- Poruka
- 88.303
Zanima me... da li u krevet legnete samo polugoli/ u pidžami ili vam je potpuno normalno leći i u trenirci koju nosite recimo ispod hlača ili čak po vani 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da legneš u krevet u trenerki koju si nosila napolju? Skini trenerku, obuci pidžame i legni u krevet kao sav normalan svet.čak po vani![]()
Pa nećeš u onome u čemu si bio cijeli danKako trenerka ispod hlaca
Lezem u cemu god nemam sablon
Samo boksericeZanima me... da li u krevet legnete samo polugoli/ u pidžami ili vam je potpuno normalno leći i u trenirci koju nosite recimo ispod hlača ili čak po vani![]()
Ovo te nije niko pitao!Valjda skoro svako ima neke pidzame ili trenerice samo za spavanje .
Ne pokrivam se , tako da moram nešto obući .
Jedan jastuk pod glavu drugi na stomak , otvorim prozor i hibernated .
Ovo te nije niko pitao!![]()
Pa da se pokrivam , samo bih nosio mudante .Ovo te nije niko pitao!![]()
Ma kakva trenerka pobogu.Zanima me... da li u krevet legnete samo polugoli/ u pidžami ili vam je potpuno normalno leći i u trenirci koju nosite recimo ispod hlača ili čak po vani![]()
stara narodna poslovica kaže tko u krevetu mudante nosi ispod glave stavi kušinPa da se pokrivam , samo bih nosio mudante .![]()
Dva kušina .stara narodna poslovica kaže tko u krevetu mudante nosi ispod glave stavi kušin![]()
Kakva crna treberka,pa pisle u krevet sa trenerkoma$$$$$Zanima me... da li u krevet legnete samo polugoli/ u pidžami ili vam je potpuno normalno leći i u trenirci koju nosite recimo ispod hlača ili čak po vani![]()
Desi se da umoran zaspim obucen xxx puta pizame ne nosimPa nećeš u onome u čemu si bio cijeli dan
Zanima me... da li u krevet legnete samo polugoli/ u pidžami ili vam je potpuno normalno leći i u trenirci koju nosite recimo ispod hlača ili čak po vani![]()
Jel si toliko lenj da ne mozes da se presvuces?Desi se da umoran zaspim obucen xxx puta pizame ne nosim
Ha ha haOvo kao Mesar![]()
![]()