Treba mi neko ko zna da računa, mator sam

Nego, ne zadevaj se ti mnogo i idi po vodu na izvor.

Sve nizvodnije ti je po pravilu i zapišanije.
misliš mts?
da im hranim snobove iz Direkcije i kuravele preko erotskih senzacija po prvi put doživljenih u životu?
Jednu zaposlili jer je bila klaberka sa sisetinama...
Naziv radnog mesta razvoj modela implementacija predloga nekih teorija o nekom poboljšanju

100 dinara povoljnije na 24 meseca odnosno u dinar isto za 12 meseci
Na 24 meseca je u Beotelu cena 1390 din/mes (i prva 3 po 990 din.) a u MTS -u je 1700 din/mes (i prvih 2 po 1 din). Ukupno Beotel - 32200 din a MTS - 37400 din.
Znaci cak i na 24 meseca je Beotel povoljniji plus sto ti daju i ovu mogucnost na 12 meseci sto kod MTS-a ne postoji. Zar je to tako tesko izracunati.
A sto se tice mesecne pretplate na fiksnu liniju nju ces svejedno da placas bilo gde da si
p.s. Ne vidim nigde ovo tvoje *u dinar isto na 12 meseci*???

To je za onu temilicu detitiotizacija
Lako vama da se zajebavate... imam još 30 dana da smislim...
A i kakvi ste bolje da isključim sebi internet

Šta ima na na ternetu - POLUPISMENI NOVINARI, TUPAVI YOUTUBE KLIPOVI, ŠTA DA MISLIŠ...
Po forumima secikese i lovci u mutnom, ljubitelji teorije da rodjena keva nije njihova nego Rotšildova
I još da plaćam za mazohizam?

Lako vama da se zajebavate... imam još 30 dana da smislim...
A i kakvi ste bolje da isključim sebi internet

Šta ima na na ternetu - POLUPISMENI NOVINARI, TUPAVI YOUTUBE KLIPOVI, ŠTA DA MISLIŠ...
Po fortumima secikese i lovci u mutnom, ljubitelji teorije da njihova keva nije njihova nego Rotšildova
I još da plaćam za mazohizam?
Ima Krstarica, Tuba i oglasi.
Ostatak interneta nisam zalazio

Na 24 meseca je u Beotelu cena 1390 din/mes (i prva 3 po 990 din.) a u MTS -u je 1700 din/mes (i prvih 2 po 1 din). Ukupno Beotel - 32200 din a MTS - 37400 din.
Znaci cak i na 24 meseca je Beotel povoljniji plus sto ti daju i ovu mogucnost na 12 meseci sto kod MTS-a ne postoji. Zar je to tako tesko izracunati.
A sto se tice mesecne pretplate na fiksnu liniju nju ces svejedno da placas bilo gde da si
p.s. Ne vidim nigde ovo tvoje *u dinar isto na 12 meseci*???

20Mbs je bulja pričam o 50Mbs

Inače kod mts mobilne telefonije NIKAD nije isti račun iako su stavke fiksne, makar za 2-3 dinara da se razlikuje i bez zateznih kamata ili dodatnih usluga, fenomen su

Back