Volunteer firefighter Buduća legenda Poruka 42.748 02.12.2024. u 20:25 - Treba li vratiti pionire? #126 Decu treba usmeriti u sport i u izviđače i da budu mali članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava.
Лички гусар Buduća legenda Poruka 26.610 03.12.2024. u 00:28 - Treba li vratiti pionire? #127 Scientist welder: Decu treba usmeriti u sport i u izviđače i da budu mali članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava. Kliknite za proširenje... Хаха, ја сам радио то љети са старијим клинцима. Ишли смо у патроле и носили мјешину са водом (ону машину на леђа што се стави).
Scientist welder: Decu treba usmeriti u sport i u izviđače i da budu mali članovi dobrovoljnih vatrogasnih društava. Kliknite za proširenje... Хаха, ја сам радио то љети са старијим клинцима. Ишли смо у патроле и носили мјешину са водом (ону машину на леђа што се стави).
Volunteer firefighter Buduća legenda Poruka 42.748 03.12.2024. u 04:52 - Treba li vratiti pionire? #128 Лички гусар: Хаха, ја сам радио то љети са старијим клинцима. Ишли смо у патроле и носили мјешину са водом (ону машину на леђа што се стави). Kliknite za proširenje... I kako je bilo?
Лички гусар: Хаха, ја сам радио то љети са старијим клинцима. Ишли смо у патроле и носили мјешину са водом (ону машину на леђа што се стави). Kliknite za proširenje... I kako je bilo?