Trener francuske teniske reprezentacije nazvao Srbe IMBECILIMA i IDIOTIMA

*BILJA*

Buduća legenda
Poruka
32.193
ds_rotate.jpg

:lol:

Sta ce ovaj Petrovic ovde?
Sapcu nocas preti najveci poplavni talas (ako se to tako kaze) i trebalo je da bude s onima koji su od juce ujutru na nasipu i nadljudskim snagama se bore da ne dodje do najgoreg, Provo nastradalo, Pavlovica most zatvoren, jurisa voda, a on pusta zute balone:zper:
Uzgred, gde nam je prva dama?
P.S. I ja svasta pitam:lol:

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.709
znam. video sam tadica na tv prenosu da zvizdi i skace dok svi ostali cute.

zato sam i otvorio ovu temu :mrgreen:

....Zbog Tadića si otvorio temu?
.... hoćeš da kažeš da smo izgubili 20 dragocenih minuta na temi o Borisu Tadiću!?
.....ti kažeš da sam ja potrošto 20 dragocenih, neponovljivih i nepovratnih minuta mog života na temi o BORISU TADIĆU!?!?!?

... kakav si ti zločinac!

:rotf::rotf::rotf::rotf::bye:

0077

Elita
Poruka
24.748
Sta ce ovaj Petrovic ovde?
Sapcu nocas preti najveci poplavni talas (ako se to tako kaze) i trebalo je da bude s onima koji su od juce ujutru na nasipu i nadljudskim snagama se bore da ne dodje do najgoreg, Provo nastradalo, Pavlovica most zatvoren, jurisa voda, a on pusta zute balone:zper:
Uzgred, gde nam je prva dama?
P.S. I ja svasta pitam:lol:

Stvarno gde je Vuk

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456

E da, to je još jedna stvar koja se poboljšala nakon demokratskih promena. Naime dok smo ranije bili pod sankcijama i nismo učestvovali nigde, sada se čak razne Evrovizije i Dejvis kupovi održavaju u Srbiji.

Ne, nismo učestvovali nigde pre "demokratskih" promena, samo smo dva puta osvojili prvenstvo Evrope u košarci, i jednom prvenstvo sveta, i počistili dream team sa njihovog terena, i postali im the worst nightmare.

Дон

Buduća legenda
Poruka
29.456
Nagradno pitanje: Ako su pod Tadićem plate 320 evra, kolike bi bile da su Milošević & patriote ostale na vlasti do dan-danas.

Nagradni odgovor: Bile bi 32 evra.

I sada ti nekom pričaš za "najniže plate u Evropi," a bile bi još 10 puta niže pod vašom upravom.

A, kojom formulom si ti to izračunala?

Nagradno pitanje za tebe, ako nas Tadić vodi u boljitak, kako nas je Albanija pretekla za vreme njegove vladavine?

gossca

Elita
Poruka
17.162
Na odmoru u Hrvatskoj: Tadićeva supruga s djecom tri dana na Brijunima
vijest objavio: Nacional | vrijeme objave: 27. Srpanj 2010 / 07:39
povećaj sliku slika - Na odmoru u Hrvatskoj: Tadićeva supruga s djecom tri dana na Brijunima
izvor fotografije: Nacional
Tanja Tadić, supruga srpskog predsjednika Borisa Tadića, zajedno s njihove dvije kćeri Mašom (12) i Vanjom (9), nedavno je ljetovala na Brijunima, doznaje Nacional. Tanja Tadić i kćeri bile su smještene u rezidencijalnom objektu Vila Jadranka i na ljetovanju su provele tri dana, a prema riječima… » pročitaj cijeli članak

ns_na-odmoru-u-hrvatskoj-tadiceva-supruga_197606.jpg

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Ne, nismo učestvovali nigde pre "demokratskih" promena, samo smo dva puta osvojili prvenstvo Evrope u košarci, i jednom prvenstvo sveta, i počistili dream team sa njihovog terena, i postali im the worst nightmare.

Taj 'dream team' nismo mi pocistili sa terena, vec Argentinci.
Mi smo protiv njih dobili na individualne poteze, a protiv Argentinaca (koji su igrali bolje od nas) smo se provukli zahvaljuuci Bodirogi i naklonosti sudija. Inace,to se uopste i nije desilo u Cobjevo vreme.

A onaj kvalitetniji dream tim je u Cobijevo vreme pocistio nas na njihovom terenu.

Poruka
22.425
France captain Forget blasts Serbian 'imbeciles'

BELGRADE: France captain Guy Forget lashed out at "imbeciles" amongst the raucous Belgrade crowd on Sunday after his team slumped to a dramatic 3-2 defeat by Serbia in the Davis Cup final.

http://timesofindia.indiatimes.com/...sts-Serbian-imbeciles/articleshow/7050500.cms

Davis Cup - Forget blasts 'idiot' Serb fans

Defeated France captain Guy Forget hit out at heckling fans he described as "idiots" after Serbia won the Davis Cup for the first time.

For three days the Belgrade Arena was packed to the rafters and while most of the 17,000 fans respected the players, Forget said some had spoiled the occasion.

http://uk.eurosport.yahoo.com/05122010/58/davis-cup-forget-blasts-idiot-serb-fans.html

To su ti nasi evroatlantski prijatelji :super:

Набијем ја француску јајару коју су британци бранили у 2 рата на *****..
Он нашао о нечему да ****...

Poruka
19.461
"Srbi su navijali za Srpsku ekipu i bili su divni......Meč je bio odličan, navijači su bili odlični, ali nažalost na ovako velikim mečevima uvek imate 20-30 idiota koji zvižde svaki put kad udare lopticu"

Znači postavljač teme, po svom starom običaju, opet masno laže, preuveličava i generalizuje:mrgreen:
Teške su luzerske traume:hahaha:

Ono sto zaista tikomir radi maestralno je to da uvek ispadne glup na sopstvenoj temi.

:cool: