Kada ubacim da mi strelicu prati tekstualna poruka *gif slike nece da se pomeraju (zamrznu se) kako to da otklonim ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema GIF animacija nikakve veze sa bilo kojim DLL fajlompublicadeus:U proshlom kompjuteru, u kom sam imao instalirano sve i svashta, te gif animacije su radile. U ovom nerade. Verovatno fali neki .dll fajl, Te ih izbegavaj ako hotjesh da svako vidi isto...
Pa ti ustvari izgleda pokusavas da napravis onaj efekat da kako god pomeras misa po ekranu, za njim se kao "zmijica" vuce neki tekst koji si definisao?SuperWorm:Kada ubacim da mi strelicu prati tekstualna poruka *gif slike nece da se pomeraju (zamrznu se) kako to da otklonim ?
Ok, vidim da si pocetnik u IT vodama, dakle GIF nije program, nego format za rastersku grafiku, dakle isti fazon, kao sto je bitmap (BMP), JPEG, samo sto je losijeg kvaliteta i najcesce se zbog svojih osobina (mala velicina) koristi na netu, e jedna od prednosti je mogucnost pravljenja animacije, dakle, pravljenje nekog slidea slika, tj smjena slika koje je korisnik odabrao u vremenskim rasponima, koje je on takodje odabrao.pmiroljub:mislio sam na neko uputstvo kako se radi sa ovim programom.
poz