Treba li vratiti pionire?

Bila sam presrecna kada sam cula da su pioniri ukinuti pre pocetka moje skole.

Estetski mi odeca nije odgovarala. Iskreno sam se plasila da cu zavrsiti u beloj kosulji i sa plavom kapom na glavi.

Sve, sve ali ta kapa...i ona marama...cak sam i nastavu u prirodi mogla da podnesem iako sam i za nju plakala cele noci u strahu da cu dobiti vaske.
Srecom, sazalili su se na mene i nisam otisla.

Dakle, nisu sva deca za sve.
Bolje je pustiti ih da budu svoji nego lazno isti.
То сад глуматаш. Шта си ти знала о естетици у тим годинама.

Јесте! Свјатешји Патријарх љуби руку Председника Вучића!

PRESTOLONASLEDNIK UGOSTIO PATRIJARHA I SVETI ARHIJEREJSKI SABOR U BELOM DVORU​

1-8F2A9891-copy.jpg

2-8F2A0032-copy.jpg

3-8F2A0017-copy.jpg

https://royalfamily.org/wp-content/uploads/2024/05/3-8F2A0017-copy.jpg

Ajde, Dulence!
Za slobodu i za Kralja,
i za Dražu đenerala!

Да је Тито оставио нормалну економију, не би се она срушила сама од себе.
Пошто је оставио кулу од карата све се срушило врло брзо.
Голи оток је био за време Титовог живота.
Та њихова мржња и пропаганда је доводила до тога да чак нису ни смели да дозволе наставак изградње храма Светог Саве, само јер им је сметало православље.

Почело је кад је Тито дошао на власт и забранио Србима да се врате на Косово и Метохију.
Тито је одговоран за македонски и амерички раскол, није им довољна мржња према СПЦ већ хоће да је разбију на све начине.
Патријарх Викентије није хтео да игра како комунисти свирају па је брзо отишао Богу на истину.
Док је Тито био жив било је случај да цркву дигну у ваздух (у мирнодопско време) или да украду звона. И ником ништа.
Шта је било - ништа, коме да се жалиш, имаш али одговор нећеш добити.
Gle , Tito je napravio , ujedino Jugoslaviju , sa crvenim pasošom si mogao bez vize u preko 100 zemalja svijeta putovati bili smo najpriznatija nacija u čitavom svijetu , čak bolje priznati nego Švicarci . A sada gledaj ovo : Hitler je u roku 5 godina od njemačke naoravio najveću ruševinu sto se ikada dogodila u ratu 1945 Hitler je naoravio navodno samoubojstvo , 15 godina kasnije Njemačka je među prvim ekonomskim silama u evropi. Znaci pametni ljudi su obnovili Njemačku. A kod nas pametni ljudi su opljačkali ex Jugoslaviju i Titovu ostavštinu .

Сад се јавља и клерикалац да штити своје мантијаше, ко и Дуле своје партијаше. Дуле је класичан СНС-овац. Кад се промени власт писаће похвале за друге идоле.
СНС је Божји Благослов за ову земљу! Шта ти хоћеш, Ђиласа батинаша???

Gle , Tito je napravio , ujedino Jugoslaviju , sa crvenim pasošom si mogao bez vize u preko 100 zemalja svijeta putovati bili smo najpriznatija nacija u čitavom svijetu , čak bolje priznati nego Švicarci . A sada gledaj ovo : Hitler je u roku 5 godina od njemačke naoravio najveću ruševinu sto se ikada dogodila u ratu 1945 Hitler je naoravio navodno samoubojstvo , 15 godina kasnije Njemačka je među prvim ekonomskim silama u evropi. Znaci pametni ljudi su obnovili Njemačku. A kod nas pametni ljudi su opljačkali ex Jugoslaviju i Titovu ostavštinu .
А то има везе са силовањима, пљачкањима и пропалом економијом ? Шта има везе ?
Са убиством патријарха Викентија, какве то све има везе ? Никакве.
Па није их срамота, сметала им градња храма Светог Саве.
И до дан данас филм о силованом Ђорђу Мартиновићу је забрањен, никада није пуштен ни на једној телевизији а био је и у комунистичко време забрањен.
О силовању и злостављању да не говоримо даље јер је било много случајева али се све то вешто заташкавало
И то је теби добро време ?
Па да је економија била добра, што се распала као кула од карата ?
Ево ти мало како изгледа то твоје лепо време.

Бонови за бензин из 1983
th.jpg

Back