zarucnica1506Dusa
Zainteresovan član
- Poruka
- 412
Platiću poštarinu ,a ako neki novac ne preko 500 dinara trebam platiti za sadnicu hoću i to.Svaki dogovor je moguć.Kad braća nisu besna kuća nije tesna.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

MiPlatiću poštarinu ,a ako neki novac ne preko 500 dinara trebam platiti za sadnicu hoću i to.Svaki dogovor je moguć.Kad braća nisu besna kuća nije tesna.![]()
Bambus sadnica mi treba, to je biljka koja raste kao stablo može da služi za ogradu a meni treba za ukras u bašti ,brzo raste i nije zahtevna biljka.Pitala sam ljudski i drugarski nisam tražila nikakva aludira ja na ništa već jasno i kulturno pitala ko ima tu biljku i želi nekom da pokloni .Ако си у Суботици имам понуду, дајем Адама и Еву (ваљда се тако зове) стар 20 година, лепи велики листови. А могу и да избамбусам, шта ти драже.
Добро бре, па нашалио сам се мало. Соришка.Mi
Bambus sadnica mi treba, to je biljka koja raste kao stablo može da služi za ogradu a meni treba za ukras u bašti ,brzo raste i nije zahtevna biljka.Pitala sam ljudski i drugarski nisam tražila nikakva aludira ja na ništa već jasno i kulturno pitala ko ima tu biljku i želi nekom da pokloni .

Ako mazneš - prihvati se.To je normalno za cveće![]()
Bambus jezik je vrlo invazivna biljka i vecina iskusnih bastovana ga izbegava.Platiću poštarinu ,a ako neki novac ne preko 500 dinara trebam platiti za sadnicu hoću i to.
Nek neki mod prebaci poruke ili celu temu na baštovanstvo kod našeg PlantaMočvarno![]()

Добро бре, па нашалио сам се мало. Соришка.
A što mi ne bi poklonila jednu sadnicu ,ili u krajnjem slučaju prodala?Čula sam da bambus neće da se primi kad je posađen od svačije ruke.
Moj npr. lepo džiglja i širi lepše nego što sam očekivala
Čak sam planirala da ga proredim sad na proleće, prošvercovao se poneki zeleni među crnim
A što mi ne bi poklonila jednu sadnicu ,ili u krajnjem slučaju prodala?