TrenuRna deshavanja...xyz

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zlostavlja me i maltretira manijak na mobilni i to retard koji ne prihvata ne kao odgovor
yebeni telefon ne podrzava blokiranje brojeva osim ako ne uspem neki softver da nadjem a glupi telenor nema uslugu blokiranja korisnika preko mreze :sad2:
necu ni da se javim da ga oteram u tri lepe jer sta ako se jos vise primi psiho :eek:

sad sam ugasila mobilni pa dok ne odustane....koji idioti se setaju ovom planetom slobodni i dalje ne verujem :neutral:

zlostavlja me i maltretira manijak na mobilni i to retard koji ne prihvata ne kao odgovor
yebeni telefon ne podrzava blokiranje brojeva osim ako ne uspem neki softver da nadjem a glupi telenor nema uslugu blokiranja korisnika preko mreze :sad2:
necu ni da se javim da ga oteram u tri lepe jer sta ako se jos vise primi psiho :eek:

sad sam ugasila mobilni pa dok ne odustane....koji idioti se setaju ovom planetom slobodni i dalje ne verujem :neutral:

derer? :))))))

evo jedna lepa pesma!

ljaba aaaaaa bolje je brate da čuemose sutra znaš da samo podnosim te kada tu je vutra
al kreten si stvarno mojne da se ljutiš
kada dignem slušalicu ti ko debil ćutiš
a kada progovoriš s mozgom nema veze
ja se pitam dal ti je bar malo bezveze ja se pitam zasto pamet ti solim da me zoveš da te molim iza svoih rječi stoim
faco nemaš ništa samnom samo svoj put izaberi
kolko puta da ti pričam nisam ja po tvojoj meri
neku novu odaberi ej bre ćuti ne seri
drugoj se bre deri i daj malo se saberi
kazaću ti tiho dečko ti si psiho trebaće mi lopata jer pravi si psihopata a sad reci cu ti glasno to sto tebi nije jasno tvrdoglava budala psihošatska sicava dvaput
štae sad puši *****..
zabadava ti sve pricam jel ti cimaš me još više
pa i ribu ti namestila da ti kobas siše kada papuče izuješ nemogu da dišem
pesmicu ti napisala gde sve lepo piše od svega
toga ti ne kapiraš da nemogu bre više..

pas u klubu gruva
psihopata me muva
opet pica mi je suva jer sam zaebaana ***** da bi ovlazila malo moras vise da me lozis
picu da mi lizes deset puta vise
kliću da mi sišeš duplo duže nego njoj
vvolim da te gledam kako pušiš ***** svoj.
napalim se slabo moraš više da se trudiš
dublje da ga guraš možda nekima je trulo
ali hoću da glavićem pročačkaš i grlo
guraj ga još malo mal o više u dubinu
popuni racem usnu šupljinu
dvaput
ja ću da se ložim dok izdrzim na klići al se
na tvoj ***** neću popeti ni sići
i lako ćeš me nadignuti peni zaobići
kučka sam al da me ***** nikad nećeš stići kad
stavim produzetak jebacu ti kevu
tebi necu dati ruku samo kliću sisu levu
jer desna je veća p amnogo više vredi
kad poližeš mi bulju videćeš šta sledi
skidam ti ćega jer dosta mie svega
prstić guram ti u bulj a ti pogodi koi ako provališ da više ih je uzmi pa prebroiii

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back