TREBA MI MNOGO VELIKA POMOC!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme Frubi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Margott:
Lens:
Ne pristupajte tome kao partijskom zadatku. Litar vina, svece, lagana muzika...Mazite se prvo, ako treba i par sati, pa kad se opustite :lol:
..upravo tako...chasha,dve vina...samo tek da se opustite..neka super muzikica,opushteno...bez frke..sve je to ljudski...

I jedan i drugi komentar su sasvim OK, nemam snage da kucam nesto vece :D
Dajte ljudi, vazelin??? To je kao da odledjujes frizider tvorom :shock:

Samo lagano, duga predigra, mnogo poljubaca... uostalom SHOW SOME LOVE OVER THERE!

Probaj sa nekom pricom u toku predigre sta bih joj sve radio pocni od njenih ociju, usana, vrata, bradavica, pupka, stomaka, koleana, noznih pristica, videces bice vlazna ko list na jutarnjoj rosi a neces ni primetiti da je tvoj vranac spremand da list obrsti i necete biti svesni a vec ce da bude unutra....

Guardian:
Ja koliko sam te razumeo, nije problem sto nece da udje jer ne moze klizi, nije dovoljno vlazno ili sta ti ja znam (pa ti preporucuju gel) vec zato sto ne moze dovoljno da ti se digne? Ispravi me ako gresim, ali stekao sam takav utisak. E, vidi, jedan gost se javio sa maltene istim problemom (tema: problem koji dugo dugo traje) i tu su mu ljudi davali vrlo korisne savete koji mislim da ce ti pomoci. Javi kako napreduje. Opusti se:)
Znash kako moguce je...
JA tu temu nisam nasao sto znaci govorite mi sta da radim??????????
A neko da mi odgovori na ono 2.pitanje?????

Sto se tvog drugog problema tice, nazalost, ne postoji univerzalni recept...

Generalno, vrlo banalne stvari mogu da ojacaju vezu i razbiju monotoniju u istoj... Jedna od njih je ono sto pokusavas pa nekako neide... Mozete i da skoknete na more ili neko slicno mesto zajedno... Vi sami na nedelju-dve, ako se pravilno sprovede, ume da razbije monotoniju itekako, jer cete posle imati o cemu da pricate (dogodovstine i pikanterije :D)

Mogao bi da popricas sa njom, i pitas je sta ona misli da bi ucinilo vasu vezu zanimljivijom...

Poz.

Frubi:
Guardian:
Ja koliko sam te razumeo, nije problem sto nece da udje jer ne moze klizi, nije dovoljno vlazno ili sta ti ja znam (pa ti preporucuju gel) vec zato sto ne moze dovoljno da ti se digne? Ispravi me ako gresim, ali stekao sam takav utisak. E, vidi, jedan gost se javio sa maltene istim problemom (tema: problem koji dugo dugo traje) i tu su mu ljudi davali vrlo korisne savete koji mislim da ce ti pomoci. Javi kako napreduje. Opusti se:)
Znash kako moguce je...
JA tu temu nisam nasao sto znaci govorite mi sta da radim??????????
A neko da mi odgovori na ono 2.pitanje?????

Strana 4 ovog foruma, dno strane, naslov: problem koji dugo traje, autor: mikeleole

Tamo imas dosta saveta. :wink:

Ljudi ja mislim da me nsite shvatili ta opustencija i to sve postoji opustim se bre ja,ali kada joj skinem gacice onda me uhvati neki strah i onda mnogo tesko mi se digne i tako....
RAzumete li me malo sada ????
Znaci kada joj skinem ili ona meni ja se nekako uplasim imam neki strah i tesko mogu da se napalim.
Poz.

Frubi:
Ljudi ja mislim da me nsite shvatili ta opustencija i to sve postoji opustim se bre ja,ali kada joj skinem gacice onda me uhvati neki strah i onda mnogo tesko mi se digne i tako....
RAzumete li me malo sada ????
Znaci kada joj skinem ili ona meni ja se nekako uplasim imam neki strah i tesko mogu da se napalim.
Poz.

Moras da se opustis, da se duuuuuuuuugo mazite i ljubite i mora da proradi!
Evo mali test: da li ti se nekad desilo da kad ste npr. u gradu, u drustvu, kupate se na bazenu, drzite se za ruke i slicno, da ti se onda digne tako da bi mogao da sexujes bez frke? Samo kad je vidis onako lepu i sexy (hej, nemoj pogresno da me razumes, ja ni ne znam devojku samo kazem) kako te ceska po kosi dok cekate da pocne film u bioskopu (lupio sam, cisto radi primera) odmah ti se digne?
Ja sam siguran da jeste! E, ako se digo tad, dici ce ti se u krevetu. Znaci problem nije fizicki (nista ti ne fali) samo je problem u glavi! Smireno, duuuuuuuga, ali pazi duuuuuuuuuuuuuuuuuga predigra i mora da upali!

