в.а.с.п.
Obećava
- Poruka
- 58
тренутно мислим на то како би дерно зелену ванземаљкињу која прича немачки у дупе у цркви у звонику
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok me ne primetis, necu te ostavljati na miru, klonu!в.а.с.п.:тренутно мислим на то како би дерно зелену ванземаљкињу која прича немачки у дупе у цркви у звонику

vidim teDok me ne primetis, necu te ostavljati na miru, klonu!

Dobro je, vec sam se zabrinula da mi je nastup previse tih!в.а.с.п.:vidim te![]()
Ej, ko da su ispiti bitni...Nevernik u to:mislim kako cu u ovom ispitnom roku da roknem sva 3 preostala ispita ...
писао сам ти пе пе, мисим твом оригиналуDobro je, vec sam se zabrinula da mi je nastup previse tih!
Pa, original nije tu... :|в.а.с.п.:писао сам ти пе пе, мисим твом оригиналу
није хитно, прочитај сутраPa, original nije tu...
Sad me teras da na silu se prizivam!
Barshunasti Paljon:Ej, ko da su ispiti bitni...
Zavrsicete svi, kad tad!![]()

да, твом досадном оригиналу, сад ће (зли) клонA i nisi mi ti poslao, nego onaj tvoj dosadni original!
в.а.с.п.:да, твом досадном оригиналу, сад ће (зли) клон
Sta da ti je pricao?NovaIsta::shock: :shock: :shock: da mi je neko pricao.........................

Čime se hraniš ? Aj daj i nama malo... pleaseDana2503:Mislim na to kako se lepo osecam bez razloga...![]()
Pa, spremila sam krompirice... 8)Episkop:Čime se hraniš ? Aj daj i nama malo... please
Ajd ja opet ``a pivce?``Dana2503:Pa, spremila sam krompirice... 8)
Castila sam se jer sam sredila ceo stan. 8)
Pa moze i kasicicom.ionako kazu da je prehrambeni proizvod :-DBarshunasti Paljon:Ma, pusti me sa tim pivom. Ja ne pijem. 8)
E, priznaj da si jedva cekala da me i ovde nazoves paljonom?tara623:E Paljonu lazes ko mator covek...Nije lepo..