Treba li ukinuti državnu televiziju?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da nema HTV-a, Hrvatska bi bila u informacijskom mraku.
Uz RTS, jedan od rijetkih svjetionika u tamnom, hladnom moru dezinformacija.
Još da su nešto objektivniji i manje kritični prema vladajućima, gdje bi im bilo kraja...
Ја ћу највероватније бити приморан да гледам светско Првенство на хрт2.
Тамо пренос не сецка за разлику од српско-југословенске Арене која се шиљи са својих 10 Канала..а и коментатори им мало стручно,неписмени.
Срамота бре да мене неко заујебава..била пре Текма бајерн-ПСГ,реванш.
Јесте да то гледала цела Планета,али како на Арени сецка свака 2 Минута док на хрт2 то ишло беспрекорно??
Сасвим необјашњиво.
Какав квалитет нуде-тако ће буду и гледани.

Autorska

Državna televizija plasira one vijesti koje idu samo vladajućim u korist. Na državnoj televiziji možemo primjetiti nesklad između stvarnog stanja u državi i onog koji nameću političari.
Zatim, vrlo malo je savremenih sadržaja. Previše nacionalnih. Previše šunda svake vrste.
Nacionalni sadržaj je počeo da guši. Previše nametanja bilo čega izaziva kontraefekat.To više ne liči na zaštitu nacionalnog identiteta, već se oblikuje sadržaj koji ne dozvoljava znanje i informisanje o drugim jezicima, kulturi i nacionalnim obilježljima. Kao da se separišemo od ostatka svijeta.
Manjak je takođe i dječijeg obrazovnog programa.
Šta je najgledanije?
Realiti programi, serije, reklame i obećanja političara. O lažima da ne govorim. Neprovjerene informacije.
I to sve na kraju i platimo!

Javna televizija u svakom slučaju vrijeđa ljudsko dostojanstvo.
Naravno da je treba ukinuti, ali upravo iz suprotnog razloga - nedostatka bilo kakvih nacionalnih sadržaja.
Celokupan program RTS-a je, pored podrške aktuelnoj zapadnjačkoj agenturi na vlasti - guranje tri glavne globalističke agende:
1. Dženderizam, pederastija, pedofilija
2. Globalno zagrevanje usled ljudske aktivnosti
3. Vakcine
Sve to imamo i na privatnim TV, tako da je poslednje što meni treba - gomila globalističkih idiota, na čelu sa aktuelnom Britanskom agentkinjom, koja za moje pare sprovodi njihovu agendu.
Neka gospoda iz MI 6 ulože sopstveni novac, pa lepo otvore svoju privatnu TV, čiju će propagandu plaćati iz svog, a ne iz mog džepa.

Kako nisi? Svi su negdje ugradjeni. Saradnici I konkurencija
Па лепо нисам. Сам о свом руху и круху. Самозапослен сам од увек. Нема Мировића на држвној телевизији. Телевивија РТС није исто што и телевизија федерације у Босни. Нарвно да РТС вапи за роформом. Али онаквом реформом, која се теби свакако не би допала ни у сну.

РТС је гејзир југословенства и титоизма. И ту је заиста неопходна тврда реформа. Мислим да би морали да донесемо закон по коме би се довље југсловенство прогласило за криминалну радњу, која подстиче шовинизам, и да би за то морала да селди затворска казна.

РТС је гејзир југословенства и титоизма. И ту је заиста неопходна тврда реформа. Мислим да би морали да донесемо закон по коме би се довље југсловенство прогласило за криминалну радњу, која подстиче шовинизам, и да би за то морала да селди затворска казна.
RTS je ispostava BIA-e, izvoli reformiśi ih...

1779115708741.jpeg

Naravno da je treba ukinuti, ali upravo iz suprotnog razloga - nedostatka bilo kakvih nacionalnih sadržaja.
Celokupan program RTS-a je, pored podrške aktuelnoj zapadnjačkoj agenturi na vlasti - guranje tri glavne globalističke agende:
1. Dženderizam, pederastija, pedofilija
2. Globalno zagrevanje usled ljudske aktivnosti
3. Vakcine
Sve to imamo i na privatnim TV, tako da je poslednje što meni treba - gomila globalističkih idiota, na čelu sa aktuelnom Britanskom agentkinjom, koja za moje pare sprovodi njihovu agendu.
Neka gospoda iz MI 6 ulože sopstveni novac, pa lepo otvore svoju privatnu TV, čiju će propagandu plaćati iz svog, a ne iz mog džepa.
Cak su i poslednji stub srbijanstva,na braniku otadzbine stajavseg Ziku seljaka Nikolica iz Medvedje,ukinuli.

Cak su i poslednji stub srbijanstva,na braniku otadzbine stajavseg Ziku seljaka Nikolica iz Medvedje,ukinuli.
Vi se zajevavate naravno, ali ogromna kulturna baština ERS-a je uništena prebrisavanjem Q traka zarad opštih dnevnih tema pod sankcijama gde se oprema nije mogla nabavljati a sankcije subuvedene zbog...

Једино ако је и БИА југословенска. Јер, видиш, нама није проблем БИА, него југословенство
Titova tj Monarhistička naseljena Jugoslavija je otprilike 7-mo ili 8-mo ujedinjenje južnih Slovena.

Obzirom da smo već počeli da se gradjani medjusobnonsa 12 poena na Eurosongovima ništa nije isključeno da se i do jubilarnog stigne

Back