Misliš da to može trajati još dugo? Pa i zadnji slijepac vidi da ne namjeravate ući u EU. Glumite, ali glumi i Eu, trenutno.Tako je. Mi i jesmo u procesu pridruživanja.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Misliš da to može trajati još dugo? Pa i zadnji slijepac vidi da ne namjeravate ući u EU. Glumite, ali glumi i Eu, trenutno.Tako je. Mi i jesmo u procesu pridruživanja.
Prosto idila.Nema ni dobrih kandidata. Ostao škart. Da se prijave UK, Norveška ili Švajcarska, itekako bi bilo volje. Kad si poželjan partner, najmanji problem je volja
A ostali su se priključili nebeskim putem? Isus im pokazao put? Daj malo ozbiljnosti, priključuješ se isto kao i svi ostali. Ako su oni mogli, može svako. Naravno, ako ispuni standarde.
Da, strašan proces odlučivanja. Prosto je čudo kako uopšte funkcionišu. To je sigurno neka Božija volja
Naravno. Ja i reko da treba da radimo na sebi i učinimo sebe poželjnim partnerom. Malo vode u ušima? Aj se vrati i ponovo pročitaj šta sam pisao.
Napisah ti, EU nudi fondove za takve stvari. Samo treba da prijaviš projekte i to je to. Jednostavno i džabe. Ako su mogli Hrvati, pa valjda možemo i mi. Nego se neće, jer tako ne može da se klepa. Ne znam šta te toliko buni oko toga?
I daj malo pozitivnog duha. Malo ti je neozbiljan taj Kalimero stav. Nije moguće, teško je, ne žele nas, svi su protiv nas, oće da nas satru... manje gledaj predsednika, počeo si da se prenemažeš za sve i svašta. Daj malo muda, energije, ambicije... sve se može kad se hoće
Uči ti da igraš haku. Novi Zeland nije na spisku kandidata.
Misliš da to može trajati još dugo? Pa i zadnji slijepac vidi da ne namjeravate ući u EU. Glumite, ali glumi i Eu, trenutno.
Kakvo kvalitetno posipanje pepelom.Upravo je to problem, što se kod nas namerno razvlači. Hrvati su sve obavili za 10 godina, od podnošenja zahteva do prijema (2003-2013). Mi smo podneli zahtev tek 2009. godine, Koštunica je sa Dinkićem bio zauzet pljačkaškim privatizacijama a Tadić posle njega, verovatno nije ni znao da to treba da se podnese, bio čovek maneken na televiziji, trebalo mu je par godina da shvati da funkcija nosi i neke obaveze, ne samo zabavu. I onda smo tako podneli zahtev 2009. godine i evo za 14 godina nismo uradili totalno ništa. Od 34 poglavlja, zatvorili smo 2 (!). Totalno tužno. 2 za 14 godina (?!). I onda se ovde javljaju neki pametnjakovići da nam objasne "pa ne žele nas". A zapravo pravo pitanje je "šta smo mi uradili", i još bitnije "ko je odgovoran što nismo ništa". Međutim, kako građane boli ona stvar, neće previše da se opterćuju, teško je preuzimati odgovornost, lakše je misliti kako nas neće pa lagano u bedu i izolaciju. Jedna afrička zemlja posred evrope, što da ne![]()
"Ja sam mislio da su evropski ideali želja za pravdom, jednakošću i vladavina prava za sve i svakoga, ali izgleda da sam pogrešio. Vaše mišljenje, trebaju li Srbiji takve stvari koje postoje u EU i koje se propagiraju kao evropske vrednosti poput javnih mesta za prikazivanje golotinje"?ne vidim ništa loše u nudističkim plažama...kome se sviđa to nek se tako ponaša...drugo bi bilo kad bi se podsticala golotinja na radnim mestima, na javnim mestima....
evropske vrednosti su ok...ideja o uniji evropskih naroda, o velikom tržištu bez granica i prepreka za protok ljudi i kapitala je ok...put u evropsku uniju bi bio ok da nije toga da evropskom unijom upravljaju politički komesari globalističke elite koji se sami biraju i kojima se upravlja iz Amerike pa zbog toga EU polako počinje da pada ekonomski i u svakom smislu...
EU je mnogo bolje uređeno društvo nego Srbija...nisu problem njihove vrednosti nego to što na čelu imaju samonametnute političke komesare koje kontroliše Amerika tj. globalisti..."Ja sam mislio da su evropski ideali želja za pravdom, jednakošću i vladavina prava za sve i svakoga, ali izgleda da sam pogrešio. Vaše mišljenje, trebaju li Srbiji takve stvari koje postoje u EU i koje se propagiraju kao evropske vrednosti poput javnih mesta za prikazivanje golotinje"?
Golotinja kao golotinja jeste simbol slobode a za to nam ne treba EU. Sto se tice jednakosti i prava, e to je samo za elitu.
Ne znam da li ti je jasno zasto su: Hrvatska, Slovenija, Bugarska, Rumunija, Poljska i ostale zemlje blize granici sa Ukrajinom u EUKakvo kvalitetno posipanje pepelom.
