TrenuRna deshavanja...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e sad
ja sam tu zbunjena
esu nindža klinci oni što kao imaju neke počeprnjke i onda prođe zmaj ekranom i oni se pretvore u nindže raznih boja?
ili su to kung fu klinci?
a ima i film 7 srećnih koji tek unosi zabunu, ali potpunu

e sad
ja sam tu zbunjena
esu nindža klinci oni što kao imaju neke počeprnjke i onda prođe zmaj ekranom i oni se pretvore u nindže raznih boja?
ili su to kung fu klinci?
a ima i film 7 srećnih koji tek unosi zabunu, ali potpunu

nindza klinci su neki cigani zuti koji odu nesecam se kako u neku ko paralelnu dimenziju i tamo ih neki matori uchitelj obichava i kad ih obuchi dobiju misiju da ukradu neki motjan mach od neke zle ribe demona koja je kidnapovala nekog vlasnika tog macha u nashem svetu a on ima dve tjerke i ima ih sedmorica i kad su nindze svi su u belom a svaki ima ono ko pojas i trakice u zutom,zelenom,crvenom itd.
i ne setjam se zmaja mozda ga i ima ali
znam da u paralelnoj dimenziji ima neki div od koga beze

ne vredi sad, sve sam pomešala demet =(
jao danas sam dvestapedesethiljada puta rekla gaddemet u razgovoru sa jednim dečkom koji je dobar i divan onako i neagresivni hrišćanin. mnogo mi bilo žao, al ni jednom nisam uspela da se suzdržim =I

pa ne, ovo je strašno, ti si mag najtrešijih filmova iz detinjstva, ali stvarno o.O
saću vidim dal mogu da ti dam rispekt opet

a el se setjahs onog sa demonom u tjupu i nekim medaljonom?
davan na 3K
isto kung fu
kao demon je zli uchenik pa ga pre pitajbogakada dobar uchenik zarobio u tjup pa ga u danashnje vreme neki tinejdzeri zuti oslobodili...
vervulf mits kung fu mits tinejdz komediju
kad bih samo znao kako se to zove...

a el se setjahs onog sa demonom u tjupu i nekim medaljonom?
davan na 3K
isto kung fu
kao demon je zli uchenik pa ga pre pitajbogakada dobar uchenik zarobio u tjup

pa ako bi ga izbunario ja bi se i setila možda
ovako mi samo pada na pamet onaj ruski aladin, seća li se neko te fantazmagorije?
bagdada es spakojna, spakojna spakojna, bagdada es spakojna nekareeeeč
=)
i onda kako neki ljudi na nekoj kao nemoj gozbi jedu neke oglodane koske, mnogo strašno =I

:D
badger.jpg
:D

Jazavaaaaaaaaaaaaaaaac!!!!!!!!!!!
:D:D:D:D:D:rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back