Treba mi pomoc oko Ninjutsu!!!

P_R_E_D_A_T_O_R

Primećen član
Poruka
507
Hteo bi da znam gde u Beogradu mogu da se upisem na Ninjutsu.Nasao sam na Novom Beogradu ali mi je daleko.

Da li neko mozda zna da li ima na dedinju,banjici,senjaku i tako.

Gledao sam na banjici na onom najvecom sportskom centru ali ima samo karade Dzuidzicu tekvondo dzudo i aikido!

Deathshead

Obećava
Poruka
96
Primetio sam da si ovo pitanje postavio na nekoliko tema. Beograd je veliki grad a do Ninjutsua uvek dolazis sam i zato te na tom putu uvek vrebaju nevolje. Samo ucenje je neka vrsta nagrade. Ja na primer koji iz druge drzave dolazim u Srbiju da ucim Ninjutsu pa mogu da se snadjem, a ti koji zivis u Beogradu, najvecem gradu bivse SFRJ, ne mozes da iscackas sve klubove koji postoje. Bujinkan Srbija nije organizacija u koju ulaze svi Bujinkan klubovi u Srbiji. Bujinkan Srbija je samo naziv za organizaciju koju predvodi Blazo Nastov. Svaki klub Bujinkana Srbija je Blazov klub. Ne Blazovi klubovi su svi klubovi van tog naziva. Najcesce su to neka imena klubova kao na primer Ninjutsu klub Tatsujin, ili Cacak Fudoshin dojo, Paracin Bujinkan Kuji Dojo, Nis Bujinkan Shinden Dojo,.... Shvatas? I poslusaj ovu malenu_pmf, cini se kao pametna devojka.