veliki krang
Legenda
- Poruka
- 71.078
treba ali pod jednim uslovom
Da kržljavi izvrše kolektivni harakiri, a mi da im pripremimo noževe?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
treba ali pod jednim uslovom
Treba li i Hrvatska imati jednak odnos prema Srbiji i zazivati okolne države da unište Srbiju?
nemaju
to što si reko
- - - - - - - - - -
okolne države neke valjda nzm nisam ni pročto
Neke okolne države i tako već imaju takve ambicije i bez potpore Hrvata?
Hrvatska je mentol, slažem se.Tema je besmislena. Hrvatska ima dužnost i obavezu kao članica EU-a usmjeravati i voditi Srbiju na putu do punopravnog članstva. To je odnos države članice-mentora i države kandidata i s tog razloga je Hrvatska diplomatski umješena u napredak Srbije prema EU. S druge strane Srbija nema nikakve nadlženosti prema Hrvatskoj, niti ima bilo kakvo pravo da se miješa u pitanja Hrvatske, dok to Hrvatska ima pravo prema Srbiji. Žalim, ali to je tako. Vi ste učenik, a mi učitelj i morate nas slušati.
treba,kako da ne..posebno hrvatskoj..to su sve naši susedi sa kojima treba da negujemo neprijateljske odnose..
Hehe, glupi Srbi poizgibali da bi Hrvati imali CIJELI Jadran.
Ovo ne mores izmisliti niti viditi u filmu.
Nek Srbija svoje diplomatske kapacitete upotrijebi za pricu oko Kosova....
isplatilo nam se MORALNO..svi ćemo kad-tad bogu na istinu..a mi koji smo dobri i moralni ćemo čiste duše tamo..tako da..pokaj se dok nije kasno..
Ako Kosmet bude priznao privremene organe u SRJ.isplatilo nam se MORALNO..svi ćemo kad-tad bogu na istinu..a mi koji smo dobri i moralni ćemo čiste duše tamo..tako da..pokaj se dok nije kasno..
To je dokaz da se ne valja miješati u tuđe poslove.
Sa ovim se potpuno slažem. Što bi se majali oko nečega što nas se uopšte i ne tiče.
isplatilo nam se MORALNO..svi ćemo kad-tad bogu na istinu..a mi koji smo dobri i moralni ćemo čiste duše tamo..tako da..pokaj se dok nije kasno..
Sa ovim se potpuno slažem. Što bi se majali oko nečega što nas se uopšte i ne tiče.
Njegovanje neprijateljskih odnosa vam se, ono baš, isplatilo. Višestruko ste se smanjili. Mislim da Hrvatska, ali i ostale zemlje u okruženju Srbije mogu mirne duše zdušno poticati Srbiju da nastavi njegovati neprijateljske odnose. Zasad to dobro ide.... za susjedne zemlje.
U pravu si. 90% balkanski srnja je rezultat toga sto Srbi nijesu gledali smo svoja posla.
Zbog ovoga je oslo o Kosovo.