buudala
Stara legenda
- Poruka
- 78.258
Ne razumem se u programe.eeeee zato oni programi što prikazuju protok U MEGABAJTIMA napišu 2-4 manje
mrzi me da računam, ima mladjih na forumu
Znam samo da je 2 piva dve flaše , a 20 piva gajba
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne razumem se u programe.eeeee zato oni programi što prikazuju protok U MEGABAJTIMA napišu 2-4 manje
mrzi me da računam, ima mladjih na forumu
To ti je za broj telefona, a pretplata je za održavanje bakarnog dela.migracioni kod
meni ostala 3 Zaječarska toliko vidim ne moram da računam do sutra može da se izdrži zato mi bitna cena ADSL-a što njima da dajem pivo?Ne razumem se u programe.
Znam samo da je 2 piva dve flaše , a 20 piva gajba
obrezivanje ne dolazi u obzir mi smo православциTo ti je za broj telefona, a pretplata je za održavanje bakarnog dela.
Kad migriraš secnu ti žičke u centrali
Ja prešo na lozumeni ostala 3 Zaječarska toliko vidim ne moram da računam do sutra može da se izdrži zato mi bitna cena ADSL-a što njima da dajem pivo?
..jesmo mi, al oni seckaju tamo kod njih ...obrezivanje ne dolazi u obzir mi smo православци
njihov problem, nek iseku celu centralu ako im odgovara..jesmo mi, al oni seckaju tamo kod njih ...
Pa kake veze i ima?Naši provajderi ne napišu Mbps kako je ispravno nego Mb pa posle zvezdice sitnim slovima "Megabit"
Mesečno za održavanje linije.njihov problem, nek iseku celu centralu ako im odgovara
znači ti tvrdiš 600 kinte jednokratno za akciju?
Moraću proverim...
misliš mts?Nego, ne zadevaj se ti mnogo i idi po vodu na izvor.
Sve nizvodnije ti je po pravilu i zapišanije.
Jeste.misliš mts?
da im hranim snobove iz Direkcije i kuravele preko erotskih senzacija po prvi put doživljenih u životu?
Pa kakav je to sad kapitalizam?Preko koga god da ideš uglavnom uzimaju u zakup potrove u Telekomu.
Isto ti se vata.
......demokratskiPa kakav je to sad kapitalizam?
Zato sam i nazvao temu "ne umem da računam ako zna neko"......demokratski
Zato sam ti i napiso gde se uzima voda za piće, a gde za pranje .Zato sam i nazvao temu "ne umem da računam ako zna neko"
Ali Izvor (mts) je isto ZAGADJEN OD ONOLIKIH GOVEDA na državnom pojiluZato sam ti i napiso gde se uzima voda za piće, a gde za pranje .
Na 24 meseca je u Beotelu cena 1390 din/mes (i prva 3 po 990 din.) a u MTS -u je 1700 din/mes (i prvih 2 po 1 din). Ukupno Beotel - 32200 din a MTS - 37400 din.100 dinara povoljnije na 24 meseca odnosno u dinar isto za 12 meseci
To je za onu temilicu detitiotizacijaAli Izvor (mts) je isto ZAGADJEN OD ONOLIKIH GOVEDA na državnom pojilu
Lako vama da se zajebavate... imam još 30 dana da smislim...To je za onu temilicu detitiotizacija
Ima Krstarica, Tuba i oglasi.Lako vama da se zajebavate... imam još 30 dana da smislim...
A i kakvi ste bolje da isključim sebi internet
Šta ima na na ternetu - POLUPISMENI NOVINARI, TUPAVI YOUTUBE KLIPOVI, ŠTA DA MISLIŠ...
Po fortumima secikese i lovci u mutnom, ljubitelji teorije da njihova keva nije njihova nego Rotšildova
I još da plaćam za mazohizam?
Na 24 meseca je u Beotelu cena 1390 din/mes (i prva 3 po 990 din.) a u MTS -u je 1700 din/mes (i prvih 2 po 1 din). Ukupno Beotel - 32200 din a MTS - 37400 din.
Znaci cak i na 24 meseca je Beotel povoljniji plus sto ti daju i ovu mogucnost na 12 meseci sto kod MTS-a ne postoji. Zar je to tako tesko izracunati.
A sto se tice mesecne pretplate na fiksnu liniju nju ces svejedno da placas bilo gde da si
p.s. Ne vidim nigde ovo tvoje *u dinar isto na 12 meseci*???