Treba li prekinuti diplomatske odnose sa SAD?

Treba bre sta oni bre svaki dan filmovi sa bre Vesli Snajpsom onom chamugom bre , i onaj Stiven Sigal

se ne skida bre sa TeVea . Treba bre prekid da se zna ko je bre najjaci , samo nase serije bre da idu ,

da gleda narod bre Selo Gori A Baba Se Ceslja , bre i da gleda Pink a ne MTV one chamuge sto

prepravljaju kola , to sve narkomani . Samo Carls Bronsom moze bre da ide , on je imao brkove .

Nadam se da će pobediti u novembru Barack Obama. Pa će Amerika da sjaše sa svetske scene. Međutim, Mc Clain republikanac, ako pobedi biće isto, jer je njegov sin kako sam čula lično otišao u Irak da ratuje, zbog čega je Mc Clain ponosan....Sadašnja američka administracija je nemilosrdna prema Srbiji. Mislim da dobar deo Amerike je protiv ovakvog američkog postupka, ali jednostavno za sada oni u vrhu diktriraju pravila...nadam se ne još dugo....A Džordž Buš mogu samo da ga pamtim po onoj njegovoj glupoj faci i ukočenim rukama dok je pozdravljao Albance koji su mu maznuli između ostalog, sat sa ruke...toliko o američkim prijateljima...

Nadam se da će pobediti u novembru Barack Obama. Pa će Amerika da sjaše sa svetske scene. Međutim, Mc Clain republikanac, ako pobedi biće isto, jer je njegov sin kako sam čula lično otišao u Irak da ratuje, zbog čega je Mc Clain ponosan....Sadašnja američka administracija je nemilosrdna prema Srbiji. Mislim da dobar deo Amerike je protiv ovakvog američkog postupka, ali jednostavno za sada oni u vrhu diktriraju pravila...nadam se ne još dugo....A Džordž Buš mogu samo da ga pamtim po onoj njegovoj glupoj faci i ukočenim rukama dok je pozdravljao Albance koji su mu maznuli između ostalog, sat sa ruke...toliko o američkim prijateljima...

Srpski nacionalista je za jednog liberala kakav je Obama. To je lepo. Inace mu nisu maznuli sat da te obavestim.

Sa velikim evropskim zemljama je skoro nemoguce prekinuti diplomatske odnose jer je Srbija osudjena da saradjuje sa njima ali bi mozda mogla da prekine odnose sa zemljama sa kojima ionako ne saradjuje kao npr. Estonije, Litvanija, Albanija... ili mozda Slovenija.
Mada je i to problematicno, jer su clanice EU-a a Srbija pretenduje da bude clan EU.

Kakve bi posljedice bile raskida diplomatskih odnosa sa Amerikom? Mislim da bi korist bila veca od posljedica jer ne znam kakve sad koristi ima Srbija od Amerike, posto ima samo stetu.

Moramo brinuti i za Srbe koji žive i zlopate se u Americi i koji su se inače baš bili isprsili za tajne večerinke u čast kongresmenima koji će se saviti za našu stvar.

Back