ТРЕЋИ СВЈЕТСКИ РАТ

Albaniju bi trebali napasti ovoga trenutka.

Sutra ce biti teze i teze svakog dana,sto pre to bolje.

Jer samo rat ovoj drzavi moze doneti ekonomski prosperitet i izlaz u svet.

Ma kakava Albanija! Nas maksimalan doseg ce biti povracaj KIM, ako ikada vise budemo dobili dozvolu za to. Kako je krenulo, dotle ce Albanci biti vecina u regionu... ne shatamo da vreme nikako ne radi za nas.
 
Naravno. Nego kada si zadnji put video našu vojsku? Nemamo čime da obaramo sopstvene migove.

Neke reforme ce morati da se sprovedu. Za pocetak bih ponovo uveo sluzenje vojnog roka, sa nekom izmenama u cilju kvalitetnije obuke. Tako makar imas rezerviste ako nesto izbije.... ovako imas manje od 20000 "profesionalnih" vojnika sto je cak premalo za odbranu granica. Razlika je.....
 
Poslednja izmena:
Neke reforme ce morati da se sprovedu. Za pocetak bih ponovo uveo sluzenje vojnog roka, sa nekom izmenama u cilju kvalitetnije obuke. Tako makar imas rezerviste ako nesto izbije.... ovako imas manje od 200000 "profesionalnih" vojnika sto je cak premalo za odbranu granica. Razlika je.....

Za početak moraš da podigneš privredu na noge, da nam vojska ne bi jela hleb star i po mesec dana sa plastificiranim sirom. O vojnoj tehnici ne treba ni razmišljati. Potreban je dugoročni plan koji bi podigao zemlju iz pepela a sa njom i vojsku. E posle toga mogu klinci na forumu da se busaju u prsa sa ratovanjem.
 
Za početak moraš da podigneš privredu na noge, da nam vojska ne bi jela hleb star i po mesec dana sa plastificiranim sirom. O vojnoj tehnici ne treba ni razmišljati. Potreban je dugoročni plan koji bi podigao zemlju iz pepela a sa njom i vojsku. E posle toga mogu klinci na forumu da se busaju u prsa sa ratovanjem.

Znam... ali kako je to po tebi izvodljivo? Oglodjani smo do kostiju, pare su nestale, odnos zaposlenih prema penzionerima je 1.3-1!!!!! Nema stranih investicija, ubrzano se gube radna mesta, opada kupovna moc.... navedene tekuce probleme, necemo moci da resimo bez stranih injekcija love. Bojim se da ih nece biti dovoljno i na vreme.
 
ako dodje do III sv rata, jasno je ko ce protiv koga da se bori.
elem danas se vise ne radi o "vekovnim " neprijateljima ili prijateljima srpskog naroda. danas su sve karte izasle na videlo i drugacije rasporedjene nego minulih vekova.
sama politicka orijentacija naroda oko srbije pokazala je i njihov odnos prema srbiji. ali danas se ne radi o nacionalizmima, religijama, istoriji.......radi se o prestrojavanju naroda na stranu sotone i na stranu coveka......................sve drzave , clanice nato-pakta, oko srbije su automatski prvi na udaru srpkoj vojsci. to su naravno makedonija, kosovo. ovim dvema zemljama kao neprijateljima srbije br. 1 , pridruzuje se i crna gora koja samo pukim slucajem nije clanica natoa, inace, mentalitet i moral crnogoraca je na strani natoa...........dakle ove tri drzave bice prve na udaru srpske vojske.
hrvatska, koja je clanica natoa, pokazala je da joj tamo nije mesto.( pokrece se inicijativa za ocenu ustavnosti ulaska hrvatske u nato....sto je dovoljan znak da hrvatski narod ne pripada toj zveri), sa bosnom je slicni slucaj. iako bosna nije clanica natoa u njoj je veoma primetna politicka tendencija ka natou sto kod sva tri entiteta ne dobija podrsku.
dakle u slucaju rata srpska vojska bi trebala dejstvovati jedino na jugu balkana (to je ujedno i najprimitivniji deo balkana i po logici civilizacijske razvijenosti te tri zemlje (makedonija, kosovo i crna gora) pripadaju tim divljim anglo-saksonskim nato-hordama)...............zato prema njima ne treba imati milosti, inace oni su bili i bice veciti karcinom balkana ako se ne eliminisu.
sto se tice slovenije , .........to su ustvari potomci bosanskih gastarbajtera.....znaci i slovenija potpada u grupu sa bosnom i hrvatskom..............cim kresne prva puska , slovenci ce biti na pravoj strani.

