Треба ми искреност на овој теми...

svaka njemu cast na trudu
verovatno bi velik broj zena bio srecan
meni su takvi likovi ko androidi
ne nudim savrsenstvo ne ocekujem savrsenstvo..stavise neciji perfekcionizam mi samo stvara pritisak da bi ja tu trebalo nesto
volim krupne muskarce al ono krupne..al te bez grama sala to mi je plasticno...dakle ne definisem to kao lose samo meni neprivlacno
to da li bi pristala na seks nema veze s necijim trbusnjacima jer ni kvalitet samog seksa ne zavisi od toga
a i imas ono muskarac se zaljubi u zenu gledajuci je a zena u muskarca slusajuci ga...pa makar te uhvatio na neku glupu spiku ;) :lol:

Ок, ок, опет једна опширна прича а тражио сам једноставне одговоре.. Знам да не зависи квалитет секса од тога, и знам да за секс треба доста тога да се сложи, да то није само дођи лези дижи ноге и иди, али питам да ли би пристале на секс само што се тела тиче... Није битно...

Јеси видела ти то.... Питаш просто оде све у ку*ац... Нема везе, било је и нормалних одговора, додуше могу да их набројим на прсте а има шест страна тема, али добро.. :D
Pa ,hajde da i ja kazem nesto na ovu temu .Bivsi sam gimnasticar i dizac tegova ,a iza sebe imam dvadesetak godina treninga . I sada treniram posto imam teretanu
kod kuce.Ovo sto radi momak je prosto nevjerovatno .Prvak svijeta u gimnastici mozda moze da izvede 30% od ovoga .Obicni smrtnici nemaju pojma kolika snaga je
potrebna da bi se ovo izvodilo .Ovo se treningom ne moze nauciti bez posebnih genetskih predispozicija .Momak je prosto fenomen .
Ne cudim se odgovorima zena i mislim da je vecina bila iskrena .U mladosti sam bio otprilike gradjen kao ovaj momak i vidio sam da od ovakve gradje djevojke uglavnom
zaziru .Veci je problem bilo ostvariti kontakt na plazi nego u disko klubu .Djevojke misle da vidis svaku nesavrsenost kod njihovog tijela i postaju nesigurne u sebe .
Djevojke ce lakse prihvatiti impotentnog profesora ili biznismena sumnjivog morala nego ovoga .Cak i neki mlitavac sa Dedinje ce biti pozeljniji .Kod ovog momka se
ne vidi njegov drustveni status i zato je lose prosao u anketi .Da je fotografisan u odijelu kraj Bentlija , reakcije bi bile suprotne .

svaka njemu cast na trudu
verovatno bi velik broj zena bio srecan
meni su takvi likovi ko androidi
ne nudim savrsenstvo ne ocekujem savrsenstvo..stavise neciji perfekcionizam mi samo stvara pritisak da bi ja tu trebalo nesto
volim krupne muskarce al ono krupne..al te bez grama sala to mi je plasticno...dakle ne definisem to kao lose samo meni neprivlacno
to da li bi pristala na seks nema veze s necijim trbusnjacima jer ni kvalitet samog seksa ne zavisi od toga
a i imas ono muskarac se zaljubi u zenu gledajuci je a zena u muskarca slusajuci ga...pa makar te uhvatio na neku glupu spiku ;) :lol:

Ma more mala dosta priče skidaj gaće :evil:

Sta je bre to lepo.lepota je najobicniji livadski usahli brabonjak koji furaju feminizirani ficfirici.
idi se sminkaj feniraj pedikiraj ako hoces da budes lep.
funkcionalnost burazeru manifestovan kroz hod gestikulaciju mimiku,prica je tu suvisna.
iskusna riba koja zna sta moze da je zadovolji a uz to ima sliha i samopouzdanja da se uputsti u lov to iz cuga prepozna.
pokret ne moz da isfoliras.a on njoj mnogo kazuje.

Ок бре брате, зато и нисам питао тебе, питао сам жене, и ово је просто питање, нисам питао шта овај мора још да има да би спавале са њим, него да ли би волеле овакво тело поред себе у кревету... Јеееееееееботе, која конфузија...

