aleksije radicevic
Primećen član
- Poruka
- 579
Mačak, prijavi Duleta u BIA-u! Insinuira da su Nemanjići bolji vladari od Pussylipsa.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mačak, prijavi Duleta u BIA-u! Insinuira da su Nemanjići bolji vladari od Pussylipsa.
Дуле, претерао си.
То је било после Титове смрти кад је Милка Планинц увела свеопшту штедњу. То је рађено намерно да се растура држава.А то има везе са силовањима, пљачкањима и пропалом економијом ? Шта има везе ?
Са убиством патријарха Викентија, какве то све има везе ? Никакве.
Па није их срамота, сметала им градња храма Светог Саве.
И до дан данас филм о силованом Ђорђу Мартиновићу је забрањен, никада није пуштен ни на једној телевизији а био је и у комунистичко време забрањен.
О силовању и злостављању да не говоримо.
И то је теби добро време ?
Па да је економија била добра, што се распала као кула од карата ?
Ево ти мало како изгледа то твоје лепо време.
Бонови за бензин из 1983,
Mačak, to će da mu oduzmu pet minuta nakon što ode sa vlasti.
To i ja mislim... da su monasi iz Hilandara prolazeći pokraj masline Cara Dušana kroz lišće čuli šapat - dovedite mi onoga, koji je srpstvo vratio na stazu slave.Верујем да му је сам Господ послао тај Позив!
Нисам! Ко је бољи, наведи,!Дуле, претерао си.
Свакако је његова Мисија Небеског Карактера!To i ja mislim... da su monasi iz Hilandara prolazeći pokraj masline Cara Dušana kroz lišće čuli šapat - dovefite mi onoga, koji je srpstvo vratio na stazu slave.
Ovaj bon je bio iza Titove smrtiА то има везе са силовањима, пљачкањима и пропалом економијом ? Шта има везе ?
Са убиством патријарха Викентија, какве то све има везе ? Никакве.
Па није их срамота, сметала им градња храма Светог Саве.
И до дан данас филм о силованом Ђорђу Мартиновићу је забрањен, никада није пуштен ни на једној телевизији а био је и у комунистичко време забрањен.
О силовању и злостављању да не говоримо даље јер је било много случајева али се све то вешто заташкавало
И то је теби добро време ?
Па да је економија била добра, што се распала као кула од карата ?
Ево ти мало како изгледа то твоје лепо време.
Бонови за бензин из 1983
Последње две поруке које сам написао ниси ни прочитао. Да си читао даље од прве реченице било би ти јасније, овако очигледно да не читаш.Ovaj bon je bio iza Titove smrti
Tko je silovao i tko je pljačkao ?? Tko je branio ?? Gle ti koji su to radili za mene ne pripadaju ljudskoj rasi, osobito silovatelji i pljačkaši .Ovaj bon je bio iza Titove smrti
Neda mi se citati ono sto smatram pukom neistinom .Последње две поруке које сам написао ниси ни прочитао. Да си читао даље од прве реченице било би ти јасније, овако очигледно да не читаш.
Dulence je moj br't, sve i da ne mislimo 100% jednako, nikada ga ne bi cinkao.Mačak, prijavi Duleta u BIA-u! Insinuira da su Nemanjići bolji vladari od Pussylipsa.
Није то неистина већ теби сметају чињенице.Neda mi se citati ono sto smatram pukom neistinom .
Ne smetaju mi činjenice , i svaka istina mi se svidja pa taman bila i negativna istina .Није то неистина већ теби сметају чињенице.
Све је то лако проверљиво и докази постоје.
То што се теби то не свиђа и што се правиш да то не видиш то је твој избор.
Сврати на форум историја, много тога ти је промакло. Ја сам ти навео укратко, ако те баш интересује, ти провери ко је био Ђорђе Мартиновић, зашто је силован и зашто се његов документарни филм до дана данашњег налази негде у бункеру као забрањени филм.Tko je silovao i tko je pljačkao ?? Tko je branio ?? Gle ti koji su to radili za mene ne pripadaju ljudskoj rasi, osobito silovatelji i pljačkaši .
Dobro on je bio silovan , tko ga je silovao ? I zašto ovo sada pišemo ovdje gdje nije mjesto ove teme ?jel on jedini bio silovan ili ima ih vise ? Evo reci ću ti svakoga silovatelja treba kazniti, nije bitno tko je i šta je .Сврати на форум историја, много тога ти је промакло. Ја сам ти навео укратко, ако те баш интересује, ти провери ко је био Ђорђе Мартиновић, зашто је силован и зашто се његов документарни филм до дана данашњег налази негде у бункеру као забрањени филм.
Комунистичка власт каже да је сам себе силовао. Дугачка прича, не вреди да ти сад објашњавам излазимо из оквира теме.Dobro on je bio silovan , tko ga je silovao ?
То сад глуматаш. Шта си ти знала о естетици у тим годинама.
Iako nemam pozitivno misljenje o ćopavom banditu, pioniri su bili akademici za ove Pinkove cicibane danas.Ко неће даднут бит пијониром титовијем заклетијем, тај је - транџо.
Ок.