Treba li Srbija pomoći Hrvatskoj i Sloveniji?

Njegovanje neprijateljskih odnosa vam se, ono baš, isplatilo. Višestruko ste se smanjili. Mislim da Hrvatska, ali i ostale zemlje u okruženju Srbije mogu mirne duše zdušno poticati Srbiju da nastavi njegovati neprijateljske odnose. Zasad to dobro ide.... za susjedne zemlje.

?? Kako se Srbija smanjila? Pa NIJE ni postojala u doba bravareve Truloslavije! Zahvaljujući zmotanom Zlobi je i nastala, koliko god mala bila!

Pa nije baš višestruko nego za 15%. A niste se ni vi nešto raširili u BiH , recimo. Sem Hercegovine na ostalim delovima ste u tragovima ili enklavama. A za razliku od srba u RS.

Nije samo 15% u pitanju. Svojatate i Crnu Goru, a i ona je otišla. Republiku Srpsku ste 90-ih već vidjeli u sastavu Srbije, a ona je još uvijek dio BiH. Također, išle su vam sline niz usta na spomen hrvatskih krajeva pa ste i tu izvisili. Ne, nije to samo 15%.

Nije samo 15% u pitanju. Svojatate i Crnu Goru, a i ona je otišla. Republiku Srpsku ste 90-ih već vidjeli u sastavu Srbije, a ona je još uvijek dio BiH. Također, išle su vam sline niz usta na spomen hrvatskih krajeva pa ste i tu izvisili. Ne, nije to samo 15%.

Pa ako ćemo tako, svojatali ste i želeli i vi celu BiH , da kifla dobije trbuh, svojatali i Srem, pa Boku...RS jeste još uvek deo BiH ali je bar srpska a vi šta imate tamo? Muslimane, koji vas yebu kad im se prohte. Toliko ste bitni da vam oni biraju Komšića.

Pa ako ćemo tako, svojatali ste i želeli i vi celu BiH , da kifla dobije trbuh, svojatali i Srem, pa Boku...RS jeste još uvek deo BiH ali je bar srpska a vi šta imate tamo? Muslimane, koji vas yebu kad im se prohte. Toliko ste bitni da vam oni biraju Komšića.

I ne samo to, već su se samoukinuli nakon što su ih muslimani izmasakrirali kao ISIS nevernike, potpuno im se potčinili i zaboravili sve.

Meni uzalud to spominješ, jer me nije briga za BiH. To je druga država. Problem je što mnogi od vas itekako pate za navedenim i navodnim teritorijalnim gubicima.

Meni uzalud to spominješ, jer me nije briga za BiH. To je druga država. Problem je što mnogi od vas itekako pate za navedenim i navodnim gubicima.

Pa i ne patimo, imamo dve srpske države, ova druga potpuno etnički čista, Hrvati kao i muslimani šutnuti odatle, a na drugoj strani Hrvati imaju trećinu teritorije koja im je spaljena zemlja i namenjena za naseljavanje migranata :hahaha:

Ne bi se Srbi mešali u 'poslove koji ih se ne tiču' da po Ustavu SFRJ 1974. NARODI nisu imali pravo na samopredeljenje! Pa tako valjda i Srbi? :manikir:

"Narod" ne može imati pravo na samoopredjeljenje, jer nije moguće izuzeti svaku općinu ili selo gdje živi neki narod. Samoopredjeljenje se u pravu odnosi samo na narode koji raspolažu sa svojim definiranim teritorijem.

Back