TRENURNO MISLIM NA:...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
TRENURNO MISLIM NA:...
.. to kada ce kraj smene
jer na usranoj šljaci
moje biće vene

a mislim i na jednu
forumašicu slatku :P
sa najlepšim osmehom
što fura kosu kratku

mislim kao i uvek
na situaciju a.k.a sranje
gde da iscimam šemsu
i kintu za granje

stvarno nije u redu
kec skanka 10 evrića
to je kao da radim
dopa lapo mića

pomislim i na šoder s' neta
što pada mi pod noge
pre bih brate kresnuo
ćerku od babaroge

mislim i na sutra
jer je kraj posta
završiću milku od 300 mića
dve nedelje suzdržavanje...brate dosta

mislim i na vas
što čitate ovo sranje
ono...da li ste normalni
stavite mozak na pranje

:lol:

kako su dosadni svi oni koji na forumu govore da imaju zivot, nakacili vise od hiljadu poruka, pljuju one koji pisu i sami pisuci poruke i tako kao ovde su samo radi ...radi cega? da vam je zivot super i imate sve sto vam treba ne bi vam palo na pamet da se ovde kacite!

MYOB:
kako su dosadni svi oni koji na forumu govore da imaju zivot, nakacili vise od hiljadu poruka, pljuju one koji pisu i sami pisuci poruke i tako kao ovde su samo radi ...radi cega? da vam je zivot super i imate sve sto vam treba ne bi vam palo na pamet da se ovde kacite!

Od pon. do pet. ne zelim da imam zivot. Vikendom sam isuvishe ziv da bih bio ovde.;)

MYOB:

U principu si u pravu (onaj deo gde forumashi prebacuju istim takvim forumashima), mada, u toku dana svako ima neki slobodan trenutak, neki predah, pazi kad ja sednem ovde i dok drzim farbu na kosi pola sata, ili dok radim manikir, onako, poredjam makazice i turpije i malo radim nokte, malo ovde kuckam .. :) Istina je da imam neku vezu i na tom polju sadrzajniji zivot - ovde bih bila upola manje, ali bih bila ..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back