parka
Buduća legenda
- Poruka
- 26.229
ali zato sam ja sebi našla jednod udarača
a tebi evo jedan čarobni na poklon

a tebi evo jedan čarobni na poklon

super je...
ja nemam takve carobne...![]()
evo ti jedan nestrpljiv i "lak" na obaracu...heh
ma moja baza je nepresušna
[(al mi fali nestrpljivi smajli. damn. ipak nije nepresušna)
Levi mi ok izgleda a ovaj desni bas ima shtih.al sam carobnica za...
![]()
Nije nestrpljiv, on je ljut i lak na obaracu, nestrpljivi bi morao lupkat nogom o pod.evo ti jedan nestrpljiv i "lak" na obaracu...![]()
super si se registrovao druže..Ja mislim da sam se regisrtrovao kako treba.
pa jesmo rekli da ti nisi sitnica(v) od macko(onje)...vec...Nije nestrpljiv, on je ljut i lak na obaracu, nestrpljivi bi morao lupkat nogom o pod.
Divlja banovana.
Ko cje mene da banuje.
Brishite mi vishe ovaj nick...
jbt,od 2004.sam ovde
nije lako da odem ali idem pa makar crkla.
Vecheras ce cela Krsta razmi$ljati o tvom novom nicku. Ljubimo i mi tebeDragi moji samo da vam kažem da više neću pisati pod ovim nikom. Smorila sam se. Treba mi promena. Jednostavno. Imam novi, pa ćemo se družiti. Baš me zanima kojom brzinom ćete provaliti ko sam, a bez pomoći špijuna.![]()
Pišemo se. Ljubim
znaci od spavanja nista...Vecheras ce cela Krsta razmi$ljati o tvom novom nicku. )
e bas, vala.. to mi je posao za sledcu nedelju: da razmisljam pod kojim je nikom myob.. zabole me bas ku..Vecheras ce cela Krsta razmi$ljati o tvom novom nicku. Ljubimo i mi tebe![]()
Da ti kažemo mi pitome: na onu stvar.Јел дивља како да смувам једну зреелу рибу...све сам покушао... ниједан фазон не пали. Зна знање јбг. Дал да ударим игноре па ако се залепи, залепи? Ил имаш неку идеју....