sakatilo1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.488
aaaaaa... ne..ne ..druškane..nećemo se lagati...ne..ne.. ti si prvi počeo...ja sam ti samo dao ..verziju tovga mišljenja..od strane "malih zelenih"....ja sam Hrvat..a sve što si naveo..odlika je tovga duševnog stanja..
idemo redom...
1)šuplje i prazno
zar već godinama ne kakite ovdje da ce se ..RS..odvojiti..dokle bre..stalno lazete i kakite bez veze odvojite se već jednomm..ajde..
2)bezsadrzajno..
stalno jedno te isto..bez novih ideja..kakite o tom entitetu da je drzava.. a postoji samo u okviru BiH..i nikako drugačije..i ti meni kazes BEZSADRZAJNO..ma nemate više.., VI... ni mašte ni sadržaja..
3)puno zlobe,jeda,pakosti i mržnje,kukavičluka
ma tko ispravlja,prepravlja,pravi zamjene teze... osim radikala..počevši od ww2-četnika ...pa do ratova 90tih..ajde praviš od sebe .smijuriju...koga pokušavete lagati....
4)pred jačim a osionosti i nemilosrdja pred slabijim i malobrojnijim
..ne kontam..zar niste bili..sve i svuda ...najnaoružaniji ..dobili sve bitke i izgubili sve ratove...
..
odvojiće se Rs kad sazre vreme a ne kad drugi budu hteli...malo mudrosti i strpljenja nije na odmet. U WW2 sve zločine koje su Srbi napravili da stavimo najedan tas a na drugi samo zločione koje su ustaše jedno poslepodne napravile u jasenovcu pa opet ustaški zločini pretežuSrbin ako i napravi nedelo to je u osveti zbog bola i nepravde učinjene njihovim najbližim,dok su ustaške zveri se nasladjivale patnjom dečice,staraca,trudnica i druge najači,a u borbi sa jačim su davali gas petama da sačuvaju usranu guzicu...Jesu Srbi bili naoružani više i brojniji od Turaka,Švaba u I i II sv.ratu,NATO pakta 1999 g...
Protiv Tudjmanovih ustaša i Alijinih mudžahedina ratovali su Srbi iz Bosne i Hrvatske a ne SRbija,jer da je Srbija bila umešana ne bi ti dan danas podjebavao iz tople sobe preko računara,ne bi ti se ni zubi beleli,zato nemoj druge lagati pošto si sebe već uspešno slagao
Poslednja izmena: