Treba li Srbija pomoći Hrvatskoj i Sloveniji?

Tema je besmislena. Hrvatska ima dužnost i obavezu kao članica EU-a usmjeravati i voditi Srbiju na putu do punopravnog članstva. To je odnos države članice-mentora i države kandidata i s tog razloga je Hrvatska diplomatski umješena u napredak Srbije prema EU. S druge strane Srbija nema nikakve nadlženosti prema Hrvatskoj, niti ima bilo kakvo pravo da se miješa u pitanja Hrvatske, dok to Hrvatska ima pravo prema Srbiji. Žalim, ali to je tako. Vi ste učenik, a mi učitelj i morate nas slušati.
Hrvatska je mentol, slažem se.

treba,kako da ne..posebno hrvatskoj..to su sve naši susedi sa kojima treba da negujemo neprijateljske odnose..

Njegovanje neprijateljskih odnosa vam se, ono baš, isplatilo. Višestruko ste se smanjili. Mislim da Hrvatska, ali i ostale zemlje u okruženju Srbije mogu mirne duše zdušno poticati Srbiju da nastavi njegovati neprijateljske odnose. Zasad to dobro ide.... za susjedne zemlje.

- - - - - - - - - -

Hehe, glupi Srbi poizgibali da bi Hrvati imali CIJELI Jadran.

Ovo ne mores izmisliti niti viditi u filmu.

To je dokaz da se ne valja miješati u tuđe poslove.

isplatilo nam se MORALNO..svi ćemo kad-tad bogu na istinu..a mi koji smo dobri i moralni ćemo čiste duše tamo..tako da..pokaj se dok nije kasno..

Da, jako moralno je praviti sranjja brez potrebe.

- - - - - - - - - -

Sa ovim se potpuno slažem. Što bi se majali oko nečega što nas se uopšte i ne tiče.

Zbog ovoga je oslo i Kosovo.

Njegovanje neprijateljskih odnosa vam se, ono baš, isplatilo. Višestruko ste se smanjili. Mislim da Hrvatska, ali i ostale zemlje u okruženju Srbije mogu mirne duše zdušno poticati Srbiju da nastavi njegovati neprijateljske odnose. Zasad to dobro ide.... za susjedne zemlje.

Pa nije baš višestruko nego za 15%. A niste se ni vi nešto raširili u BiH , recimo. Sem Hercegovine na ostalim delovima ste u tragovima ili enklavama. A za razliku od srba u RS.

Back