Pa ,hajde da i ja kazem nesto na ovu temu .Bivsi sam gimnasticar i dizac tegova ,a iza sebe imam dvadesetak godina treninga . I sada treniram posto imam teretanu
kod kuce.Ovo sto radi momak je prosto nevjerovatno .Prvak svijeta u gimnastici mozda moze da izvede 30% od ovoga .Obicni smrtnici nemaju pojma kolika snaga je
potrebna da bi se ovo izvodilo .Ovo se treningom ne moze nauciti bez posebnih genetskih predispozicija .Momak je prosto fenomen .
Ne cudim se odgovorima zena i mislim da je vecina bila iskrena .U mladosti sam bio otprilike gradjen kao ovaj momak i vidio sam da od ovakve gradje djevojke uglavnom
zaziru .Veci je problem bilo ostvariti kontakt na plazi nego u disko klubu .Djevojke misle da vidis svaku nesavrsenost kod njihovog tijela i postaju nesigurne u sebe .
Djevojke ce lakse prihvatiti impotentnog profesora ili biznismena sumnjivog morala nego ovoga .Cak i neki mlitavac sa Dedinje ce biti pozeljniji .Kod ovog momka se
ne vidi njegov drustveni status i zato je lose prosao u anketi .Da je fotografisan u odijelu kraj Bentlija , reakcije bi bile suprotne .

Е брате ово је одговор! :worth:

pa i bolje jer se onda samo po sebi namece da prizeljkujes da te kresnem.
a i trosis vreme sto pitas zene one nemaju pojma sta zele.
u stvari itekako zanju al ti nece reci.
bar ne recima.
a po kojekakvim internetima i ne ostaje druga opcija jelda ?

Ок, ако се од целог поста ти редовно хваташ за једну реченицу онда не морам ни да пишем ништа више..

Него видим ти си још један у мору свезналица? Видим знаш све о томе шта жене хоће а шта неће, знаш шта је лепота а шта мушкост, шта год то значило, знаш свашта брате... Мани ме тога..

Ок бре брате, зато и нисам питао тебе, питао сам жене, и ово је просто питање, нисам питао шта овај мора још да има да би спавале са њим, него да ли би волеле овакво тело поред себе у кревету... Јеееееееееботе, која конфузија...

Brate, ko dete si.
Ne zelis da shvatis da vecina zena nece "pasti" samo na dobro telo
Ili da ce zanemariti telo (ako bas nije extremno deformisano, ruzno, debelo ili mrsavo) ako uspes da im udjes u glavu

Brate, ko dete si.
Ne zelis da shvatis da vecina zena nece "pasti" samo na dobro telo
Ili da ce zanemariti telo (ako bas nije extremno deformisano, ruzno, debelo ili mrsavo) ako uspes da im udjes u glavu

Не брини ти за мене, питао сам једноставно питање, нека дају једноставне одговоре...

И не занима ме на шта ће пасти, свака пада на нешто друго, питање сам поставио конкретно..

Не брини ти за мене, питао сам једноставно питање, нека дају једноставне одговоре...

И не занима ме на шта ће пасти, свака пада на нешто друго, питање сам поставио конкретно..

Dosadan si ko proliv .....

Видим знаш све о томе шта жене хоће а шта неће
ma kakvi.
ja sam jedna najobicnija zadrta budala koja levitira u nekoj svojoj dimenziji.
al zene znaju sta hoce.
trilion primera.
a priznajem i ja ih ne kapiram
a i ne trudim se previse
eo dam ti najsveziji primer.
profesirica nekakvog italijanskog 26 god ortakova rodja fensi riba.ceo zivot ortaku punila glavu kako su njena interesna sfera a samim tim idealni muskarac,i primerima mu stavljala do znanja, ti neki elokventni s trbusinom il bez sa manirima sa 18 fakulteta i 20 doktorata drustvenim statusom,brdo love eklatantni antipodi napucane sirovine iz klipa.
i sta radi sad ona? sta ne.....hahha
a ortak me preklinje, zguzi je animalno matericu joj prevrni kad pocne da cvili pusti je, nemoj da budes fin prema njoj,vise i ne zasluzuje.da joj bude za nauk.jbga zaljubiska se mala.

Back