Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
Ehh... više problema je u pitanju, al ajde da ne kukam danas... borim se ja! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hard as a rock:Ehh... više problema je u pitanju, al ajde da ne kukam danas... borim se ja! :wink:

chika_doktor:kako sam se pomeo ko metla![]()
.. to kada ce kraj smeneTRENURNO MISLIM NA:...

sister i ti si blizu soma,a regovana si pre metar danaMYOB:kako su dosadni svi oni koji na forumu govore da imaju zivot, nakacili vise od hiljadu poruka, pljuju one koji pisu i sami pisuci poruke i tako kao ovde su samo radi ...radi cega? da vam je zivot super i imate sve sto vam treba ne bi vam palo na pamet da se ovde kacite!
MYOB:kako su dosadni svi oni koji na forumu govore da imaju zivot, nakacili vise od hiljadu poruka, pljuju one koji pisu i sami pisuci poruke i tako kao ovde su samo radi ...radi cega? da vam je zivot super i imate sve sto vam treba ne bi vam palo na pamet da se ovde kacite!
MASTERMIND:sister i ti si blizu soma,a regovana si pre metar dana
MYOB:kako su dosadni svi oni koji na forumu govore da imaju zivot, nakacili vise od hiljadu poruka, pljuju one koji pisu i sami pisuci poruke i tako kao ovde su samo radi ...radi cega? da vam je zivot super i imate sve sto vam treba ne bi vam palo na pamet da se ovde kacite!
Istina je da imam neku vezu i na tom polju sadrzajniji zivot - ovde bih bila upola manje, ali bih bila ..
Dana2503:Boze, sto se tripujete. Pa, ja volim da sam na netu, bilo gde, samo nadjem forum, navucem se i meni interesantniji zivot ne treba. I ovako ne volim mnogo da se muvam medju zive ljude. Uvek mogu da te provale kad slazes itd...![]()
Sachuvaj Boze..medj` zive ljude..ovi ovde su mrtvi, pa mosh` da lazesh do mile volje