minon
Legenda
- Poruka
- 59.497
...sa sve ribom...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
taj izbor je jednostavno nametnuo tvoj stajling,a i imidz mlade zagorele gorankeerrrrrr
kako si znao da mi je pravo ime borka?
...sa sve ribom...![]()
ona kao goticharka..ali kako se obukao ovaj,ona rastegnuta maja tregerusha i uremljena jasha 4 broja veca i sve.. 
nego sta cim mi neko spomene radikale meni toplo oko srca i poraste mi nivo patriotizma u krvi...pasce neki kesha za koji stranku? pretpostavljam za radikale
![]()

...a i dozivljaj je sa onim penzionerima,i koji sve tu ljudi prodju ne moze da ti bude dosadno
za demokrate ( al ne one sa vojislavom)
)...

Solitary man...
E, bila na proslavi firme za NG, kao ono, Bg office i NS office, a nas ima malo (u NS-u)... Sve lepo bilo, super, a ja sam jedino zensko u struci, i najmladje zensko... I kad je bio kraj veceri, dodje tu neki matorac, koji zna sa kim ja radim, imena koja nisu za zajebanciju, bar u mom poslu, i on meni, nesto spomenu u fazonu: "nisam pokazala pichkicu"... :|
Ne znam u kom je to redosledu islo, ali, uglavnom, mene su smirivali jer sam tom matorcu otrgla naocare sa lica i gazila po podu i psovala ga (na fin nacin)...
Posle su se meni izvinjavali... :|
A i ja sam malo popila, ***** mu mater i sve ostalo., bas sam se iznervirala... :|
Cekam sutra da mi ispricaju detalje.![]()
e dano jesi lik
osim ako ne bih bila pijana onda bih bila onako brutalno iskrena 
smrzla sam se danas napolju,ne znam da li bi me bilo sta moglo naterati da sada napustim toplinu stana...i stigo me umor,jos sam danas bedno jela,i jos bednije spavala pa trenutno nisam ni za sta osim za izlezavanja i spavanje
jej vikend sace da prodje nova godina i onda nekako mogu da se nadam prolecu...ubi me ova zimska pasivnost u pojam a ne da mi se ni da cvokocem ni do prodavnice ako bas ne moram 
Solitary man...
E, bila na proslavi firme za NG, kao ono, Bg office i NS office, a nas ima malo (u NS-u)... Sve lepo bilo, super, a ja sam jedino zensko u struci, i najmladje zensko... I kad je bio kraj veceri, dodje tu neki matorac, koji zna sa kim ja radim, imena koja nisu za zajebanciju, bar u mom poslu, i on meni, nesto spomenu u fazonu: "nisam pokazala pichkicu"... :|

joj sta bi dao za rizlu,makar i onu plavu plusaru