e sad . globalno posmatrajuci, srbija ce , naravno, biti na strani najveceg dela svetskog stanovnistva..............uz kinu, rusiju, iran, indiju, brazil...........celu juznu ameriku, afriku, aziju.............a protiv srbije ce biti samo nato-govna na celu sa amerikom i izraelom.buduci da nato u istoriji nije uspeo izvojevati ama bas nijednu pobedu, ta se vojna "sila" i ne tretira kao sila vec kao placenicka privatna body-garda nekolicine svetskih milijardera...................eliminisanjem tih milijardera, nato se raspada jer gubi poslodavca.
dakle , mislim da III sv. rat i nece biti pravi rat jer ce potrajati samo kratko vreme................ONOLIKO KOLIKO JE POTREBNO DA SE IZ CIVILIZACIJSKOG TKIVA ODSTRANE TE KARCINOMSKE RANE...KAPITALISTICKI MULTIMILIJARDERI (KOJI CE UOSTALOM I POKRENUTI RAT).
bez obzira na to sto ce specijalne jedinice svetske alijanse (na celu sa rucijom i kinom)" hirurski" obaviti taj posao u americi i evropi, srbija , kao i svi narodi u svetu moraju , zajedno sa nestankom amerike, natoa, kapitalizma...........odstraniti i sve faktore koji bi eventualno bili nosioci ponovne pojave ovih zala posle rata.................dakle svaka zemlja na svetu treba "ocisititi" sopstveno dvoriste od tog karcinoma (dela stanovnistva koji tezi bezobzirnoj halapljivosti za moc, novac, bogastvo)......................
TRECI SV.RAT ce biti vise "VELIKO SPREMANJE PO DRZAVAMA" negoli rat sa masovnom vojnom masinerijom po frontovima.
e prema takvoj strategiji se srbija treba pripremiti.
 
Atomsko naoružanje je to, koje spašava, da ne dođe do 3. sv. rata.
Isto je, da li pukne jedna ili 101.
I zato se svi boje.
Biće lokalnih ratova i napada na one zemlje, koje nemaju atomsko oružje.

A za Balkan ha ha !
To je bure baruta, koje će morati pucati.
A protivnici se već znaju - to su stari i već viđeni drugari.

Jedino kvari tradiciju CG, koja je eto i protiv Japana ratovala.
 
Poslednja izmena:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/572144-ПАКЛЕНИ-ПОЛУОСТВАРЕНИ-ПЛАН-ИЛУМИНАТА

39418_1767129298622_55960_n.jpg
 
Treci svetski rat ce poceti iskljucivo zbog zelje Zapadnih Sila da okupiraju Rusiju.

Rusija ima najvece svetske obradive povrsine.

Imaju najvise slatke, pijace vode.

Najvise nafte, gasa, ruda, minerala, uranijuma, sume, zlata, bakra i svega ostalog. To je zato sto Rusija pokriva 10% svetskog kopna.

A retko je naseljena, samo 140 miliona ljudi. I stalno neki ekonomski i demografski problemi.

Zato ona izgleda kao idealna meta silnicima sa zapada, evo vec 100 godina.

Jer, Rusija je njima jedini konkurent, i jedina sila koja im je zapravo trn u oku.

Kina je mocna i ima jaku ekonomiju i puno ljudi, ali nema spoljnopoliticke ambicije, ima u sustini slabu armiju (srazmerno svojoj velicini) i siromasna je resursima.

Islamski svet je totalno pod njihovom kontrolom, a ono sto nije je u velikoj meri stavljeno pod njihovu sapu tokom arapskog proleca- ostali su jos samo Sirija i Iran. A vecini islamskih zemalja nametnuti su nakaradni rezimi koji su ih potpuno zatucali i osakatili kada je nauka i ozbiljna ekonomija u pitanju.

Afrika je beda.

Indija je beda.

Juzna Amerika bi mogla biti opasan konkurent, ujedinjena. Zato verujem da ce pokusati nju da stave pod svoju kontrolu, pre velikog udara na Rusiju.

Dakle, uvek je u pitanju bila samo Rusija, nista vise.
 

Back
Top