treba mi savet u vezi frizidera

nemoj na njih da se ugledas
tako je moj darlin' bacio masinu za ves jer nije hteo da cisti filter :lol: .
ja ga molila da pusti mene da je lepo odsrafim, on je bio uporan da je baci, i krene s njom na deponiju. usput sretne ortaka, koji je uzme, ocisti prokleti filter i sad moja masina radi kod njega... ali su na svu srecu prijatelji menjali deko u kuci, pa su nam dali njihovu koja je bolja od te moje stare.

www.aristonchannel.com/ariston/listofproducts.do
Ja imam kao ovaj na slici, odličan je, a moji roditelji su uzeli sličan po spoljnjem izgledi Gorenje pre jedno 7-8 god., ali su ove plastike, naročito u vratim frižidera popucale, jako je krta plastika.

Prilozi

• 33119_IMGPR_I.gif
    33119_IMGPR_I.gif
    6,3 KB · Pregleda: 73
HoneyBall, progutalo te konzumeristichko drushtvo :P

Poenta garancije je:
"aparat vam se nece pokvariti 5 godina. Ako se to ipak desi - mi chastimo"
a ne:
"aparat vam traje 5 godina. Sta ce posle biti - bolje nemojte ni da proveravate"

...ili je tako bar u Srbistanu, gde tehnichka roba prelazi s kolena na koleno.
Moji matorci imaju fridzh tu negde mog godishta. Jeste da se sav trese i da mu je jedan od papagaja malo pojeo gemenu zaptivku na vratima... ali 'LADI.
da znas da jeste :(
ja imam horor u glavi od pomisli da nesto popravljam
i moja keva ima frigo malo mladji od mene a usisivac je skoro zamenila(posle 25 godina sluzbe)

nemoj na njih da se ugledas
tako je moj darlin' bacio masinu za ves jer nije hteo da cisti filter :lol: .
ja ga molila da pusti mene da je lepo odsrafim, on je bio uporan da je baci, i krene s njom na deponiju. usput sretne ortaka, koji je uzme, ocisti prokleti filter i sad moja masina radi kod njega... ali su na svu srecu prijatelji menjali deko u kuci, pa su nam dali njihovu koja je bolja od te moje stare.
jao ista sam :lol:
mene to sve smara i samo po feng shuiju bacam bacam bacam

I moj gorenje star 20 godina još uvek šljaka,al mu stalno curi neka vodica ispod,tako da kapiram da je odladio svoje:),a možda mu je samo popustila bešika,ipak....godine su to.:)
A šta kažete naIndesit? Prodavac u jednoj radji mi je rekao -Niposto! Mada...ne znam,meni izgleda mnogo lepo...

Back