Znas kako, ima i mentalitet dosta uticaja.EU je mnogo bolje uređeno društvo nego Srbija...nisu problem njihove vrednosti nego to što na čelu imaju samonametnute političke komesare koje kontroliše Amerika tj. globalisti...
glupost...uopće društvo nije ni bolje ni gore u odnosu na srbiju...naprotiv čak i gore...EU je mnogo bolje uređeno društvo nego Srbija...nisu problem njihove vrednosti nego to što na čelu imaju samonametnute političke komesare koje kontroliše Amerika tj. globalisti...
“Mentalitet” ili prosto stereotipi i predrasude?Znas kako, ima i mentalitet dosta uticaja.
Evo šta nas tamo čeka:Koliko vidim iz nekih prethodnih tema i rasprava vrednosti Evropske unije su sloboda u vidu nudističkih plaža i bazena gde se goli muškarci i žene šetaju i kupaju zajedno onako svi na gomili. Treba li Srbiji nešto takvo? Jer sve su to ,,evropske" vrednosti i slobode, kako ih neki nazivaju.
Ja sam mislio da su evropski ideali želja za pravdom, jednakošću i vladavina prava za sve i svakoga, ali izgleda da sam pogrešio. Vaše mišljenje, trebaju li Srbiji takve stvari koje postoje u EU i koje se propagiraju kao evropske vrednosti poput javnih mesta za prikazivanje golotinje?
Pedofili se tamo bune, kažu da su ugroženi, traže prava, DA NEOMETANO SILUJU DECU, da se deca više ne klasifikuju kao deca, da im se zakonski dodeli SEKSUALNOST, još sa navršenih 10 godina života, kako pedofili ne bi bili okrivljeni za silovanje dece.Mi u EU imamo nudističke plaže. Ako nemaš nudističku plažu, nema u EU, a ne ne
Evropski narodi se dakle drže u "demokratskom kafezu " ?Golotinja i jeste jedan od oblika slobode. Sad je samo pitanje ko je na koliko navikao. Sve je stvar izbora. Lično nisam u EU video toliko golotinje da ne može da se izbegne.
Što se tiče EU, koncept je dobar. Mnogo tu ima manjih država, udruživanje je neophodno da bi bili konkurentni. I ono što ljudi ne kapiraju, da bi bilo mira. Raspadom EU kreće rat u Evropi, mnogo je tu zemalja da bi mogle bez tenzija. Ako budu krenuli na vlast da dolaze desničari populisti, teško nam ga svima![]()
Nimalo, EU je zajednica iz interesa, ne iz ljubavi. Evo, Pirgavi odlučili ne želimo EU (iako su ostavili svašta iz EU, npr, ja do Londre i roaming nula bodova, pržim pozive i internet kao da sam u ZG), pa ih pitaš danas šta misle o Brexitu, valjda 65% će reć "zaebali smo se".Evropski narodi se dakle drže u "demokratskom kafezu " ?
Vatafak!
Šta sve neće izmisliti.![]()
Genijalna je u smislu Bidenove kontrole evropskih kolonija. Uz pomoć nekoliko samoizabranih političara matori kontroliše 500 miliona ljudi ?Nimalo, EU je zajednica iz interesa, ne iz ljubavi. Evo, Pirgavi odlučili ne želimo EU (iako su ostavili svašta iz EU, npr, ja do Londre i roaming nula bodova, pržim pozive i internet kao da sam u ZG), pa ih pitaš danas šta misle o Brexitu, valjda 65% će reć "zaebali smo se".
EU je genijalna.
Anunakiji, Rotšildi, Soroši... Auuuu, užas, blago tebi, ti si slobodan!Genijalna je u smislu Bidenove kontrole evropskih kolonija. Uz pomoć nekoliko samoizabranih političara matori kontroliše 500 miliona ljudi ?
Savršen model upravljanja novoosvojenim kolonijama. Ovako uspešan model nisu ni Rim a ni Aca Makedonac imali.
EU je kako svi vidimo POLITIČKI SAMRTNIK, njen glas zavisi direktno od miga senilka koji još ne kapira da mu je mama umrla.
Nego, da prestanemo sa foliranjem, svima je ovde jasno da je Senilko samo obična marioneta, da Amerikom skupa sa EU kolonijama upravlja neko drugi.
ZNATE LI VI UOPŠTE LJUDI, KO VAMA KROJI KAPU, KO UPRAVLJA VAŠOM SUDBINOM I VAŠIM ŽIVOTIMA ?![]()
Malo iskrenosti na kraju ne može da šteti ne ?Anunakiji, Rotšildi, Soroši... Auuuu, užas, blago tebi, ti si slobodan!
Pa jesam ih nabrojao? A koje je tvoje mišljenje, ko upravlja ljudima?Malo iskrenosti na kraju ne može da šteti ne ?
Nemaš predstavu dakle, ko stvarno upravlja zapadnim konglomeratom.
Ili su ti stvarno totalno isprali mozak pa stvarno veruješ da senilni Biden vodi celi ovaj cirkus ?![]()
Putin savršeno dobro upravlja Ruskom Federacijom.Pa jesam ih nabrojao? A koje je tvoje mišljenje, ko upravlja ljudima?
Osim Rusa i Srba, naravno, oni su slobodni!
A koliko puta trebam odgovotiti NE?Putin savršeno dobro upravlja Ruskom Federacijom.
Nemoj mi reći da klecavi Biden stvarno upravlja Amerikom i njenim EU kolonijama?
Ako stvarno to misliš, razočaraćeš me i kao čovek i kao krvat.![]()