Treći svetski rat u avgustu

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/108214/Treci-svetski-rat-u-avgustu
Treći svetski rat u avgustu
Predsednik Udruženja numerologa Evrope Anđela Slobodina najavljuje Treći svetski rat koji će se početi i završiti se u naredne tri godine. Glavni svetski žandarm, kaže Slobodina, kao i do sada biće Amerika, ali samo do onog momenta kada se u svetski sukob ne umeša Rusija.
121380_andela_f.jpg

Numerolog Anđela Slobodina najavljuje novi svetski rat


- Amerika ima karmu težu od bilo koje zemlje na svetu i zbog toga će ispaštati. Moram da kažem i da je Barak Obama jedna velika greška i da će neslavno završiti. U Trećem svetkom ratu atomsko oružje je prevaziđena stvar. Ratovaće se dosad neviđenim biološkim i mentalnim oružjem. Rat će se završiti tako što će se Rusija umešati i izaći iz njega kao novi svetski vođa. Sledeće godine Rusija je u broju osam, što je simbol anđela čuvara. Kada Rusi preuzmu dizgine sveta, nastupiće jedan period opšteg blagostanja i mira - kaže Slobodina.

Ona kaže da se Srbija, kao i celi Balkan, nalazi u kategoriji tri krsta, a u istoj grupi su i Sibir i Australija. Samo ove zemlje biće pošteđene, svima ostalima preti istrebljenje.
Srbija po mesecima

- U januaru i februaru srpska vlast će na sve načine pokušati da popravi sliku u svetu. U tim pokušajima napraviće značajan pomak. U martu će narod biti mnogo depresivan, više će biti onih koji se hrane po kontejnerima, nego onih koji jedu kod kuće. Prve poplave počinju u martu i aprilu. U aprilu će naša vlada uspeti da razjasni svetu neke zablude o našoj zemlji. U junu će u Srbiju doći neko iz inostranstva ko će nam nuditi pomoć i tad će krenuti regeneracija Srbije. U julu će narod progovoriti. Avgust je koban mesec za ceo svet. U septembru je Srbija u duploj osmici. Doći će do boljitka. U oktobru će se svi započeti poslovi završavati, a poslednja dva meseca 2011. godine su vreme velikih promena nabolje - prognoze su numerologa Anđele Slobodine.

- Cela Holandija će nestati u moru, a neslavno će završiti i sve one države koje su učestvovale u bombardovanju Srbije. Ovo je samo malo odložena kazna, koja će ih neminovno stići. Što se Srbije tiče, mogu samo da kažem da ćemo se mi još tući sa Amerikancima - ističe prvi numerolog Evrope.

Slobodina kaže da će se sledeće godine svim ljudima kao bumerang vratiti sve ono što su loše radili. Kazna stiže svakoga! Čekaju nas i dosad nezapamćene poplave i zemljotresi. Što se Srbije tiče, imaćemo još jedan razorni zemljotres u blizini Kraljeva, ali biće malo slabiji nego onaj u 2010. godini.

Glad, beda i nezaposlenost haraće svetom više nego dosad. Ekonomska kriza tek nas čeka, ovo što smo pregurali nije ništa. Mnogi će ostati bez posla, a zbog toga će se puno ljudi vratiti u svoje matične zemlje. Ovu godinu obeležiće i mnogo nesreća, ali i ubistava i samoubistava.

- Ubijaće brat brata, deca roditelje i obrnuto. Kada sam ovo sve ispričala ljudima koje znam rekli su mi da nisam normalna. Ali, stojim iza svake svoje reči, nikad u svojoj karijeri nisam pogrešila. Znam koliko sve ovo zvuči neverovatno, ali živi bili pa videli - kaže Slobodina.

Posebno je zabrinjava avgust, kada se formira krst od planeta na nebu, jer od tog trenutka počinju sve nedaće. Sva svetska dešavanja koja počnu u tom mesecu, uticaće na Srbiju. Mnoge firme će propasti, a nezadovoljstvo naroda nikada neće biti veće.

- Savetujem svim našim građanima da u avgustu nikako ne idu na more u Grčku ili u Crnu Goru. Treba izbegavati i sve one zemlje koje su učestvovale u bombardovanju Srbije - kaže Anđela.

Nezadovoljstvo naroda dovešće i do novih izbora, ali Slobodina smatra da to neće dovesti do nekih promena i boljitka.

- Mi nismo svoje gazde, nama drugi upravljaju i ko god da dođe na vlast neće moći ništa da uradi. Dodvoravanje Evropi nema nikakvog smisla, jer će u 2011. godini evropska zajednica prestati da postoji. Dobra vremena za Srbiju nastupaju tek 2017. godine, kada ćemo biti na nivou male Švajcarske.
Биће рокања..... :zskace: :zskace: :zskace:
 
Ona kaže da se Srbija, kao i celi Balkan, nalazi u kategoriji tri krsta, a u istoj grupi su i Sibir i Australija. Samo ove zemlje biće pošteđene, svima ostalima preti istrebljenje.


Aj što sibir nije zemlja već geografski pojam, ali odma se vidi da izmišljju.... Pa da li ijedno sr*nje na ovom svetu može da prođe bez nas... Pa nema teorijske šanse..... Ali teorijske. Čim prva pukne ima opet ko u stara dobra vremena svi komplet da počnemo da se tamanimo.
 
Каже ова вештица незадовољство ће довести до избора. За годину дана су избори. Нека јој неко јави.

Иначе, није потребно да слушамо окултисте и врачаре да бисмо знали да светски крвници спремају чистку великог броја људи на планети и да ће изазвати неки сукоб и велика тровања храном и водом(па управо покушавају да наметну отровну храну као стандард). Зато је паметно да се на време човек оспособи да живи самостално, јер се не може рачунати на већинску "памет" еуропеизоване Србије која иде путем пропасти као и цела Европа.

О Русији као спасиоцу и доносиоцу мира на Земљи могу да кажем да је најсмешнија ствар у целој причи. То у потпуности открива лаж и обману, јер ни један човек, ни једна држава неће бити спасилац.

Ко хоће да се бави будућим догађајима, ево му материјал, мада и сам може да види куда идемо са еуропским паразитима:
https://docs.google.com/viewer?url=http://www.istokpravoslavni.org/files/prorocanstvo%2520Mnogostradalnog%2520monaha%2520Gavrila.pdf
 
Treceg svetskog rata ce biti ali mi tu necemo dobro proci nazalost jer smo na pogresnoj strani,mi se dodvoravamo amerima i evropi,onima koji su nas kroz istoriju napadali i ****** kad su stigli ali zasluzili smo sve...kad smo glupav narod ******!
 
Rat će se završiti tako što će se Rusija umešati i izaći iz njega kao novi svetski vođa. Sledeće godine Rusija je u broju osam, što je simbol anđela čuvara. Kada Rusi preuzmu dizgine sveta, nastupiće jedan period opšteg blagostanja i mira - kaže Slobodina.

Pola Rusije nema leba da jede, pola Rusije nema puteva, pola Rusije je pusto, zaostalo...i oni takvi će da se umešaju u rat i donesu celom svetu blagostanje.
Roska je bolja prognozerka od ove gospodje.
 

Back
Top