"Treći entitet u granicama bivše Herceg-Bosne"

iwo jima

Elita
Banovan
Poruka
20.251
Iwo Iwo... kad ce bre vec jednom da naucis da samo ustaski "casnici" imaju takve potrebe i sklonosti

Normalne vojnike i oficire vibratori i vazelin ne zanimaju, to ti slobodno i dalje radi sa svojim ustasama, ali ako moze da to zadrzis za sebe, znas, nekako sve postane gadno i ljigavo kad pocnes da pises, te perverzije nikog ne zanimaju, ok?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrv...ype/ArticleView/articleId/103113/Default.aspx

"Naime, nakon što je zaprimljen, medicinsko osoblje je s ozlijeđenog Vukušića skinulo vojnu odoru i tako ga željelo prpremiti za obradu, pri čemu je tada doživjelo šok budući je Vukušić na sebi ispod odore imao grudnjak, ženske gaćice, te u analnom otvoru uguran vibrator."

to postuješ svako malo....a vidi ovog..
kosovojesrbija2251.jpg

iwo jima

Elita
Banovan
Poruka
20.251
Iwo Iwo... kad ce bre vec jednom da naucis da samo ustaski "casnici" imaju takve potrebe i sklonosti

Normalne vojnike i oficire vibratori i vazelin ne zanimaju, to ti slobodno i dalje radi sa svojim ustasama, ali ako moze da to zadrzis za sebe, znas, nekako sve postane gadno i ljigavo kad pocnes da pises, te perverzije nikog ne zanimaju, ok?

http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrv...ype/ArticleView/articleId/103113/Default.aspx

"Naime, nakon što je zaprimljen, medicinsko osoblje je s ozlijeđenog Vukušića skinulo vojnu odoru i tako ga željelo prpremiti za obradu, pri čemu je tada doživjelo šok budući je Vukušić na sebi ispod odore imao grudnjak, ženske gaćice, te u analnom otvoru uguran vibrator."

eto ne moze lažov.. da ne izvadi iz kontexta ili da ne laže..pa to ti je..laži okruglo..da mozes kotrljati..a ne ovako .providno..

Na takvu spoznaju, Vukušićev otac godinama je poslije u svojevrsnoj privatnoj istrazi pokušavao odgonetnuti uzroke prometne nesreće kao i postojanje ženske odjeće na svome sinu, pri čemu je tvrdio da je na automobil pucano, te da su počinitelji nakon toga, njegova sina u besvijesnom stanju preobukli i takvog poslali na hospitalizaciju.

Parra-Bellum

Buduća legenda
Poruka
40.090
Zagrebcanin uhapsen jer je yebavao kobile na ZG hipodromu
ZAGREBAČKA policija privela je muškarca kojeg se sumnjiči da je imao seksualni odnos s kobilom na Zagrebačkom hipodromu. Djelatnik hipodroma, zatekao je muškarca u staji s kobilama kako oblači hlače te je odmah pozvao policiju.

Prema pisanju Novog lista, sumnju da je muškarac imao seksualni odnos s kobilom dodatno je potvrdila i činjenica da je djelatnik hipodroma iza jedne kobile pronašao bačvu, a iza druge klupicu, za koje se pretpostavlja da ih je muškarac koristio kako bi mogao prići kobili.

Zagrebačka policija je uhitila muškarca.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zagrepcanin-priveden-zbog-seksualnog-odnosa-s-kobilom/499988.aspx

-----------------------------------------------------------------

Eto kakvi ste vi Hrvati, ili vibrator ili kobile

:lol:

Gluvo bilo ne do Bog nikom

walter45

Domaćin
Banovan
Poruka
3.883
hahaha, "pri cemu je tvrdio", njegov otac, pa naravno da ce nesto drugo da tvrdi, verovatno je i vibrator misterioznim putem zavrsio u shupku

ala boli.****** locirali,spakovali i proslijedili kompletnu serbsku soldatesku u roku 48sati nazad u maticu.to je samo jos austrijancima(njemcima)uspjelo 1914.kad su u paketu poslali serbalje na krf.e,sudbino kleta...

iwo jima

Elita
Banovan
Poruka
20.251
Iwo kazes ti bio snajperista u ratu, sta je bilo duze, vibrator ili opticki nisan?

nisam ja tebi napisao da sam snajperista (to je Don..on je molio da mu daju..M-76..ne ja)...ali da sam bio u busiji..kad je trebalo jesam..napisao sam ti da sam bio u busiji..kada smo dilali s Arkanom..oruzje..2x..imao sma ga..u končanici..ali to je druga priča to sam ti već pisao...isto tako sam ti pisao da sam se bavio streljaštvom i da poznam Jasnu Šekarić..i ona mene...bili smo ista generacija na streljastvu..to je tada bio sport..

Poslednja izmena:
Poruka
1.088
Трећи ентитет је унутрашњи проблем Федерације БиХ, створене у Вашингтону. Са тим проблемом Срби немају везе нити треба да се мешају у решавање проблема. Могу се мешати једино у случају повратка српских општина Грахово, Дрвар, Гламоч, Петровац у Републику Српску, и да се Српска издвоји из наметнуте "државе" Баааазније.

Југ Богдан

Domaćin
Banovan
Poruka
4.065
imaju Srbi iz Srbije više Turskih krvnih zrnaca od naših Hrvatskih-preavoslavaca..e.a.. evo vidi i kako..
onomad kad je Srbija bila fajf handrt jrs(500godina)..pod Turcima...ovi što su begali pred njima i nastanili se u današnjoj CRO..sačuvali su izvorni Srbijanski gen...
a ovi što su ostali pod "obrezanima"..medjusobno su se ..da prostiš...sexualno križali..
ti sada vidi el ja nisam u pravu..
čisti izvorni Srbijanski gen imaju samo "naši"..Hrvatski pravoslavci..doduše i oni imaju Hrvatskih kockastih krvnih zrnaca..ali bolje i kockasta...nego tamo neka..zelena...crveno je crveno...:hahaha:

Ja koliko znam,kada je turska krenula u osvajanje Balkana i dalje,prva je hrvatska pala.
Toliko.