Tražite nešto? Google je daleko od najboljeg mesta za to

У последње време побрљавио. Лепо подесим; Земља- Србија, Језици-српски
а он ми избацује из свих језика, ако рецимо гуглам неког странца.
Или ми намеће тзв босански језик, а ту је досадан Ггл преводилац признаје само тај "језик"

У последње време побрљавио. Лепо подесим; Земља- Србија, Језици-српски
а он ми избацује из свих језика, ако рецимо гуглам неког странца.
Или ми намеће тзв босански језик, а ту је досадан Ггл преводилац признаје само тај "језик"
Zato i jeste na Google-u najsigurnija engleska verzija.

Чекајте, шта је ово? Шта год да гуглаш на Мозили, Опери, мораш да доказујеш да ниси робот. Само не мора на Хрому Google.jpg

Чекајте, шта је ово? Шта год да гуглаш на Мозили, Опери, мораш да доказујеш да ниси робот. Само не мора на Хрому
цео систем је постао толико компликован да када почне да брља неге неће га ни Бог отац оправити.
данас има 100 платфроми, 100 резолуција екрана, овога онога.. већина екрана је неискориштена... а они и даље развијају ли развијају.. докле?
ја имам неке инсталације опере од пре 15так година које су цирка 10мб.. данас је много веће а у суштини исто раде?

цео систем је постао толико компликован да када почне да брља неге неће га ни Бог отац оправити.
данас има 100 платфроми, 100 резолуција екрана, овога онога.. већина екрана је неискориштена... а они и даље развијају ли развијају.. докле?
ја имам неке инсталације опере од пре 15так година које су цирка 10мб.. данас је много веће а у суштини исто раде?
Сада када је, после надоградње осмице у десетку, инсталирана оригиналан десетка, сам ОС је заузео 239 ГБ.
Први рачунар који сам имао пре 20 година имао је хард диск од 4 ГБ, радио каос сат. Нисам имао игрице ни инжењерњске програме, али сам имао Офис, Илустратор и сл.
И сада, некад му треба више од пола минуте да отвори бланко Ворд фајл. Или када у фолдеру кликнем десног миша, он врти по пола минуте до ми не понуди опције.
Могу да замислим колико данас претраживачи меморије захтевају.

слажем се потпуно, људе нервира то константно мењање изгледа екрана и вечито успоравање!
после много година кориштења рачунара - сада са сигурношћу тврдим да се то намерно ради у циљу дебилизације народа. а користим РС још од 286тице..
лично, држим "windows xp 32" са ссд диском .. све ради ко лудо, а и заштита од упада/испада је далеко боља од 10тке.

када би фирме хтеле могле би све да раде на "хр", има софтвера за све CAD, програмирање, цртање, писање, компоновање, књиговодство... и све заузима 5-10% ресурса од овога данас!

доста тога је разглабано на овим темама:
https://forum.krstarica.com/threads/microsoft.896928/
https://forum.krstarica.com/threads/stari-dobri-windows-xp.810135/

Сада када је, после надоградње осмице у десетку, инсталирана оригиналан десетка, сам ОС је заузео 239 ГБ.
Први рачунар који сам имао пре 20 година имао је хард диск од 4 ГБ, радио каос сат.

Sta si ti stavio kada ti je sistem 239gb?

Gde nadje ti taj Office od toliko GB Evo koliko GB ima Microsoft 2010 sa sve pratecim programima
Pogledajte prilog 885147
Нисам помињао Офис, само Виндоус Када је инсталирао нову десетку, пита како да фрагментира, велим пола-пола, каже: мало ти је 200 ГБ, урадићу обе партиције по 250.
Видим на Проперти да је Виндоус 60-ак ГБ.
Иначе, први лаптоп сам имао 2000 са укупно 4 ГБ, наравно била 98-а, радила као сат, нисам морао а се гњавим ни са чим. Унутра Офис 98, Адобе и све оно што је потребно некоме за свакодневно коришћење, значи ако није програмер, пројектант и сл.

Нисам помињао Офис, само Виндоус Када је инсталирао нову десетку, пита како да фрагментира, велим пола-пола, каже: мало ти је 200 ГБ, урадићу обе партиције по 250.
Видим на Проперти да је Виндоус 60-ак ГБ.
Иначе, први лаптоп сам имао 2000 са укупно 4 ГБ, наравно била 98-а, радила као сат, нисам морао а се гњавим ни са чим. Унутра Офис 98, Адобе и све оно што је потребно некоме за свакодневно коришћење, значи ако није програмер, пројектант и сл.
Opet je to mnogo.Evo koliko je slobodno,a koliko zauzeto na SSD-u,na particiji gde je OS ,sa svim propratnim programima za rad na kompu

Screenshot_12.png

Opet je to mnogo.Evo koliko je slobodno,a koliko zauzeto na SSD-u,na particiji gde je OS ,sa svim propratnim programima za rad na kompu

Pogledajte prilog 886410
Кажем, пропертис показују 60-ак ГБ, али човек приликом фрагментирања партиција рекао: "да ја теби оставим 250 ГБ"

Poslednja izmena:

Back