0077
Elita
- Poruka
- 24.748
ko kuce s lanca...
znam. video sam tadica na tv prenosu da zvizdi i skace dok svi ostali cute.
zato sam i otvorio ovu temu![]()
Sto put sam ti reko da ne izlaziš iz kuće kad dolaze stranci!!!![]()
nije . u Areni je bilo prisutno 90% DS-a.
Izgleda danas zbog vas iz DS-a smatra imbecilima i idiotima![]()
Sta ce ovaj Petrovic ovde?
Sapcu nocas preti najveci poplavni talas (ako se to tako kaze) i trebalo je da bude s onima koji su od juce ujutru na nasipu i nadljudskim snagama se bore da ne dodje do najgoreg, Provo nastradalo, Pavlovica most zatvoren, jurisa voda, a on pusta zute balone
Uzgred, gde nam je prva dama?
P.S. I ja svasta pitam![]()
E da, to je još jedna stvar koja se poboljšala nakon demokratskih promena. Naime dok smo ranije bili pod sankcijama i nismo učestvovali nigde, sada se čak razne Evrovizije i Dejvis kupovi održavaju u Srbiji.
Stvarno gde je Vuk
Nagradno pitanje: Ako su pod Tadićem plate 320 evra, kolike bi bile da su Milošević & patriote ostale na vlasti do dan-danas.
Nagradni odgovor: Bile bi 32 evra.
I sada ti nekom pričaš za "najniže plate u Evropi," a bile bi još 10 puta niže pod vašom upravom.
e ljudi sto nema nikad nigde prve dame tj tadiceve zene u javnosti
Ne, nismo učestvovali nigde pre "demokratskih" promena, samo smo dva puta osvojili prvenstvo Evrope u košarci, i jednom prvenstvo sveta, i počistili dream team sa njihovog terena, i postali im the worst nightmare.
France captain Forget blasts Serbian 'imbeciles'
BELGRADE: France captain Guy Forget lashed out at "imbeciles" amongst the raucous Belgrade crowd on Sunday after his team slumped to a dramatic 3-2 defeat by Serbia in the Davis Cup final.
http://timesofindia.indiatimes.com/...sts-Serbian-imbeciles/articleshow/7050500.cms
Davis Cup - Forget blasts 'idiot' Serb fans
Defeated France captain Guy Forget hit out at heckling fans he described as "idiots" after Serbia won the Davis Cup for the first time.
For three days the Belgrade Arena was packed to the rafters and while most of the 17,000 fans respected the players, Forget said some had spoiled the occasion.
http://uk.eurosport.yahoo.com/05122010/58/davis-cup-forget-blasts-idiot-serb-fans.html
To su ti nasi evroatlantski prijatelji![]()
I ja pitah, niko mi ne odgovori
Meni je odavno vreme da se iskljucim, pa evo- za laku noc tj. DOBRO JUTRO
SRBIJA JE PRVAK SVETA, NEKA PATI KOME SMETA
![]()
![]()
"Srbi su navijali za Srpsku ekipu i bili su divni......Meč je bio odličan, navijači su bili odlični, ali nažalost na ovako velikim mečevima uvek imate 20-30 idiota koji zvižde svaki put kad udare lopticu"
Znači postavljač teme, po svom starom običaju, opet masno laže, preuveličava i generalizuje
Teške su luzerske traume![]()