DA naravno desilo mi se to x puta.Pokusacu da budem opusteniji ali mnogo je tesko.JEr uvek imam fobiju da ce baba da udje jer to pokusavamo kod moje babe milsim ja tu sada zivim ali opet.Desilo se da je jednom upala!!!!
Pokusacu i nadam se da ce uspeti.AKo ne raskinemo do tada posot postaje malo zajebana situacija....
Puno Hvala!!!
FRubi

BABA!? :shock: :!: Idi bre Frubi u persun :D ....je8ote jos ja ovde lupam glavu sta ti je! Pa to je razlog! 100%!!! Jos kazes da je jednom upala u sred...Normalno, ajd sad kako da budes opusten....hmmmmm, mozda ovo sa zakljucavnjem...da nemas mozda kola? Mozda tu....ili sto kazu - veliki izbor letnjih lokacija....ne znam odakle si, verovatno ima nesto sto moze posluziti u tu svrhu.
Znas kako kazu "Zemlja je okrugla a ljudi se yebu po coskovima!"

Frubi:
Pa bre ljudi ako je to tako ja nemam onda razloga za brigu....
ALi opet 7-8x je mnogo mada i jav i ona smo duduci u vezi toga.
Mada nismo odavno pokusali pokusacemo sto pre mada se sada nesto slabije vidjamo.

Guardian i Incognito ti daju idealne savete brate ( Incognito je vise nego iskusan 8) ).
Jednostavno pronadjite neko mesto gde niko ne moze da vam "upada". Predigra je jako bitna, mozda najbitnija u seksu ( da bi do njega uopste i doslo ). Mazi je, ljubi je, pricaj joj...
Ne moze da dodje do opustenog i dobrog seksa na brzinu ( POGOTOVO AKO STE OBOJE NEVINI ). Kod tebe je problem BRZINA! Nemoj da zuris. Kad ti pocnes da panicis kako mislis da ce reagovati devojka koja sigurno zeli i ocekuje da si opusten?!
Ne sme da postoji strah, moras to da prevazidjes... radi se o devojci do koje ti je stalo i zelis da je zadovoljis. Veci je problem u tebi nego u njoj.

Drugi problem povlaci prvi. Monotonost u vezi moze da dodje zbog nedostatka seksa. Kad se sredis s te strane, onda ces i sam videti promenu. Devojka ce ti biti opustenija, kao i ti. Mozes da zamislis koliko ces joj znaciti posle prvog "uspesnog" seksa.
Pricaj vise sa njom, daj vise tema, bombarduj je u tom pogledu ( ne preteruj ).

Kazes da se u poslednje vreme slabije vidjate?! Nedaj da ti probadne prilicno duga veza tako lako i opusteno... Pozovi je, pricajte, reci joj da mislis o njoj, da je volis, izlazite, budi s njom, nemoj da ispadnes nezainteresovani debil posle pet meseci. Uvlaci je u drustvo, zezajte se...

Ne valja da se vidjate svaki dan. Jednom ili dvaput nedeljno je sasvim dovoljno. Cesta vidjanja dosta mogu da uticu na monotonost. Ovako za 3-4 dana se skupi svasta o cemu bi mogao da pricas s njom ( kao i ona s tobom ).

Pozdrav

Ova ideja o alkoholu i meni dobro zvuci, posto je ocigledno trema i neopustenost glavni vas problem... probaj i prstima i jesikom da je pripremis za ono pravo sto treba da slede, to ce i tebi pomoci u odrzavanju "koncentracije". :shock:
A sto se tice sve slabijeg vidjanja, popravice se to vec posle uspesnog sexa, koji mora da se dogodi posle ovoliko strucnih saveta!!! :wink:
poz i srecno

Ja? iskusan? :oops: :oops: :oops:

Ma kakvi... nisam ja starac foco od stotinu ljeta... Samo ljudi se nekako osecaju komforno da mi kazu njihove najdublje tajne i probleme, pa znam kako odreagovati u kakvoj situaciji...

Generalno SVAKI problem resava: KONVERZACIJA!

Bez otvorenog dijaloga, NIKAD necete resiti vase probleme... Sve ostalo je lako...

Poz.

Ma nemoj da vise gubis vreme organizuj susret i sto pre da joj ga ufuras to si trebao da uradis iz 3 puta ...
Prvo prafilo frigidnost kod devica se resava manuelnom masazom i naravno nekom dobrom pomadicom.. Garant koristis pikado stil naravno da nikad neces da uspes neko kao kad krecis gore dole dok se ne pripremi podloga pa onda Haleluja pravo u centar...

Back