Nidza995
Gost
- Poruka
- 386
sve pise u naslovu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa covek je otvorio temu zato sto ga nesto interesuje,jako si ti pametan kad svima dajes savet-vidi na google!Poslao si hiljade poruka za mesec dana a nista pametnije neznas,izvoli postoji google za tako nesto, pa trazi sam, nisi nesposoban a jos manje glup!
Pa covek je otvorio temu zato sto ga nesto interesuje,jako si ti pametan kad svima dajes savet-vidi na google!Poslao si hiljade poruka za mesec dana a nista pametnije neznas,
imate li prevod za film Hari Poter i polukrvni princ na srpskom? hitno mi je potrebno, nasao sam sajt na kome ima ceo film, ali ceo film je na spanskom... sheat..
ej, sajt je ekstra, ali imas li neki sajt za gledanje stranih filmova?
Ne znam za strane sa titlom, ali bez titla imas 1 000 000 000 sajtova. A ovaj link sam uzeo od caleta gledao skoro sve te domace filmove, ako imamo vise od 80% tih filmova skinutih :
ja bas i nisam dobar sa internetom, skoro sam ga dobio! Uclanio sam se na megaupload, ali neznam kako se skida................. stavite linkove za torrent ili za megaupload i rapidshare gde se direktno skida! pls
Skini jDownloader i ubaci sve linkove i on ti sam zavrsi posao, samo copy/paste kada ga instaliras...imas uputstva sva na blogu... pozdrav!sve pise u naslovu.
Zar si se toliko napatio.Hvala ti boze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! instalirao sam JDownloader!!!!!!!!!!!!!!!!