Treba mi savet u vezi kupovine miksera

cau-cau

Zainteresovan član
Poruka
221
Kao sto sam i napisao u naslovu , treba mi mikseta da na nju mogu da prikacim aktivne zvucne kutije ( vise komada ) , treba mi da ima opciju Fantom zbog nekih konferenciskih mikrofona koje imam Inace koristicu ga za seminare i predavanje , ne koristi se za pevanje. Drugo nista toliko bitno sem da bude solidnog kvaliteta i mogucnosti koje pruza .
Ono sto sam naso i izmedju cega se dvoumim su dva modela YAMAHA , MG124CX i MG82CX ( evo i doticnih linkova ) :
http://clip2net.com/s/DT35
http://clip2net.com/s/DT3F

dajte mi neki savet i komentar ako moze .
Usput sta u praksi znaci ovakv procesor koji se nalazi u MG124CX , MG124CX poseduje ugrađen digitalni multi-effect procesor, i dali to nesto bolje u praksi

Kada je u pitanju " YAMAHA ".....nema mesta dvoumljenju..... Sta god uzeo....ti si na " Dobitku "....
12-kanalni je malo vise od 50%...skuplji od 8-kanalnog....ali ima mnogo vise funkcija i sintisajzer sa gomilom zvucnih efekata....tako da sa lakocom mozes da miksujes simfonijski orkestar ( samo nadji bolje mikrofone i ostalo)....
Svakako da ne moze da se poredi sa studijskim miksovanjem.....ali je " Vrlo Blizu ".....

Te Yamahe su nekad bile kvalitetna roba a danas su samo jeftina sklopocija o cijem kvalitetu govori cena. Ne predlazem nista novo a od starog se znalo sta valja.
I veruj mi da bih pre kupio nesto polovno nego ove nove sprave koje u sebi nemaju pola kile tezine. I ono pravilo-tesko je dobro je kod mikseta 100% tacno.
Kao i kod vecine sprava i uredjaja.

Te Yamahe su nekad bile kvalitetna roba a danas su samo jeftina sklopocija o cijem kvalitetu govori cena. Ne predlazem nista novo a od starog se znalo sta valja.
I veruj mi da bih pre kupio nesto polovno nego ove nove sprave koje u sebi nemaju pola kile tezine. I ono pravilo-tesko je dobro je kod mikseta 100% tacno.
Kao i kod vecine sprava i uredjaja.

Aj sad, jer bas mora da bude tesko da bi bilo i kvalitetno, pa prijatelju 21 vek je, pogledaj tablet racunare, jedna ploca debljine manje od 1cm i u njoj procesor memorija hard disk graficka zvucna a lagana ko perce, ne ne bih se slozio sa vama prijatelju, tehnologija je cudo.

Back