Treba li ukinuti državnu televiziju?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najjace su mi izjave o "diktaturi".
Mislim se , druze, da je ovde diktatura. Bio bi u nekom podrumu odavno dobro ispitan i likvidiran. O tebi bi znali samo da si otisao do prodavnice da kupis cigare i da si nestao. Toliko o tim pricama o nekakvim diktaturama. Svako bre ima slobodu da pise sta hoce i iznosi svoje misljenje, ali nesto ne vidim da je neko zbog toga nestao bez traga. Ne volimo Vucica, ne posnosimo opoziciju , mrzimo studente. Realno, koga zabole. Svako ima svoj stav. Ovde to diktatura u ovoj zemlji nece vise pustati svoje korenje.
pa evo klasičnog primera, na sportskim manifestacijama cela arena/stadion viču Vučiću pederu i Ko ne skače taj je ćaci..
e sad zamislite to kod Tita ili Staljina i sve će biti jasno po pitanju diktature..
autoritaran režim je već nešto drugo..

Najjace su mi izjave o "diktaturi".
Mislim se , druze, da je ovde diktatura. Bio bi u nekom podrumu odavno dobro ispitan i likvidiran. O tebi bi znali samo da si otisao do prodavnice da kupis cigare i da si nestao. Toliko o tim pricama o nekakvim diktaturama. Svako bre ima slobodu da pise sta hoce i iznosi svoje misljenje, ali nesto ne vidim da je neko zbog toga nestao bez traga. Ne volimo Vucica, ne posnosimo opoziciju , mrzimo studente. Realno, koga zabole. Svako ima svoj stav. Ovde to diktatura u ovoj zemlji nece vise pustati svoje korenje.
Bukvalno za vreme diktatura u istoriji, svako ne samo da je pricao sta hoce, nego si imao i citave ratove na njihovim terirtorijama.

Vi Caci ne znate sta je to diktatura.

Ne razumem kako si spinovao cinjenicu da drzava otima pare od ljudi za rad RTS televizije, i to je kao sloboda, a nesloboda je neotimanje pare od ljudi.

Mozes li detaljnije da mi pojasnis taj tok misli, gde je OTIMANJE I KRADJA para sloboda, a neotimanje para nesloboda i zabrana?

Ako moze detaljnije objasnjenje, posto me bas zanima kako je OTIMANJE I KRADJA PARA od gradjana Srbije sloboda izbora?

Jesi li ti negde dobrovoljno potpisao ugovor sa drzavom da ti ona otima pare za RTS?

Eto, ja nisam.

I to je, kako kazes, cekaj da procitam ponovo '
Sloboda pocinje na izborima a ne zabranama ljepotane' :cepanje:

Aha, jeste, sve je to tako

Ali kako Rts zaradjuje pare tako sto te ubjeduje da ih gledas ili ga ljudi hoce

Drzava nece dozvoliti da Rts propadne nikada

Niti sam ikada rekao treba zabraniti N1 a sve sam ruzno pisao o njima ali i pored toga oni imaju pravo da egzisitiraju i plasiraju sta hoce,sloboda a ne zabrana,a licno su mi ljigavi i odvratni ali to je njihovo pravo da budu takvi

A ti bi da branis nesto kao kabadahija a ovamo si mi za Zapad tako njezan xaaxxaxa,folirant kao vecina Srba

A ne pardon ti si za Studente i sada ste kao razliciti axxaxaxaxaxa,to je klasicni mentalitet za nas narod

Poslednja izmena:
Autorska

Državna televizija plasira one vijesti koje idu samo vladajućim u korist. Na državnoj televiziji možemo primjetiti nesklad između stvarnog stanja u državi i onog koji nameću političari.
Zatim, vrlo malo je savremenih sadržaja. Previše nacionalnih. Previše šunda svake vrste.
Nacionalni sadržaj je počeo da guši. Previše nametanja bilo čega izaziva kontraefekat.To više ne liči na zaštitu nacionalnog identiteta, već se oblikuje sadržaj koji ne dozvoljava znanje i informisanje o drugim jezicima, kulturi i nacionalnim obilježljima. Kao da se separišemo od ostatka svijeta.
Manjak je takođe i dječijeg obrazovnog programa.
Šta je najgledanije?
Realiti programi, serije, reklame i obećanja političara. O lažima da ne govorim. Neprovjerene informacije.
I to sve na kraju i platimo!

Javna televizija u svakom slučaju vrijeđa ljudsko dostojanstvo.
Apsolutno. Totalni reset.

Jedna od prvih stvari novih vlasti i jedan od prioriteta. Posle ili praviti potpuno novi ili potpuno prepustiti medijski prostor privatnim televizijama pa neka se bore kvalitetom za publiku i pretplate.

Autorska

Državna televizija plasira one vijesti koje idu samo vladajućim u korist. Na državnoj televiziji možemo primjetiti nesklad između stvarnog stanja u državi i onog koji nameću političari.
Zatim, vrlo malo je savremenih sadržaja. Previše nacionalnih. Previše šunda svake vrste.
Nacionalni sadržaj je počeo da guši. Previše nametanja bilo čega izaziva kontraefekat.To više ne liči na zaštitu nacionalnog identiteta, već se oblikuje sadržaj koji ne dozvoljava znanje i informisanje o drugim jezicima, kulturi i nacionalnim obilježljima. Kao da se separišemo od ostatka svijeta.
Manjak je takođe i dječijeg obrazovnog programa.
Šta je najgledanije?
Realiti programi, serije, reklame i obećanja političara. O lažima da ne govorim. Neprovjerene informacije.
I to sve na kraju i platimo!

Javna televizija u svakom slučaju vrijeđa ljudsko dostojanstvo.
Samo nam to još fali, pa da se nigdje ne može čuti istina.

Bih, Srbiju, Hrvatsku, ajd i Crnugoricu.
Mislim da nije moguce ukuniti, a i mora postojati nekakav javni servis, izmedju ostalog, politika je samo mali delić emitovanog programa.

Gde da gledam Slagalicu, Poteru, Sasvim prirodno sa Jovanom Memedovicem itd
Od svih televizija RTS ima stroga pravila sta moze, kultra pod broj 1, ja bih ukinio ove sodoma i gomora televize sto emitoju one bolesne rijalitije.

Sto se politke tice tako je kako je, propagnda.
Ne mozes nista...

Back