I mi smo tako

bez Bratislave,ali smo samo nocili u Bechu i ujutru valjda tih pet sati...
obavezno Prater, to je njihov luna park,neverovatan je,ima dve kuce straha,trazite onu drugu,ooogromna kuca,izgleda ko lavirint neshto sa dinosaurosima..Ubedljivo najvishe zastrasujuce, ulazis u liftove,bash je dzinovska zgrada,mozes se zagubiti...necete odmah naci jer je zabaceno,ali idite na bilo koju voznju ,sad mi je stao mozak,ono veliko okruglo sa sedistima shto ide gore

i videcete kad gledate dole na luan park,tu zgradu.....ako si extremna osoba idi i na kashike,mada to preporucujem samo ako imas jak stomak i ako se ne bojis visina jer inace.....
Senbrun-to su vam sigurno rekli, asutrijski dvorac,nekadasnji dom Marije Antoanete, idi i unutra i napolju,u bastu { da se ne zeznes, npr ja sam bila samo unutra,zaboravila sam da idem napolje,a moj brat obratno } . Napolju imas mali lavirint,fontanu, cak i zoloski vrt,ili su bar meni tako rekli....
Marija Hilfer Strasen { ne znam kako se pishe u originalu }- jedna od najpoznatijih soping ulica u svetu,pored njujorske Pete Avenije i drugih- neobicno jeftina.
Ona katedrala u centru Beca,svakako cete je videti,ne mozete promasiti
Uglavnom,ima josh ali, oko Senbruna i na putu do njega cete prolaziti pored nekih omanjih palata,Hofburg npr, starih zgrada..Prag je mnogo vishe magican neko Bech,makar meni. Centar je Becha je sam po sebi kulturno mesto

videces violiniste obucene kao Mocart,kocije....
nisam nabrojala mnogo stavri al eto,nadam se da sma pomogla a neko ko je duze bio u Bechu da nadopunjuje