Treba mi savet u vezi sa skolama racunara

• Začetnik teme Začetnik teme *milicica*
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
M

*milicica*

Gost
Htela bih da završim neki od kurseva racunara, ali mi treba pomoć oko izbora. Htela bih da naucim da radim nesto sto se sada najvise trazi po firmama (ne znam da li je to web dizajn ili nesto drugo).
Ukoliko imate vise informacija, bila bih zahvalna da mi preporucite konkretan kurs u nekoj skoli racunara u Beogradu.
:D

Sta god da zavrsis u vezi racunara dobro ces proci...

Za najveci nivo znanja u oblasti racunara smatra se i jeste programiranje, to je vrh (ali ovi nasi pirati znas sta rade)...

Zatim grafika je isto tako dobra
Uradis korice za knjigu i kane 300eur, a sta radis poskidas slicice s neta i zavrsis posao za pola sata (ali tu osim znanja treba imati i talenta)

Web dizajn malo dosadno posle nekoliko uradjenih web strana jer se sve svodi na isto treba skockati tekst napraviti dugmice i da udovoljis celom svetu
Ali i tu je kinta dobra...

Servisiranje e to zavisi od mesta u kom zivis i kako prodjes sa prvih par komada, znaci more bit bidne more bit ne bidne.

Ako te interesuje skola uzmes lepo neke oglase i prelistas, nazoves sve koji ti izgledaju primamljivo popricas cujes uslove itd. i odlucis. Ja sam u avgustu bio u master:class-u i bilo je kul 8) zezanje non-stop, a i mnogo sam naucio, tako da su ti oni moj predlog, ali me nemoj drzati za rec jer u Bg-u ima stvarno mnogo skola racunara

Hvala ti na informacijama. Ja sam inace završila pedagogiju na Filozofskom fakultetu, ali od toga nema leba, pa rekoh da se prekvalifikujem. Znam neke osnovne stvari tipa-word, internet, ali mi je ostalo nepoznanica. Jos uvek nisam sigurna da li da se odlučim na taj, za mene veliki korak, menjanja profesije. Ustvari se najviše plašim hoću li se snaći u svemu tome, a i da li ću posle uspeti da nadjem posao.
U svakom slučaju ti još jednom hvala što si odvojio par minuta za mene.

Iskreno ne znam kakve mogucnosti imas sa tvojom profesijom, ali oni koji se bakcu sa racunarima, (pa i oni koji pojma nemaju) su jedni od retkih ljudi (kod nas naravno) koji se ne zale na svoj posao.

A sto se tice snalazenja videces to je veoma lako, samo ako budes imala dobrog predavaca bice ti super (meni su casovi trajali od 6-10 i ni jedne sekunde za vreme pohadjanja kursa mi nije bilo dosadno), imaces i volje i zelje da naucis, a uz to i super zezanje.

E sto se tice posla to ti sigurno nece biti problem. Moj primer, jos uvek idem u skolu, a ne pamtim kad sam zadnji put trazio od roditelja da mi daju koju kintu, ni za izlazak ni za bilo sta drugo.

A drugo uzmi neke oglase i procesljaj ih malo i videce koliko se traze ljudi koji poznaju rad na racunaru.

Srecno

Back