- Poruka
- 21.703
Djelujem ti tako ludo?Podržavaš Vucića?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Djelujem ti tako ludo?Podržavaš Vucića?

pa evo klasičnog primera, na sportskim manifestacijama cela arena/stadion viču Vučiću pederu i Ko ne skače taj je ćaci..Najjace su mi izjave o "diktaturi".
Mislim se , druze, da je ovde diktatura. Bio bi u nekom podrumu odavno dobro ispitan i likvidiran. O tebi bi znali samo da si otisao do prodavnice da kupis cigare i da si nestao. Toliko o tim pricama o nekakvim diktaturama. Svako bre ima slobodu da pise sta hoce i iznosi svoje misljenje, ali nesto ne vidim da je neko zbog toga nestao bez traga. Ne volimo Vucica, ne posnosimo opoziciju , mrzimo studente. Realno, koga zabole. Svako ima svoj stav. Ovde to diktatura u ovoj zemlji nece vise pustati svoje korenje.
Ja podržavaš Vučića, pametan je i nadasve zabavan, showman medju političarima .Djelujem ti tako ludo?![]()
Nemoj mi ni protiv Tita ni Staljinapa evo klasičnog primera, na sportskim manifestacijama cela arena/stadion viču Vučiću pederu i Ko ne skače taj je ćaci..
e sad zamislite to kod Tita ili Staljina i sve će biti jasno po pitanju diktature..
autoritaran režim je već nešto drugo..
Bukvalno za vreme diktatura u istoriji, svako ne samo da je pricao sta hoce, nego si imao i citave ratove na njihovim terirtorijama.Najjace su mi izjave o "diktaturi".
Mislim se , druze, da je ovde diktatura. Bio bi u nekom podrumu odavno dobro ispitan i likvidiran. O tebi bi znali samo da si otisao do prodavnice da kupis cigare i da si nestao. Toliko o tim pricama o nekakvim diktaturama. Svako bre ima slobodu da pise sta hoce i iznosi svoje misljenje, ali nesto ne vidim da je neko zbog toga nestao bez traga. Ne volimo Vucica, ne posnosimo opoziciju , mrzimo studente. Realno, koga zabole. Svako ima svoj stav. Ovde to diktatura u ovoj zemlji nece vise pustati svoje korenje.
Srbijanski Travolta.Ja podržavaš Vučića, pametan je i nadasve zabavan, showman medju političarima .
Stvarno je bilo divno kako su ovi dječaci bili oduševljeni kad je Vucić ušaoSrbijanski Travolta.

Ne razumem kako si spinovao cinjenicu da drzava otima pare od ljudi za rad RTS televizije, i to je kao sloboda, a nesloboda je neotimanje pare od ljudi.
Mozes li detaljnije da mi pojasnis taj tok misli, gde je OTIMANJE I KRADJA para sloboda, a neotimanje para nesloboda i zabrana?
Ako moze detaljnije objasnjenje, posto me bas zanima kako je OTIMANJE I KRADJA PARA od gradjana Srbije sloboda izbora?
Jesi li ti negde dobrovoljno potpisao ugovor sa drzavom da ti ona otima pare za RTS?
Eto, ja nisam.
I to je, kako kazes, cekaj da procitam ponovo '
Sloboda pocinje na izborima a ne zabranama ljepotane'
Aha, jeste,sve je to tako
не треба забранити државну телевизију нека гледа ко шта хоће ,
Apsolutno. Totalni reset.Autorska
Državna televizija plasira one vijesti koje idu samo vladajućim u korist. Na državnoj televiziji možemo primjetiti nesklad između stvarnog stanja u državi i onog koji nameću političari.
Zatim, vrlo malo je savremenih sadržaja. Previše nacionalnih. Previše šunda svake vrste.
Nacionalni sadržaj je počeo da guši. Previše nametanja bilo čega izaziva kontraefekat.To više ne liči na zaštitu nacionalnog identiteta, već se oblikuje sadržaj koji ne dozvoljava znanje i informisanje o drugim jezicima, kulturi i nacionalnim obilježljima. Kao da se separišemo od ostatka svijeta.
Manjak je takođe i dječijeg obrazovnog programa.
Šta je najgledanije?
Realiti programi, serije, reklame i obećanja političara. O lažima da ne govorim. Neprovjerene informacije.
I to sve na kraju i platimo!
Javna televizija u svakom slučaju vrijeđa ljudsko dostojanstvo.
I sada gleda ko šta hoće, poenta je u plaćanju onoga što hoću a ne da mi se nameće i to preko sekundarnih računa.не треба забранити државну телевизију нека гледа ко шта хоће ,
RTS zaradjuje pare iz budzeta (nasilno otete pare), pretplate (nasilno otete pare), i oglasivaci koji po naredbi moraju da kupuju njegov marketinski prostor (reketiranje drzavnih i privatnih firmi).Ali kako Rts zaradjuje pare tako sto te ubjeduje da ih gledas ili ga ljudi hoce
Drzava nece dozvoliti da Rts propadne nikada
Mislim da nemate pojma sta da kazete i da vam je izvor argumenata toliko ogranicen da samo to umete da kazete.Bukvalno za vreme diktatura u istoriji, svako ne samo da je pricao sta hoce, nego si imao i citave ratove na njihovim terirtorijama.
Vi Caci ne znate sta je to diktatura.
Samo nam to još fali, pa da se nigdje ne može čuti istina.Autorska
Državna televizija plasira one vijesti koje idu samo vladajućim u korist. Na državnoj televiziji možemo primjetiti nesklad između stvarnog stanja u državi i onog koji nameću političari.
Zatim, vrlo malo je savremenih sadržaja. Previše nacionalnih. Previše šunda svake vrste.
Nacionalni sadržaj je počeo da guši. Previše nametanja bilo čega izaziva kontraefekat.To više ne liči na zaštitu nacionalnog identiteta, već se oblikuje sadržaj koji ne dozvoljava znanje i informisanje o drugim jezicima, kulturi i nacionalnim obilježljima. Kao da se separišemo od ostatka svijeta.
Manjak je takođe i dječijeg obrazovnog programa.
Šta je najgledanije?
Realiti programi, serije, reklame i obećanja političara. O lažima da ne govorim. Neprovjerene informacije.
I to sve na kraju i platimo!
Javna televizija u svakom slučaju vrijeđa ljudsko dostojanstvo.
Vazi.Mislim da nemate pojma sta da kazete i da vam je izvor argumenata toliko ogranicen da samo to umete da kazete.
Ја уопште, али уопште нисам уграђен би у какв систем.To je mišljenje ,,vas,, ugrađenih u sistem. Da čujem i druge.
Mislim da nije moguce ukuniti, a i mora postojati nekakav javni servis, izmedju ostalog, politika je samo mali delić emitovanog programa.Bih, Srbiju, Hrvatsku, ajd i Crnugoricu.
Па то је друга тема , нормално да треба забранити додатно плаћање за ртс на рачунима за струју ,тј укинути ту ставкуI sada gleda ko šta hoće, poenta je u plaćanju onoga što hoću a ne da mi se nameće i to preko sekundarnih računa.
Izvini doktore nauka nismo te poznali.Bukvalno za vreme diktatura u istoriji, svako ne samo da je pricao sta hoce, nego si imao i citave ratove na njihovim terirtorijama.
Vi Caci ne znate sta je to diktatura.