Pozdrav svima.Imam jedan problem koji me muči pa bi htjela cuti vaše mišljenje.Imam jako toksične roditelje,otac koji me nekad jako zna izvrijedati i svašta mi kaže,a poslije se ponaša kao da nije ništa bilo.Kod kuće obavljam sve kućanske poslove, a na poslu prozivljavam mobing.Mene zanima da li je ok ako se ja želim odseliti i prekinuti sve kontakte s njima?Osjećam se baš nekako jadno zato što imam dojam da dopuštam da me gaze i da prelazim preko takvih stvari.Da li sam ja loša osoba jer se tako osjećam?Da li je on u pravu kada mi kaže da me vrijeđa jer zaslužujem?Hvalaaa
Najbolje bi bilo da smo sve devojke tih godina već udate i u svojim porodicama.
Prekori od strane mojih uglavnom proizilaze iz toga. Pretpostavimo da se pitaju šta nije u radu sa nama kad ostale, verovatno ni bolje, ni gore, već imaju svoje verenike bar, muževe, decu;
Treba se skloniti iz toksične sredine, pre svega jer je teško održati sebe zdravu i pravu u neposrednoj okolini koja zamera, vređa, omalovažava...
U nekom trenutku se zapitamo: ''Šta ako i sama postanem takva? Šta ako i sama, gde god da odem, odnesem te ružne navike i oblike ponašanja?''