ti gradu?

- - - - - - - - - -

Ja nisam u centru, izabrali smo lokaciju koja je bez imigranata i malo je nacionalisticki nastrojena lol

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back