Treba li se Srbija učlanit u NATO pakt?

pu bogati banovan onaj borac iz srpske koji je kako rece krvario samo da bi mi u srbiji imali slobodu od muslimanske najezde koju su oni hrabro sprecili :hahaha:

nato pakt je izvestan... ali izvesno je da srbija a ne srpska ima prleta i tihog, znaci ilegalce jake kao zemlja, tako da se nece primiti kao sto se prima kojekude

inace nato pakt ako obznani da salje trupe u srbiju, znajte da je to poslednji pokusaj spasavanja njihovog redova vucica

Ajde, polako, nemoj se odmah uzrujavati, znaš da kad se previše uzbudiš, slova ti krenu bježat s tastature. Ako već sanjaš o "pocepanju", barem smisli nešto originalno, a ne stalno te masne kese i krmače.. počinje zvučat ko loša svinjokolja u produkciji RTS-a. A što se tiče kajkavštine... pa radije to, nego da cijeli svijet moram prevoditi što si zapravo htio reći, a i ovako mi je kajkavština materini :D
pao je donbas jos juce, samo vam to niko nije rekao
tvoj biser od pre 12 godina
zar se ponekad ne posramis svojih izjava?
rvat i sram

Treba li se Srbija učlanit u NATO pakt?​

a ja kada sam vam pricao da je to plan veleizdajnicke vlasti, i da nema rafale bez clantsva u natou, vi mi niste verovali...

a sta je ovo, jel ovo sns botovi sada zagovaraju clantsvo u nafo, a @Тихи sada si mozda i ti za nafo?

ma razyebacemo ameri mi taj nafo pre nego vas sns sekta uvuce u njega, ima da leti perje, a ne da ce makron jos da ucenjuje vucica sa nekim pederastijama kao onaj kir starmer

dovaticemo mi i makrona, uh, kada nam dopadne saka

Mene je @Simo Dubajić optužio da sam "zagovornik nata", što ja naravno nisam bio. A sad evo on postao zagovornik, ali zaista.
Što znači da je Simke isti kao Vučić. Lako optuži drugog lažno za bilo šta, a sam prevrtljiv kao niko.

Najslađe je naravno što je "nato" pisao ne kao akrtonim, ne kao vlastitu imenicu, nego kao obilčnu imenicu i tako ju je deklinovao: "nato, nata, natu"... :lol:

Vrijeme je za otvaranje ozbiljne i škakljive teme.
Dosadilo više 3000 tema o Vučiću.
Po mom mišljenju da.Zašto ?

-Srbija je sa svih strana okružena zemljama članicama NATO izuzev BiH
-U svijetu u kojem danas živimo ne može se ostat neutralan
-Od Rusa nema ništa.Nisu u stanju zauzet Harkov na granici s Rusijom,a kamoli da dođu do Dunava pa da ih Srbi dočekaju raširenih ruku
-VS svake godine održava viježbe sa nacionalnom gardom američke države Ohio
Sa Rusima su održali vojnu viježbu čini mi se samo jednom
-VS više ne može nabavljat rusko naoružanje,nego je počela nabavljat sa zapada od Francuza Rafale i Izraelaca Orbit.Ulaskom u NATO ima neograničen pristup kupovini zapadnog naoružanja i tehnike
-U slučaju bilo kakvog sukoba u BiH prvi koji će tamo da upanu s vojskom biće Hrvati kao članica NATO.Oni će naravno kao NATO zemlja bit oslobodioci i donosioci demokratije.
U tom slučaju Srbija teško da bi mogla intervenisat da zaštiti srpski narod,jer bi bila proglašena agresorom.No međutim kao članica NATO više ne bi bila agresor.
-Srbija više ne bi mogla kao članica NATO da dobije sankcije i ne bi mogla bit bombardovana ko 1999.Te opasnosti bi učlanjenjem u NATO zauvijek bile otklonjene.
-Šiptari s Kosova više ne bi mogli provocirat Srbe ko dosad,jer bi VS mogla kao članica NATO da interveniše ko Izraelci u Gazi.
-Učlanjenjem Srbije u NATO bi generalno svim okolnim neprijateljima Srba Hrvatima, muslimanima i Šiptarima bili pomršeni računi,i ne bi više bili u boljoj startnoj poziciji od Srba.
Ne bi više mogli Srbima prijetit i pozivat NATO avione da bombarduju Srbe.
Управо због КиМ, Србију никада не би примили у НАТО, чак и да све политичка партије у Србији то желе.
Морали бисмо да признамо исламску тзв. државу Косово, као и да подржимо даље разбијање РС.

Једино што се тиче Руса си у потпуности у праву, не само да нису способни да дођу до Дунава, него чак и да јесу, они то не желе.

Mene je @Simo Dubajić optužio da sam "zagovornik nata", što ja naravno nisam bio. A sad evo on postao zagovornik, ali zaista.
Što znači da je Simke isti kao Vučić. Lako optuži drugog lažno za bilo šta, a sam prevrtljiv kao niko.

Najslađe je naravno što je "nato" pisao ne kao akrtonim, ne kao vlastitu imenicu, nego kao obilčnu imenicu i tako ju je deklinovao: "nato, nata, natu"... :lol:
Ti si uvijek na pogrešnoj strani. :mrgreen:

ahaha, sns sekta jos sada da tepa nafou, natico nasa mila - koji je to odron od ljudi

Back