TRENURNO MISLIM NA...

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...sa sve ribom...
getsmiley.php

... trenutno razmisljam o tom kako neki ljudi ne moraju uopste da se trude da bi nesto imali, dok drugi moraju mnogo toga da urade, pa opet ne znaci da ce to da ih ucini jednakim sa onom prvom vrstom ljudi. I to vazi generalno za kvalitet zivota. Tu pada ideja Sartrovog angazmana. Tu pada svaka racionalna volja... Tu nastaje pukotina koja vodi do ludila. Determinacija neravnopravnosti.

Solitary man...

E, bila na proslavi firme za NG, kao ono, Bg office i NS office, a nas ima malo (u NS-u)... Sve lepo bilo, super, a ja sam jedino zensko u struci, i najmladje zensko... I kad je bio kraj veceri, dodje tu neki matorac, koji zna sa kim ja radim, imena koja nisu za zajebanciju, bar u mom poslu, i on meni, nesto spomenu u fazonu: "nisam pokazala pichkicu"... :|
Ne znam u kom je to redosledu islo, ali, uglavnom, mene su smirivali jer sam tom matorcu otrgla naocare sa lica i gazila po podu i psovala ga (na fin nacin :lol: )...
Posle su se meni izvinjavali... :|

A i ja sam malo popila, ***** mu mater i sve ostalo., bas sam se iznervirala... :|

Cekam sutra da mi ispricaju detalje. :)

Solitary man...

E, bila na proslavi firme za NG, kao ono, Bg office i NS office, a nas ima malo (u NS-u)... Sve lepo bilo, super, a ja sam jedino zensko u struci, i najmladje zensko... I kad je bio kraj veceri, dodje tu neki matorac, koji zna sa kim ja radim, imena koja nisu za zajebanciju, bar u mom poslu, i on meni, nesto spomenu u fazonu: "nisam pokazala pichkicu"... :|
Ne znam u kom je to redosledu islo, ali, uglavnom, mene su smirivali jer sam tom matorcu otrgla naocare sa lica i gazila po podu i psovala ga (na fin nacin :lol: )...
Posle su se meni izvinjavali... :|

A i ja sam malo popila, ***** mu mater i sve ostalo., bas sam se iznervirala... :|

Cekam sutra da mi ispricaju detalje. :)
:lol: e dano jesi lik :D
mislim da ja nikad ne bih dosla do doga da gazim necije naocari po podu,ali bih verovatno bila cinicno neprijatna :) osim ako ne bih bila pijana onda bih bila onako brutalno iskrena :lol:

tema: mislim se kako jedva cekam da mi se osusi kosa i da se bacam medj jorgane :) smrzla sam se danas napolju,ne znam da li bi me bilo sta moglo naterati da sada napustim toplinu stana...i stigo me umor,jos sam danas bedno jela,i jos bednije spavala pa trenutno nisam ni za sta osim za izlezavanja i spavanje :) jej vikend sace da prodje nova godina i onda nekako mogu da se nadam prolecu...ubi me ova zimska pasivnost u pojam a ne da mi se ni da cvokocem ni do prodavnice ako bas ne moram :lol:

Solitary man...

Pazi.. mozhda je chovek bio metaforichan, a ti pripita i seksualno svemisleca nisi mogla ispravno da ga skapira$. Mozhda uop$te nije mislio na sex i ostalo. No kako bilo, cela firma sada jasno zna da se na tvom polju te$ko bu$i. Razmislice matorci sledeci put pre nego li krenu da sondiraju teren :)

Obavezno da nam napi$e$ epilog priche i ako se do tada ne vidimo srecna ti Nova godina!

Sneg ne veje, a meni se beje
na vr' zgrade imam cetri Jele
prvu gledam, a treca se smeje
druga sija, a zadnja me greje.

Aj' sto greje k'o da joj se beje
no sto seje da ne moz' se deje,
a ja ispod streje glodjem bajadere
ispred zgrade gde kerovi cuce.

To ja Acid izmisljam ideJe,
da se bemje, da ne pitam gde je...........8-)

P.S Dal' je vece i dosla je zima, 'el se meni pokvarila klima?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back