Treba mi pomoc zenskog dela foruma,hitno!!!

Leeman

Zainteresovan član
Poruka
428
Radi se o sledecoj stvari>

Pre 2 dana sam isao da zavrsavam neki posao,i vidim devojku koja deli flajere,naravno dobijem i ja jedan,ali nije u tome poenta,vec u tome sto mi se dopala na prvi pogled.

Sutradan me ponovo put nanese tamo i sretnem je ponovo...tad sam vec razmisljao da li da je pitam,ali reko ajde treca sreca.

I danas prodjem tuda,kad nje nema tamo...bas sam se bio s*****o...a flajere bacio,tek sam ih onako ovlas pogledao i setio se da je nesto u vezi zdrave ishrane...

Osvrnem se malo i vidim u jednom od ulaza pishe novootvorena prodavnica zdrave hrane...

Udjem u ulaz,vidim prodavnica ali nema nikog unutra,ja udjem kao da se raspitam,
i vidim ona ulazi na druga vrata,i tu sam se ja malo bio zbunio,sve u svemu nisam
se izblamirao,kao pitao sam je nesto nevezano i otishao.

E sad pitanje moje za nezniji pol glasi>

Video sam da radi do 7 veceras,pa sam mislio da onako nonshalantno naidjem oko pola 7 i pitam je,da li bi izasla sa mnom na pice kad zavrsi sa poslom tu u jedan obliznji kafic.Da li bi ste vi u slicnom slucaju pristale ili ne,a da vam je ta druga osoba,u ovom slucaju ja,makar malo simpaticna?

Zahvaljujem...

Uf, komplikovano....

Mislim da će teško pristati ako je tek tako nakon par viđenja spopadneš ispred firme u kojoj radi....
Bolje da dolaziš kod nje na posao, recimo nedelju dana, svaki dan...proćaskaš sa njom, daš joj do znanja da si zainteresovan (ali fino i kulturno), pustiš je da obradi informacije o tebi, pa tek onda je pitaš da odete na piće.....

Uf, komplikovano....

Mislim da će teško pristati ako je tek tako nakon par viđenja spopadneš ispred firme u kojoj radi....
Bolje da dolaziš kod nje na posao, recimo nedelju dana, svaki dan...proćaskaš sa njom, daš joj do znanja da si zainteresovan (ali fino i kulturno), pustiš je da obradi informacije o tebi, pa tek onda je pitaš da odete na piće.....

:klap::hvala:

Ili jurni kao napaljeni bizon još večeras i još bolje, umesto pića predloži sex...to te zapravo i zanima, kaj ne :mrgreen:

Uf, komplikovano....

ma kakvi sedam dana,jes ti pile poludela...
S neba pa u rebra,bre...

Uf, komplikovano....

Ја се слажем, и мислим да нема бољег савета. :ok:

Radi se o sledecoj stvari>

Pre 2 dana sam isao da zavrsavam neki posao,i vidim devojku koja deli flajere,naravno dobijem i ja jedan,ali nije u tome poenta,vec u tome sto mi se dopala na prvi pogled.

Sutradan me ponovo put nanese tamo i sretnem je ponovo...tad sam vec razmisljao da li da je pitam,ali reko ajde treca sreca.

I danas prodjem tuda,kad nje nema tamo...bas sam se bio s*****o...a flajere bacio,tek sam ih onako ovlas pogledao i setio se da je nesto u vezi zdrave ishrane...

Osvrnem se malo i vidim u jednom od ulaza pishe novootvorena prodavnica zdrave hrane...

Udjem u ulaz,vidim prodavnica ali nema nikog unutra,ja udjem kao da se raspitam,
i vidim ona ulazi na druga vrata,i tu sam se ja malo bio zbunio,sve u svemu nisam
se izblamirao,kao pitao sam je nesto nevezano i otishao.

E sad pitanje moje za nezniji pol glasi>

Video sam da radi do 7 veceras,pa sam mislio da onako nonshalantno naidjem oko pola 7 i pitam je,da li bi izasla sa mnom na pice kad zavrsi sa poslom tu u jedan obliznji kafic.Da li bi ste vi u slicnom slucaju pristale ili ne,a da vam je ta druga osoba,u ovom slucaju ja,makar malo simpaticna?

Zahvaljujem...

