Traziti djavola...

Nikad mi se tako nesto nije desilo, ustvari nama takvih oko mene. Obicno odigram diplomatski.

Imam tj. imala sam drugaricu koja ne moze da ucuti ni kad je upravu ni kad nije upravu, i tako jednom se svadjala sa rodjenim bratom i on joj kaze UCUTI PREKINI VISE i tako pet puta, ali ona nece lupeta i lupeta non stop, i na kraju pocne tako ruzno da ga vredja da sam ja htela da skocim i da je udavim ali tada je on skocio oborio je na zemlju i zveknuo je pesnicom u glavu, to je bilo strasno, naravno tad sam skocila i krenula da ih razdvajam. Ali ne vredi ona se i dalje tako ponasa.
 
Nikada ne raspravljam sa budalama (vidi se ko je to), budlale je tesko u bilo sta ubediti zbog njigove neintelegencije, a samo bi mi trebalo da me zvog svoje gluposti mozda udari????!!!!
Raspravljam jedino sa ljudima, koji za svoje neke stavove i misljenja, imaju dobre argumente ali neispravne, pa moja rasprava sa njima je u stvari pokusaj da im objasnim i dokazem ispravno. Mada, ako to potraje, smara me i trosi bezveze, odustajem, kazem ok, vazi, videces da sam u pravu..i to je to..na kraju, za dan-dva, pet..uvek kazu bila si u pravu! E, volem bre kad tad kazem -sta sam ti rekla a?!
 
Razbiti, prebiti, zube polomiti...????
Zaista mi nije jasno u kakvom se to okruzenju krecete, kada ste u situaciji da zazirete od spodoba koje bi mogle da vam nanesu fizicke povrede... Ma, uopste, previse je i svijest da si u drustvu osobe koja je u stanju da to ucini... :?
 
Argumenti su argumenti, i tu nema spora i obračuna ako su valjani.....ali je važan TON
on upravo izaziva bes..ja sam naučila da i najgore stvari, ako procvrkućeš odnosno kažeš hladno i razgovetno i odmereno - mogu da prođu bez galame.
E, sad, ako je sagovorniku kratak fitlj on će se smoriti i što nema dovoljno mleka u kafi, mislim..to nema veze sa raspravom, i od toga je nemoguće zaštiti se osim ako - ne odeš negde u sred te glupe svađe.
Meni se dogovdilo da mi neko krene da hejtuje preko tel - zato što sam ja, nakon 10 puta "prijateljskog" preuzimanja na sebe tog dela posla koji je ON trebao da uradi, u jednom momentu rekla - e, sad je dosta. Dogovorili smo se da to obaviš u tom i tom roku, ja sam u gužvi i ne mogu umesto tebe, ajde vrati se na posao i uradi to pošteno...
On više na radi ovde, dovoljno je reći. :?
A razgovor ( i pretnje) je otišao do više instance, naravno 8)
a ja se više ne pravim da sam prijatelj muškaricma :wink: Kolega da, ali ne više od toga - svi su oni meni sumnjivi i mešaju privatno i posao 8)
 

Back
Top