dulesrbenda
Legenda
- Poruka
- 73.953
Никад нисмо имали бољег Председника!Какав председник таква и црква - обична маскарада.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Никад нисмо имали бољег Председника!Какав председник таква и црква - обична маскарада.
То сад глуматаш. Шта си ти знала о естетици у тим годинама.Bila sam presrecna kada sam cula da su pioniri ukinuti pre pocetka moje skole.
Estetski mi odeca nije odgovarala. Iskreno sam se plasila da cu zavrsiti u beloj kosulji i sa plavom kapom na glavi.
Sve, sve ali ta kapa...i ona marama...cak sam i nastavu u prirodi mogla da podnesem iako sam i za nju plakala cele noci u strahu da cu dobiti vaske.
Srecom, sazalili su se na mene i nisam otisla.
Dakle, nisu sva deca za sve.
Bolje je pustiti ih da budu svoji nego lazno isti.
Рад, ред и дисциплина!Да слави Вучића? А које то вредности он заступа?
Балавац, не петљај се у теме за одрасле.Никад нисмо имали бољег Председника!
Јесте! Свјатешји Патријарх љуби руку Председника Вучића!
Треба те казнити јер проповедаш антидржавне и антицкрвене ставове!Балавац, не петљај се у теме за одрасле.
Ma Dule nije ozbiljno za Ava, nego tera spdrnju na svoj način s Avom.Балавац, не петљај се у теме за одрасле.
Pa Dulence upravo to i radi, nego mi ti nešto vrdaš.Ti kao pobožan, crkvi lojalan, pravoslavac, sledi stav Crkve po tom pitanju, a ne sad da svako tera svoju politiku.
Дуле ради за паризер.Ma Dule nije ozbiljno za Ava, nego tera spdrnju na svoj način s Avom.
Ја волим Председника Републике Србије Господина Александра Вучића!Ma Dule nije ozbiljno za Ava, nego tera spdrnju na svoj način s Avom.
Mačak, to će da mu oduzmu pet minuta nakon što ode sa vlasti.Pa Dulence upravo to i radi, nego mi ti nešto vrdaš.
Pogledajte prilog 1649979
Orden Sv. Save prvog stepena
Pogledajte prilog 1649980
Monaški poziv da obiđe Hilandar i maslinu Cara Dušana.
Pa o ovakvim počastima ne može sanjati ni Putin.
Gedeon, vidiš da je sprdnja. Ko može da napiše ovakvo nešto a da je ozbiljan.Ја волим Председника Републике Србије Господина Александра Вучића!
Његов Честити Лик ми је стално пред очима!
Pogledajte prilog 1649981
Побожност је Суштина његовог живота!Pa Dulence upravo to i radi, nego mi ti nešto vrdaš.
Pogledajte prilog 1649979
Orden Sv. Save prvog stepena
Pogledajte prilog 1649980
Monaški poziv da obiđe Hilandar i maslinu Cara Dušana.
Pa o ovakvim počastima ne može sanjati ni Putin.
Ја сам озбиљан!Gedeon, vidiš da je sprdnja. Ko može da napiše ovakvo nešto a da je ozbiljan.
Верујем да му је сам Господ послао тај Позив!Monaški poziv da obiđe Hilandar i maslinu Cara Dušana.
Gle , Tito je napravio , ujedino Jugoslaviju , sa crvenim pasošom si mogao bez vize u preko 100 zemalja svijeta putovati bili smo najpriznatija nacija u čitavom svijetu , čak bolje priznati nego Švicarci . A sada gledaj ovo : Hitler je u roku 5 godina od njemačke naoravio najveću ruševinu sto se ikada dogodila u ratu 1945 Hitler je naoravio navodno samoubojstvo , 15 godina kasnije Njemačka je među prvim ekonomskim silama u evropi. Znaci pametni ljudi su obnovili Njemačku. A kod nas pametni ljudi su opljačkali ex Jugoslaviju i Titovu ostavštinu .Да је Тито оставио нормалну економију, не би се она срушила сама од себе.
Пошто је оставио кулу од карата све се срушило врло брзо.
Голи оток је био за време Титовог живота.
Та њихова мржња и пропаганда је доводила до тога да чак нису ни смели да дозволе наставак изградње храма Светог Саве, само јер им је сметало православље.
Почело је кад је Тито дошао на власт и забранио Србима да се врате на Косово и Метохију.
Тито је одговоран за македонски и амерички раскол, није им довољна мржња према СПЦ већ хоће да је разбију на све начине.
Патријарх Викентије није хтео да игра како комунисти свирају па је брзо отишао Богу на истину.
Док је Тито био жив било је случај да цркву дигну у ваздух (у мирнодопско време) или да украду звона. И ником ништа.
Шта је било - ништа, коме да се жалиш, имаш али одговор нећеш добити.
Не претеруј Дуле.Јесте! Свјатешји Патријарх љуби руку Председника Вучића!
Класични трол и тровач свих могућих тема. Али, промакне му и по који добри коментар.Gedeon, vidiš da je sprdnja. Ko može da napiše ovakvo nešto a da je ozbiljan.
Сад се јавља и клерикалац да штити своје мантијаше, ко и Дуле своје партијаше. Дуле је класичан СНС-овац. Кад се промени власт писаће похвале за друге идоле.Не претеруј Дуле.
Преко вотсапа, вибера или смс-ом?Верујем да му је сам Господ послао тај Позив!
СНС је Божји Благослов за ову земљу! Шта ти хоћеш, Ђиласа батинаша???Сад се јавља и клерикалац да штити своје мантијаше, ко и Дуле своје партијаше. Дуле је класичан СНС-овац. Кад се промени власт писаће похвале за друге идоле.
А то има везе са силовањима, пљачкањима и пропалом економијом ? Шта има везе ?Gle , Tito je napravio , ujedino Jugoslaviju , sa crvenim pasošom si mogao bez vize u preko 100 zemalja svijeta putovati bili smo najpriznatija nacija u čitavom svijetu , čak bolje priznati nego Švicarci . A sada gledaj ovo : Hitler je u roku 5 godina od njemačke naoravio najveću ruševinu sto se ikada dogodila u ratu 1945 Hitler je naoravio navodno samoubojstvo , 15 godina kasnije Njemačka je među prvim ekonomskim silama u evropi. Znaci pametni ljudi su obnovili Njemačku. A kod nas pametni ljudi su opljačkali ex Jugoslaviju i Titovu ostavštinu .
Умири се и послушај Поруку Старца Елпидија упућену Србима!Преко вотсапа, вибера или смс-ом?