Ponekad pomislim da sam ipak naleteo na pravu forumašicu, popio sam korpu nakon što sam u šali spomenuo ženidbu i čini mi se da me je bivša draga spasila muka...
Ako je urmashica sa ovog pdfa, tako nikako nisi smeo da se shalish ni u shali...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponekad pomislim da sam ipak naleteo na pravu forumašicu, popio sam korpu nakon što sam u šali spomenuo ženidbu i čini mi se da me je bivša draga spasila muka...

Ovo je vec za polemiku na pdfu Filozofija ....![]()

mozda za religiju bolje![]()
Boga mi debeli, kako vreme prolazi tako ti je i krevet sve manji i sve blizi vratima...

pa kad smo porodicno debeli
normalno da je krevet tesan
a bliznina otvorenih vrata i prozora je jer volim svez vazduh
i njoj smeta moj duvan...vish kako sam pazljiv![]()

mozda za religiju bolje![]()

Il'mu ga dash malo po izduvnim gasovima pa joj prekrijesh glavu jorganom...![]()

Moraćete nekako da se stisnete.pa kad smo porodicno debeli
normalno da je krevet tesan
a bliznina otvorenih vrata i prozora je jer volim svez vazduh
i njoj smeta moj duvan...vish kako sam pazljiv![]()

Živeli.U tu chast...sedi ovamo da popijemo neshto.
Slabo zalazi u ovu džunglu.Ako je urmashica sa ovog pdfa, tako nikako nisi smeo da se shalish ni u shali...![]()

Religija je moja parohija i tamo je to veoma jasno to su sisobrani!!!
Sto se politike tice, tamo bi moralo da se stavi na glasanje, sto bi vec iz cetvrtog kruga mozda i dalo neke rezultate...
Kazem Vam filozofija je prava adresa!![]()

Slonche si ti siguran da tvoja polovina kreveta nije na terasi?

Slonche si ti siguran da tvoja polovina kreveta nije na terasi?

Religija je moja parohija i tamo je to veoma jasno to su sisobrani!!!
Sto se politike tice, tamo bi moralo da se stavi na glasanje, sto bi vec iz cetvrtog kruga mozda i dalo neke rezultate...
Kazem Vam filozofija je prava adresa!![]()

Vidiš li kako se valja i smejucka, golica ga žena...Slonche si ti siguran da tvoja polovina kreveta nije na terasi?
ki svinjce u blato...provalio si nas
Vidiš li kako se valja i smejucka, golica ga žena...![]()
![]()

Josh koji dan i eto ga pred tvojim vratima da trazi "ruku spasa".
Ovo se naravno odnosi na konak...nishta drugo.![]()

Jes da ti ide uz taj gologuzanski imidž, ali zna li Pipi da se tu vrte Braća bez gaća i "Cura fina Žozefina", i sve?...

kačio sam ja na forumu onu njihovu "Obrijana ala", pusti tu pa ćeš da zineš... he he he...