Uf..pa ako ona tebe nije primetila, bice mozda bzv da banes u prodavnicu i pitas je da izadjete, mozda joj to bude simpa, mada sumnjam. Mozda bolje da dodjes ponovo na mesto gde deli flajere pa kad ti da flajer, zapocnes neku pricu, recimo pitanja o toj prodavnici kao zanima te, cisto da probijes led...

Ti bi mogao svratiti do radnje, malo izviditi situaciju, dok si joj jos svjez u sjecanju
Ako bude nesto nervozna i nadrndana, bjezi, ukoliko nisi ekspert da je razveselis, a ako je hepi i kul, nasali se nesto na svoj racun, kazi joj iskreno sta je u pitanju... vidio si je, dopala ti se i to je to... ako ne kaze ne, ali i ne pristane da odmah izadjete vec ostavi prostora za neko buduce vidjenje, onda svrati opet, a ako te odbije, hm, pa nije ni to strasno

Hvala svima,ovoliko kontroverznih komentara jos nisam video u zivotu,znam iz iskustva da su zenske komplikovane...prosle nedelje je dosla jedna devojka u hotel
da radi kao pripravnica,i ja dobijem zadatak da joj malo pokazem hotel...sve u svemu uzmem joj broj nakon 2 sata razgovora,i dogovorimo se da izadjemo za koji dan,kad sam je zvao,kaze prvo da putuje negde,sto je garant bila laz,a onda i da ima decka.

Bitno je jos da se nismo sretali od tog prvog razgovora,dakle nije se moglo desiti nista,osim ako ove ostale devojke sa kojima sam radio nisu nesto komentarisale...

Anyway,ja cu veceras da je pitam,naravno ne sa recenicom Posmatram te vec par dana i slicnim glupostima,vec ovako>

Posto sam danas kad sam usao kod nje,pitao da li ima u blizini prodavnica mobilnih,a odma do nje postoji jedna (kako providno) ona mi je ljubazno objasnila
gde se ona nalazi...a veceras sam mislio da joj kazem nesto u fazonu>"Imao bih jos jedno pitanje...da li bi izasla sa mnom na pice...?

Nece vise deliti flajere,to je bilo samo 2 dana prilikom otvaranja,ona jedina radi tamo,a koliko sam video u prodavnicu slabo ko ulazi,prodaju neke vitamine...
i osecao bi se kao budala da 6-7 dana svracam stalno i pokushavam nesto pametno/duhovito da kazem...ako me odbije,odbije,nece biti prvi put da mi se to desi...

Poslednja izmena:
Hvala svima,ovoliko kontroverznih komentara jos nisam video u zivotu,znam iz iskustva da su zenske komplikovane...prosle nedelje je dosla jedna devojka u hotel
u kom sam radio kao pripravnica :eek::eek::eek:,i ja dobijem zadatak da joj malo pokazem hotel...sve u svemu uzmem joj broj nakon 2 sata razgovora,i dogovorimo se da izadjemo za koji dan,kad sam je zvao,kaze prvo da putuje negde,sto je garant bila laz,a onda i da ima decka.

Bitno je jos da se nismo sretali od toga prvo razgovora,dakle nije se moglo desiti nista,osim ako ove ostale devojke sa kojima sam radio nisu nesto komentarisale...

Anyway,ja cu veceras da je pitam,naravno ne sa recenicom Posmatram te vec par dana i slicnim glupostima,vec ovako>

Posto sam danas kad sam usao kod nje,pitao da li ima u blizini prodavnica mobilnih,a odma do nje postoji jedna (kako providno) ona mi je ljubazno objasnila
gde se ona nalazi...a veceras sam mislio da joj kazem nesto u fazonu>"Imao bih jos jedno pitanje...da li bi izasla sa mnom na pice...?

Nece vise deliti flajere,to je bilo samo 2 dana prilikom otvaranja,ona jedina radi tamo,a koliko sam video u prodavnicu slabo ko ulazi,prodaju neke vitamine...
i osecao bi se kao budala da 6-7 dana svracam stalno i pokushavam nesto pametno/duhovito da kazem...ako me odbije,odbije,nece biti prvi put da mi se to desi...

Дечко, ако си радио као приправница, размисли још једном о свом наступу вечерас!

Back