Da ne kakim po stoti put...
24 godine, nikad seks, nikad poljubac, nikad riba...
Razlog tome je što sam u životu video ukupno 2x diskoteku, 1x koncert i par pijanstava...
Nabacivale su mi se devojke, ali sam ih odbijao zbog straha, nezainsteresovanosti, nesviđanja...
Skoro sam sjebo potencijalnu vezu time što sam odugovlačio sa jednom devojkom, izašao na 3,4 dejta s njom i riba odustala...
I sada opet dolazimo u sličnu situaciju, devojka očekuje da je pozovem na piće verovatno, to ću sigurno i da uradim, e sada frkica mi je zbog poljubca...
Je l postoji ikakva šansa da ne skonta da sam ja neko ko ne zna da se ljubi? Je l se mogu vaditi na to da kao dugo nisam bio u vezi ili slično?
Ne mogu reći da se nisam nikad ljubio, to otpada definitivno...
U pitanju je jedna izuzetno normalna devojka koja ne izlazi, izašla par puta ukupno, tako mi je rekla...
Inače je jako lepa i pre svega normalna i retka osoba do koje mi je stalo...
Ne verujem da je neka iskusna, pre bih rekao da je nevina po njenom ponašanju i vaspitanju (ćale pandur

), 98. je godište, možda i nije imala vezu, ali ne verujem.
Uglavnom pravim se blesav za to, ali bi mi izuzetno značilo kada bi me vi ubedili da ljubljenje nije ništa strašno što mogu toliko zabrljati...
Pogledao sam stotine snimaka na tu foru i meni to sa jezikom deluje lako i da nema potrebe joj čačkati krajnike jezikom, nego je dovoljno malo liznuti njen jezik / usne uz naravno ritam koji se vremenom sa tom osobom gradi.
U poslednjih mesec dana mi se nabacuje 5,6 devojaka, konačno sam počeo da vodim računa o svom izgledu i odmah rezultati, ako sad ne uđem u vezu neću nikada
- - - - - - - - - -
Ako me ubedite, sutra je zovem na ćepi