- Poruka
- 207
Sad svaka dize nos do neba.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...
Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?
Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...
Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..
Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

jeste misicav ali ima uza ramena, i preuske kukove, cak deluje upadljivo nesrazmerno, kao da je neko uzeo pumpu za biciklu i napumpao ga....znaci, nije dovoljno samo nabaciti misice niti je sustina u kolicini mase misica i definicije, i kostana struktura treba da bude ok i da sve to bude skladno....ovo za mene nije privlacno telo iako volim sportsku gradju....

čoek je pito el bi se jebbala s njim il ne bi, a ne da mu sad tu analiziramo mišiće...![]()
...el ti to imaš rentgen u očima il ga šalješ kod ortopeda kad se upoznate ako ga gledaš ozbiljnije...?![]()
)))Е овако, ово је један баћушка о ком не треба трошити речи, видећете и сами у клипу шта ради и како ради момак...
Но питање је за девојке-жене, да вас стартује овако грађен тип, и да вам отворено понуди секс, само секс, колико вас би га одбило, а колико би пристало?
Немојте оно зависи колико се знамо, бла бла, само конкретно ми треба: ''одбила бих га'' , ''пристала бих'' ...
Не знам да правим анкету и не могу да се замарам тиме, тако да одговарајте овако, немој да вас мрзи, и без спама.. Јако је битна ствар, није битно зашто..
Клип гледајте од 4:15, тада почињу слике, ово пре тога вежба, то вам и није битно, значи од 4:15 мин гледајте клип...

jedino što mi se ovde ne dopada je ta nota koja se provlači kroz priču da je žena materijalista...![]()
Ako mislis da se to provlaci, onda mislim da nisi dobro razumeo. Moje misljenje je da zene nisu nista veci materijalisti od muskaraca uopste govoreci, ali prilikom selekcije partnera to im jeste jedan od kriterijuma dok muskarcima nije.
jedino što mi se ovde ne dopada je ta nota koja se provlači kroz priču da je žena materijalista...![]()

prvo napišeš nisam dobro razumeo, posle napišeš boldovano, znači da se ipak to provlači...
...nebitno...u pravu si...
ce neko da PREPRICA NE PODNOSIM GLOMAZNE UVODNE NITI KLIPOVE I SLICNO BAS SMOR
Kako ne razumes razliku? Uopsteno govoreci, u zivotu, muskarci nisu nista manji materijalisti od zena. Jednako im je stalo do materijalnog. Medjutim u jednom aspektu zivota, a to je odabir partnera, muskarci to ne uzimaju u obzir jer su bioloski programirani da to zanemare i gledaju druge vrline. Jesam sad bio dovoljno jasan?