Treba li Srbija da nastavi svoj put ka EU?

Meliot

Elita
Poruka
21.607
Koliko vidim iz nekih prethodnih tema i rasprava vrednosti Evropske unije su sloboda u vidu nudističkih plaža i bazena gde se goli muškarci i žene šetaju i kupaju zajedno onako svi na gomili. Treba li Srbiji nešto takvo? Jer sve su to ,,evropske" vrednosti i slobode, kako ih neki nazivaju.

Ja sam mislio da su evropski ideali želja za pravdom, jednakošću i vladavina prava za sve i svakoga, ali izgleda da sam pogrešio. Vaše mišljenje, trebaju li Srbiji takve stvari koje postoje u EU i koje se propagiraju kao evropske vrednosti poput javnih mesta za prikazivanje golotinje?

Koliko vidim iz nekih prethodnih tema i rasprava vrednosti Evropske unije su sloboda u vidu nudističkih plaža i bazena gde se goli muškarci i žene šetaju i kupaju zajedno onako svi na gomili. Treba li Srbiji nešto takvo? Jer sve su to ,,evropske" vrednosti i slobode, kako ih neki nazivaju.

Ja sam mislio da su evropski ideali želja za pravdom, jednakošću i vladavina prava za sve i svakoga, ali izgleda da sam pogrešio. Vaše mišljenje, trebaju li Srbiji takve stvari koje postoje u EU i koje se propagiraju kao evropske vrednosti poput javnih mesta za prikazivanje golotinje?
ne vidim ništa loše u nudističkim plažama...kome se sviđa to nek se tako ponaša...drugo bi bilo kad bi se podsticala golotinja na radnim mestima, na javnim mestima....

evropske vrednosti su ok...ideja o uniji evropskih naroda, o velikom tržištu bez granica i prepreka za protok ljudi i kapitala je ok...put u evropsku uniju bi bio ok da nije toga da evropskom unijom upravljaju politički komesari globalističke elite koji se sami biraju i kojima se upravlja iz Amerike pa zbog toga EU polako počinje da pada ekonomski i u svakom smislu...

namenjene za nudiste a ne za ljude koje to sablažnjava...ko to voli ide tamo, ko ne voli šta ga briga...
Pa plaža nikako ne može biti ograđena jer se sa suprotne strane nalazi voda koja je otvorena površina. Odakle ja da znam da sutra neće neko dete slučajno naleteti jer njegovi roditelji nisu znali da je neka plaža ili bazen samo za nudiste? Javna mesta su javna mesta. Ne zovu se za džabe tako.

Pa plaža nikako ne može biti ograđena jer se sa suprotne strane nalazi voda koja je otvorena površina. Odakle ja da znam da sutra neće neko dete slučajno naleteti jer njegovi roditelji nisu znali da je neka plaža ili bazen samo za nudiste? Javna mesta su javna mesta. Ne zovu se za džabe tako.
i šta će jadno dete tako strašno videti? gole tete i čike...braniš detetu golotinju koja je najprirodnija stvar na svetu ali zato može da igra video igrice u kojima ubija sve živo i gleda filmove sa scenama ubistava i nasilja... jel to normalno?

i šta će jadno dete tako strašno videti? gole tete i čike..
Strašno kakav stav imaš. Sutra će se javiti neko ko će tražiti da se dozvoli i pedofilija. Ima i takvih, sva sreća ne ovde, ali postoje u svetu.
braniš detetu golotinju ali zato može da igra video igrice u kojima ubija sve živo i gleda filmove sa scenama ubistava i nasilja... jel to normalno?
Naravno da nije, ali to je posao roditelja da mu dozvoli da gleda filmove i igra igrice koje su primerene njegovom uzrastu.

Štrašno kakav stav imaš.

Naravno da nije, ali to je posao roditelja da mu dozvoli da gleda filmove i igra igrice koje su primerene njegovom uzrastu.
da li je video igrica u kojoj ideš okolo i kolješ druge ljude ili pucaš iz njih svim zamislivim oružjima primerena bilo kom uzrastu? ne znam da li si video koliko su te igrice postale hiperrealne u zadnjih desetak godina? i to te ne brine kao nešto uz šta deca odrastaju, ali te brine golotinja...pa nisi se rodio u odelu...životinje ne hodaju obučene...golo telo nije ništa strašno...nasilje je ono čega se treba plašiti kao pogubnog uticaja na decu...

da li je video igrica u kojoj ideš okolo i kolješ druge ljude ili pucaš iz njih svim zamislivim oružjima primerena bilo kom uzrastu?
To treba da procene psiholozi, a mislim da je to +18.
ne znam da li si video koliko su te igrice postale hiperrealne u zadnjih desetak godina?
Video sam, zato deci i treba zabraniti nasilne igrice da koriste.
golo telo nije ništa strašno..
Kako za koga, za mene itekako jeste ako sa druge strane nije moja voljena sooba suprotnog pola.

Nudističke plaže su postojale u Jugoslaviji još pre 50 godina. Gde ti živiš?!

Ma bravo, to je to.
Nema u EU ako nemaš javno mjesto za prikazivanje golotinje!

:hahaha:

bas i nije tako jer je to u sukobu sa evropskom vrednoscu serijatskog zakona

Mi u EU imamo nudističke plaže. Ako nemaš nudističku plažu, nema u EU, a ne ne

Golotinja i jeste jedan od oblika slobode. Sad je samo pitanje ko je na koliko navikao. Sve je stvar izbora. Lično nisam u EU video toliko golotinje da ne može da se izbegne.

Što se tiče EU, koncept je dobar. Mnogo tu ima manjih država, udruživanje je neophodno da bi bili konkurentni. I ono što ljudi ne kapiraju, da bi bilo mira. Raspadom EU kreće rat u Evropi, mnogo je tu zemalja da bi mogle bez tenzija. Ako budu krenuli na vlast da dolaze desničari populisti, teško nam ga svima ;)

Back