- Poruka
- 6.984
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta mislite koje su cure nezasitije u sexu..
- mladje od 20 god
- izmedju 20 i 30 god
- i starije od 30

Sta mislite koje su cure nezasitije u sexu..
- mladje od 20 god
- izmedju 20 i 30 god
- i starije od 30

Ne računaju se više.![]()
Ne računaju se više.![]()
smatram da cu naj cool da budem kad budem bila bakac....ima da se najzesce zezam jer ce sin da mi naraste i moci cu maksimalno da se opustim....eh ima da se racuna na mene i sa 70....Sta mislite koje su cure nezasitije u sexu..
- mladje od 20 god
- izmedju 20 i 30 god
- i starije od 30
smatram da cu naj cool da budem kad budem bila bakac....ima da se najzesce zezam jer ce sin da mi naraste i moci cu maksimalno da se opustim....eh ima da se racuna na mene i sa 70....
![]()

Bravo! Mozzesh ako hochesh samnom u Argentinu da vozimo Vespu i zzickamo pljuge. Vech sam napravila ceo plan.
Bravo! Mozzesh ako hochesh samnom u Argentinu da vozimo Vespu i zzickamo pljuge. Vech sam napravila ceo plan.
![]()
moooze...bolje nego moj plan da vezem goblen i buljim kroz prozor dok potentne dedice prolaze....
![]()
moooze...bolje nego moj plan da vezem goblen i buljim kroz prozor dok potentne dedice prolaze....
![]()

Imam josh samo dve decenije dok ne postanem baka, treba na vreme misliti....:
moj ce na jesen 9 godina i nadam se i ja da cu za 20 da se pobabim
...jedva cekam....Imam josh samo dve decenije dok ne postanem baka, treba na vreme misliti....:
Nema veze sa cherom...shta ako neko nikad ne dobije unuke ne postaje baba? Dve dec da predjem 60 god, onda sam legitimna baba.![]()
Usedelica je ako se nikad nisi udavala. Baba je kad ostari zzena.
Usedelica je ako se nikad nisi udavala. Baba je kad ostari zzena.

A kako se zove muskarac koji se nikada nije zenio?